Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 19:51
- Nahlásit

Ola
tak jak? Jsem celá napnutá

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 20:22
- Nahlásit

corleona
bubu[b]
[b]Tommy Gun

náhodou dnes se nenarodil jen führer ale aj jáááá, ale už je to taky pěkně dávno

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 20:25
- Nahlásit

fšem zítra v Žírovnici - aktivně vystavujícím i pasivně vyčumujícím - ať se akcička vydaří

Markét
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 20:28 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Kulajda
Jo jo, už si vzpomínám... a bude tam i starší brácha Gess?

blažena
fšem zítra v Žírovnici - aktivně vystavujícím i pasivně vyčumujícím - ať se akcička vydaří
Já myslím, že se vydaří... na Jitřence je krásně - a hned za týden tam máme boxerský víkend!!! Jupí!!
Ale díky za přání

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 20:36
- Nahlásit

Markét
hewe a jaká třída otevřená - dyk máte njáký zkoušky záchranářský - že ty sis ještě neobstarala certifikát

bubu
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 20:39
- Nahlásit

blažena
náhodou dnes se nenarodil jen führer ale aj jáááá, ale už je to taky pěkně dávno
no tak to třesu pravicí i levicí zároveň a na počest si jdu nalít porto

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 20:40
- Nahlásit

blažena
Tak vše NEJ, béééééránku!!!!!

ola
Toš tak jak?
Doufám, že líp, jak u naší Britaniky. Vlezla jejich devítiletému boxerovi hned první den do misky a už mastili na veterinu.. Krapet jí natrh vočičko.. Holt, život je boj.

Markét
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 20:47
- Nahlásit

blažena
hewe a jaká třída otevřená
No právě - já naivka jsem si myslela, že stačí "jedničky" dle NZŘ. Ale to bylo jen dřív na malý certifikát. Takže hned v květnu se pokusím spáchat nějaké mezinárodky, abych už mohla být pracovní...

ola
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 20:48
- Nahlásit

Tak hlásím příchod!
Seznámení se událo dle scénáře! Herečky se ho celkem držely ovšem FeeBee byla ze začástku naježená jako ridgeback. Chová se fakt hezky, jen by nejradši chodila Buggi zavěšená u zadku, vecpala se jí do pelechu atd. Já jsem totálně vyšťavená. Zdeněk právě vynesl Buggi vyčurat a hned hlásil, že udělala kabel jak slon! FeeBee chudák ani očičko nezamhouří, sleduje každý Buggin pohyb, slintá jako prase. Malá má hlavičku totálně mokrou.
Břichabol mě ještě neopustil!

bubu
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:06
- Nahlásit

ola
Já jsem totálně vyšťavená
klíííd, to se poddá

corleona
Krapet jí natrh vočičko..
chudynek, to by briáárd nikdy neudělal

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:15
- Nahlásit

Blažena
Artiček

ahojte, Jitka se omlouvá, že nekomunikovala na skypu, ale zrovna to prostě nešlo, zrovna makala a měla nějakýho klienta máte se určitě ozvat znovu!

Tomy
nejsi na skypu?

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:16
- Nahlásit

bubu

a bubu, budeš zítra ty i knedlo jíst krupici?

bubu
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:19
- Nahlásit

Cituška
no samosebou, už se těšíme, to je snad jasný!! jenom nevím komu kolik přidělit, jakože teď jsem čtvrt vysosla za tebe a za koho dalšího, aby měli všichni akorát a dostali co chtěli

Markét
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:21
- Nahlásit

ola
Ale to jsou krásný starosti, ne? Vy se máte... a co na ni kluci?

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:21
- Nahlásit

bubu

klíd, prostě jen drž palce a ono se to nějak spravedlivě podělí
já vím, my to máme jednodušší, když je Knedlo jen jeden...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:25
- Nahlásit

Kulajda
My třída žádná - Chovík a Kulekouš (malé prasátko s ušiskama nahoru) s sebou.
Ses ani nepochlubila s víkendovým uspěchem - ZCH 5 v Bráníku od dr. Petříkové =

blažena
tý woe, blaženo, tak k tvejm dvaadvacetinám vše nejlepší hlavně zdrááááávíčkoooo a štěěěééééééstíčkoooooo !!!!! Ať je líp, děfče !!!!!!!!!!

ola
Tágže dobrý ne - voslintaná hlava uschne. Uvidíš že budou kámošky. Nějaké té rozepři se občas asi také nevyhnete, ale
bude dobře.
Břichabol mě ještě neopustil! - tak ted už si mužes dát pořádnýho panáááááka a srovnat metabolismus. Nebo si dej Actimel. Jsem zdvjedaf na tvou volbu.

bubu
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:26
- Nahlásit

Cituška
no právě, já musím té krupice sežrat mnohem více a na knedlu se poskládá více lidí a je to i účinnější.
tak já se nebudu pro sichr ani mejt abych ty palce nepustila zítra vůbec, jo?

bubu
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:27
- Nahlásit

Tommy Gun
nazdárek, jsme se dlouho neviděli
nebo nepísali či co

articek
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:29
- Nahlásit

Cituška
a co ty tady?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:30
- Nahlásit

Cituška
Jsem na skypu! Copak - piš - volej.
a bubu, budeš zítra ty i knedlo jíst krupici? - bubu bude zítra jíst knedlo s krupicí.

bubu
chudynek, to by briáárd nikdy neudělal
tak já se nebudu pro sichr ani mejt abych ty palce nepustila zítra vůbec, jo? - stačí, když si nebudeš mejt ty palce. Rozhodčí ve Vaší rodince at drží taky. Nebo toho na krupici neužije?

articek
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:31
- Nahlásit

Tommy Gun
ty si na Skypu? to bych o tom musela něco vědět

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:38
- Nahlásit

fšem gratulantům děkuju

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:39
- Nahlásit

articek
Tommy Gun

tak pojdme na to!¨
myslím skype

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:49
- Nahlásit

Cituška
tak pojdme na to!¨

blažena
Hodně štěstí zdraví, hodně štěstí zdavííííííí! Milá spoluberanko, přeji ti vše nej k narozeninám. Hned jsi jdu dát na tvé zdraví paňáčka.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:53
- Nahlásit

Pěkný večír, tak jsem neodolala a nakoukla...a taky trochu doufala že nám napíše Ola podrobnosti co se u nich doma děje

Olo,tak hlavní je že Fee nedělá dusno. Je to pro ni přeci jenom něco nového a určitě voňavého A co chovatelka, držela se, nebo brečela? A hlavně co klucííí???

Adina, tak to je super...to ještě budu mít aktuální info na ty naše štěňáky Jsem se hlavně lekla že už ani neumím vyplnit objednácku

Cituška, se trochu opakuju, ale nenašla jsem odpověď. Ale jak si psala o tom naškrábaném hovězím masu, tak to si dávala syrové? Jinak co ty si třeba myslím o těch granulkách Chicopee? Myslíš že jsou v pohodě?

Nám zítra přijedou jedni lidičky se podívat na dlouhosrstou fenečku, tak jsem zvědavá. Jinak jsem velice překvapená jaký je zájem o "pany Majery". Pokud mi nikdo nic neodřekne, tak to vypadá, že budu mít volného jendoho nebo dva pejsky. No na to že mám inzarát na netu druhý den to jde Dokonce jedno zadání mám až do Olomouce a taky do Mníšku pod Brdy
Jinak, už se parádně vybarvili a začínají být konečně akční

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:55
- Nahlásit

Jejej, tak pokud opravdu Blažena slaví narozky, tak přeji taky všecičko nejlepší a hodně štěstí, zdaraví, lásky, a hlavně boxerků a taky nějaký ty splněný přání

Adina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 22:19 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

blažena
tak všechno nej.. k narozkám (a že nás beranů je tady habakuk a na zdraví (bubu šla na portské,teta na panáčka(rumíčka?) a já jdu na krvinky)

Adina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 22:28
- Nahlásit

ola

a nezalehni bostoňátko v posteli(tam bude určitě spát)

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 22:33
- Nahlásit

Adina
kuju, kuju a ještě jsem ti ani nepoděkovala za ty 3 křížky v knížce
mimochodem - je báječná

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 22:35
- Nahlásit

ola
tak ať se u vás botončí mimi hned napoprve krásně vyspinká

<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání