Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
bubu
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 11:27
- Nahlásit

corleona
Co teď?
T 61

blažena
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 11:28
- Nahlásit

corleona
chudák Henrietta - a co teprv Nunýk - teď už nebude vyluzovat ty žádané zvuky
pomoc je nasnadě - rychle sedni ke komplu a objednej novou

blažena
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 11:30
- Nahlásit

Adina
no tak jo

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 11:31
- Nahlásit

corleona

Baruše ukousla Henrietě kus plavek i s prsem! to Henrietě přilípneš a bude v cajku ,ale včera jsem měla v práci hrozného "magora"-ostříhal psékovi(samec) všechny cecíky-myslel si,že jsou to klíšťata-chudák psík(bude to dobrý)

blažena
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 11:33
- Nahlásit

si tady tak sedím- nic se mi nechce - ale muším jít něco dělat- začnu tvorbou oběda a plynule přejdu na odhovňousování zahrady, čaudík večer

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 11:34
- Nahlásit

bubu
T 61 jseš dobrej drsoň

blažena
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 11:35
- Nahlásit

Adina
cože????? co to bylo za magora????

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 11:45
- Nahlásit

blažena
důchodce,prý špatně vidí ,a když ta "klíšťata" tak fest držela,tak je odstřihl -hrozně se pán divil,že pes má cecíky(na pána jsem byla dost hnusná-bylo mi líto psa-jsem mu řekla,že on má přece taky prsa,tak aby si dal pozor,ať mu ty klíšťata taky neodstřihnu)-pséka jsem ošetřila(použila jsem i chitosan z té čínské med. a v pondělí ti písnu,jak to vypadá-)

blažena
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 12:06
- Nahlásit

Adina
panebože
držím palce- ať se z toho haf dostane, pokud možno bez komplikací

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 13:04 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

bubu
to jako Barunce, jo?

Adina
mí rodiče zase kroutili staré feně bradavici, kterou měla už několik let. A to mi ještě ve dveřích s brýlema na čtení na očích jak sklenky od jogurtu a obříma očima za nimi říkali: "No to je dobře, že jdeš, my to klíště ne a ne vytočit."
Myslela jsem, že mě šlak trefí. A fena jen útrpně funěla..

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 13:30 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

corleona

mí rodiče zase kroutili staré feně bradavici no to je taky dobrý , a dílko se podařilo dokonat?

ola
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 14:11
- Nahlásit

Raubířská dvojka...

Adina
Chovatel mi doporučil dávat Buggi kvůli vápníku (kvůli postavení uší) Sanal puppy. Někdo mi říkal, že jsou to spíš takový bonbónky, že v tom moc vitamínů není?! Co jí mám tedy dávat, aby se jí ušiska dobře stavěly?

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 14:23
- Nahlásit

ola
jednak je dobré ty uši vylepovat("čertíci" jako u boxíků) a taky masírovat(když nejsou vylepené),pak záleží čím krmíš a já jsem přidávala Calcigel od Carressu

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 15:20
- Nahlásit

blažena
No, zdaleka.. jak se to vezme. Měla to sem 300km a je z PL.

Adina
naštěstí jsem přišla zavčasu, oba rodišče zprdla na dvě doby a dneska už se tomu smějem.. Ale teď už si naopak netroufnou tahat žádné líště. To mi připomíná, že mi mamka co dva dny volá, kdy už jí konečně přinesu ten Frontline, aby Fifinek nic nechyt..

ola
Jo, ten jsme od Adiny měli taky na Fifinovy uši, protože moc nedržely a pomohlo to. Ale furt jsem mu je lepila.. a pak chvilku už jen jedno.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 16:43 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

ola
tak to moc gratuluju, že je doma zatim vše v pořádku, čim víc je u sebe budeš nechávat tim líp, zvyknou si na sebe a Fee na ní pak bude opatrnější a už jí nebude tak olizovat apod. Viky Bladea ten první večer a noc taky málem ulízal k smrti, to fakt bylo hrozný. Ona až pak chytí pach vašeho domova a bude vonět stejně jako Fee, tak už Fee bude v klidu. Jo a malá je moc krásná, má takový rošťácký kukuč.
Adina
ty bláho to je tedy maso, že někdo ustřihne psovi cecíky. Dyť ho to muselo hrozně bolet ne?
blažena
Ode mně opožděná gratulace k narozeninám a přeji hodně zdravíčka a štěstíčka a ať se stále daří na poli chovatelském.

My se byli před chvíli projít, je krásně, neni žádný vedro tak pro pejsky ideální. Páníček usoudil, že se nám věnoval celý minulý víkend, tak dnes odjel s klukama na motorkách na Moravu, tak se vrátí až zítra, ani mi to nevadí, nemusim nijak vyvářet a mám celý víkend pro sebe a už se těšim jak se zítra budem dopoledne s psékama vyvalovat v posteli.

Adina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 17:10
- Nahlásit

Vcelka
to muselo hrozně bolet jednak bolet,a pak to taky hodně krvácelo-pán byl opravdu IQ-tykve

Kulajda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 17:22
- Nahlásit

Ahojky
dnešní den se opravdu poved
ráno někdo skočil pod metro a díky tomu nám ujel o 6 minut autobus směr Žirovnice docela trapas příště si dáme náskok alespoň 1hodinu 30 minut je asi málo moc mě to mrzí MHD …. Tak doufám že jste spokojení z výstavy počasko super …

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 17:30
- Nahlásit

Hoj všem
Tak jsem se před chvílí vrátila.Den boxera byl super.Začátek v 9hod a odjížděli jsme v 14hod.Bylo tam 25lidí.Psů o něco mín
Blažena
Opoždeně vše nej
Tommy Gun
Tak stránky příští týden prý už budou.

Já pádím jít krmit.A pak spát.Včera jsem byla na koncertě a hlava mi dnes stávkuje a nohy jsou nějaké neovladatelné podlamující se.Tak se mějte!!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 17:47
- Nahlásit

Adina
některý lidi těm zvířatum fakt uměji dát zabrat. Bych ho taky střihla do cecíku vejra jednoho
Kulajda
Takže si výstavu nakonec propásla? To je fakt "pech" někdy si to taky řikám když sem v Praze a někam dost chvátám že jestli zrovna někdo skočí pod metro tak budu v řiti.

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 18:17 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

ahójte!
tak nám už fachčí net doma!
dnes jsem 2x praštěná, praštila jsem hlavou na půdě do trámu a asi za 2 minuty opět, ale křísit jsem musela já Martina neb se smíchy skácel, měl úplný záchvat...

Kulajda
tak to je smůla...
ola
super banda tam u vás doma! malá je ložtomilouš!
Ada
tož pěknej boxí den!

blažena
jé a já s tebou včera mluvím... tak aspoň opožděně přijmy gratulace k narozkám a doufám, že budu mít pro tebe pak taktéž opožděný,ale prostě dáreček!
jo a Giordina už má výtok jak "tu masovou vodu" a dnes ráno "držela" pudlíkovi, dávala pahýlek na stranu atd., no ale to je její kamarád od 2 měsíců, takže proněj má slabost vždy, ale je to jasný, tahá za psama, včera večer nežrala a furt stála u vchodových dveří a když jsme s ní šla na zahrádku už potřetí za 1/4 hoďky a ona vždy se jen uprostřed zahrádky zasnila a čuměla ke hvězdám... no tak už nějak nemám strach, že by nechtěla ženicha a nenechala se...
takže určo v to pondělí pojedeme, abychom to neprošvihli nakonec...!
Teta
díky, mejlík jsem četla, pak odpovím...

ola
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 18:18
- Nahlásit

Halóó, mám deprééési. Připadá mi, že to nikdy nebude lepší?! FeeBee malou pořád pronásleduje, nenechá ji kousek popojít. Sleduje ji ostřížím zrakem, ale přitom vrtí ocasem. Malou to pak přestane bavit a já Fee odvedu na zahradu za Zdenkem. Věčný kolotoč. Vím, že je to první den a nemůžu čekat, že mi Fee padne k nohám, že jsem domů přinesla "konkurentku", ale.... Prosím, řekněte mi, že to půjde...

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 18:20
- Nahlásit

ola
...v pohodě!!! si představ kdyby na ni vrčela! tohle je jen, že se jí nemůže nabažit a je z ní paf...

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 18:46
- Nahlásit

Zajíc, zajíc! Jen počkej, zajíci!

ola
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 18:56
- Nahlásit

Denisa
Nejhezčí Bugs Bunny, kterýho jsem kdy viděla!

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 19:02
- Nahlásit

ola
No jo, furt lepší, než by ji chtěla sežrat! VYDRŽAŤ!!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 19:19
- Nahlásit

ola
to se zlepší, ona se jí za chvíli nabaží, Viky taky Blejda furt sledoval a bral mu hračky a křížil mu cestu apod. Blade se pak už taky vztekal protože ho to štvalo, teď už je to zase jiný.
Denisa
moc krásný vysmátý zajíček

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 19:39
- Nahlásit

ola

kluci to taky tak dělali, a za pár dní to bylo dobrý, neboj, je moc hezoučká

Denisa
hezkej zajíček, a jak vidím, Giordi bude vzorná manželka, když takhle touží

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 19:50
- Nahlásit

Paja s Tinou

moc se omlouvám, maso sem dávala syrové hovězí naškrábané na struhadle na jemno, pak na hrubo a nakonec malé kousky. Chekopee dávám Kendíkovi senior a jsem s ním spokojená, jinou zkušenost nemám

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 19:52
- Nahlásit

Blažena

jéžiši, a taky ode mě veliká obr gratulace (opožděná) k narozeninám hlavně zdravíčko

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2007 20:07
- Nahlásit

Kulajda
Tak to je fakt pešour - a já jsem pořád vyhlížela, kde jste. Jinak výstava se moc povedla, krásné počasí, posuzování odsejpalo, prostě krásný den. Škoda, že se vám nezadařilo dorazit... ale konkurence "ve zlatejch" čubách byla fakt velká. No, vlastně v žíhanejch taky

<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání