| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:46
- Nahlásit
Cituška
Pojedeme pro ni až odpoledne, času dost. Teď ještě arbajtkuju, pak děti vrznu k babičce a tradá pro ni.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:57
- Nahlásit
Dobre rano,
teda vas zase docist, to je des. Si vzdycky rikakm jak svym brzkym prichodem tady toho stihnu tolik a pak se zaseknu na diskusi a je to na hodinu
Ola, taky preju at to dopadne dobre, ale myslim si ze to bude uplne v pohode a z holek bude nerozlucna dvojka!!!
Adina, no objednavka mi praveze byla potvrzena, tak snad ti dojde a nebo pokud se neorientujes v tech pravych jmenech, tak me prijmni je Vesela!!!
Cituska, mam takovy dotazek. Ty si steniska uz zkousela krmit od trech tydnu? Ja stale resim kdy jim zkouset uz neco davat. A zacala si nejakymi kasemi, nebo uz i masem a tak??? Jsou to uz pekni kousci nejlepsi je ze z nich nakonec dva zustali kratkosrsti
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:58
- Nahlásit
ola
Nevím, zda je to v tvém přípatku zrovna vhodné, ale jedna rada by byla - VYSE* SE NA TO!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:07
- Nahlásit
Ada, tak to krmeni svoji drave zvere, ti teda moc nezavidim, ale ty to urcite zvladnes levou zadni A nebude to trvat vecne
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:13
- Nahlásit
Paja s Tinou
měla jsem podobný problém jako Ada, Cita by nejraději kojila neustále, ještě v den odběru jim cpala mlíko ale měla ho málo. Koupila jsem na radu Artička kaši happy dog a byla úžasná a navíc jí zbylo tolik, že jsem ještě dala štěňatům na cestu domů. Normálně se zalije teplou vodou a po cca 10 minutách je z toho kašička (nemyšleno mléčná) nýbrž granulová
a kromě toho dostávali na struhadle naškrabané hovězí maso a od těch 4 týdnů rozmočené granulky, takže bylo žrádlo ráno kaše, v poledne granulky, odpoledne hovězí a příkrm (rýže např.) a večer zase granulky. A tu kaši jsem jim dala lízat na talířku a naučili se to za 1 den.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:19
- Nahlásit
Cituška
a já myslela, že je na tebe brzo
Paja s Tinou
fakt kaši doporučuju, ještě teď jí Corli dávám
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:32
- Nahlásit
Cituska, a kde si tu kasi sehnala, nekde pres net, nebo se da sehnat i v nejakem kamennem obchode? Se budu muset asi pokouknout, jestli se da sehnat nekde v nejakem zveraci...
Ja mam zatim doma pro pripad koupenou normalne mlecnou kasi s medem, co je pro maly mimca (lidsky), ale nevim jestli to pro ne bude uplne o.k.
A to naskrabany maso davas normalne syrove???
Articek, pokud ji sezenu, tak urcite vyzkousim
A vy mate doma Corli? Jste si ji nechali a nebo zatim neni vhodny zajemce? Sem to ani nijak nepostrehla...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:32
- Nahlásit
ola
Když jedeš s chotěm,tak si dej panáka na tu nervozitu.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:33
- Nahlásit
Cituska, uz vidim jak se to na ty dlouhosrstaky bude pekne vsechno chytat a lepit...z nich budou asi slusny cunatka
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:34
- Nahlásit
Lenda
tak si dej panáka na tu nervozitu. - nebo Endiaron.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:37
- Nahlásit
Tommy Gun
VYSE* SE NA TO! tož právě Ola se na to pořádně "vysere"
ola
neplašte pani, máš se těšit a ne průjmovat. To bude o.k. večer nám určitě napiš jak to vypadá budem na to čekat.
Nám se včera pesani krapet servali, ale byla to mojí blbostí. Dala sem Vikymu vylíznout pekáček od sekaný, Blade spal ale jak slyšel to mlaskání tak tam vletěl a hned mu lez do toho pekáče, takže po něm Viky pěkně vyjel že Blade chvíli kvičel jak podsvinče, měla sem strach jestli mu neudělal něco s okem protože nějak mžoural, ale dobrý za chvíli o ničem nevěděl. Akorát chudák Viky to trochu odnesl, protože sem ho seřvala a vyhodila na chvíli ven, no pak mi to bylo líto že za to vlastně ani nemohl, tak sem za nim ještě jak blbka dolejzala a omlouvala se mu. Naštěstí je docela splachovací, tak dnes už o ničem nevěděl a zase se ráno masili na posteli a skákali po nás. Jak jde o žrádlo tak neznaji bratra, tak na to hlavně bacha.
Bude to dobrý uvidíš.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:39
- Nahlásit
Paja s Tinou
podívej se na www.happydog.cz tam tu kaši maji a můžeš si jí tam objednat.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:41
- Nahlásit
Paja s Tinou
nechali jsme si jí nakonec, i když záměr byl původně docela jiný
tady máš odkaz na tu kaši www.happydog.cz
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:41
- Nahlásit
Tommy Gun
nebo Endiaron
Si dělej srandu... Na noc jsem si loupla dvě živočichový uhlíčka a f pohodě.
Lenda
Musím zůstat střízlivá, abych si ještě vyfotila Buggi se sourozencema. Doufám, že nebude paní chovatelová plakat, protože už včera se mi zdálo, že má na krajíčku! To abych si fakt vzala s sebou placatici rumu do kapsičky.
Cituška
Jak ty´s představovala boxerku erdelům?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:42
- Nahlásit
Ahoj všem,tak tadle noc byla zatím ta nejhoršíííííí!Mimináci furt v noci chtěli baštit.Krmila jsem každé dvě hodiny a su utahaná jako kotě.
Jinak jsme včera byli kousat a teda aduše blbla jak namrsklej pubert'ák.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:42
- Nahlásit
Vcelka
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:44
- Nahlásit
Ada
na ty probdělé noci u krmení nechci ani vzpomínat
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:49
- Nahlásit
Vcelka
No jó, o pekáček od sekaný bych se taky rvala!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:53
- Nahlásit
ola
Já nemyslela se zmazat,jen se trochu uvolnit. Buggi jde z domu první?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:56
- Nahlásit
ola
oni jsou s tim jídlem uplně jak nepříčetný, co ty dělaji to je hrozný, jim dám nažrat a stejně je mám furt za prdelí a čekaji co jim ještě dám
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:58
- Nahlásit
http://www.happydog.cz/cz/dog/detail.php?SHL_Katal ogID=27
je to ono???
Ada, tak hodne dalsi sily!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:14
- Nahlásit
Paja s Tinou
to je ono. Dovezou to tak do 2 dnů, kdyby si to chtěla levnějc tak stačí zeregistrovat chov. stanici. Pokud nechceš platit dopravné tak by měla být objednávka snad nad nějakou hmotnost, přesně nevím, ale v podmínkách to najdeš
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:17
- Nahlásit
Lenda
Jo, jo Buggi jde první. Druhá čubička zůstává doma a na jednoho kluka se mají přijet podívat o víkendu nějací pražáci.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:18
- Nahlásit
articek
Jak ti je? Ty změny tlaku (ráno kosa, odpoledne teplo) nejsou asi nic moc,co ?
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:20
- Nahlásit
Paja s Tinou
jo jo to je ono a já taky můžu doporučit. A chutná to moc i dospělákům
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:24
- Nahlásit
ola
pravda to počasí je hrůza. Jak teď bylo 2 dny chladno celý den tak jsem pookřála, ale jinak jsem chcíplá. Těhotenství bych brala na prostředních 6 měsíců, ze začátku je člověku blbě a pak se zas člověk nemůže ani hnout
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:26
- Nahlásit
Stýnka
A chutná to moc i dospělákům to je fakt, zrovna jsem si nedávno říkala, proč my Art tak kyne a on jí to užíral
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:28
- Nahlásit
articek
Náš Martin je 22.6. Byly děsný vedra. Myslela jsem poslední dny, že už se neunesu. Kuba je 31.1., což je taky na prd, protože musíš dávat děsně bacha, abys na sněhu neuklouzla. Taky v mrazu nemůžeš s mimčem ven atd. To léto je sice náročnější před porodem, ale pak je to lepčejší. Drž se!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:32
- Nahlásit
bubu
Ano, jsou to ty fotky od L. Mat.
Kdyžtak pošlu večer ještě jednou.
Hele, nebylo ti nic v neděli po té naší slavné sobotní tatarce?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:34
- Nahlásit
ola
já to udělala blbě, ze mě si příklad neber. Prostě jsem vtrhla do bytu, pustila boxerku na zem a letěla na záchod (na poslední chvíli) a na Pavla houkla do obýváku, mám tu štěně...
Kluci se lekli, zalezli na místo, Cita prolítla byt a zkušeně skočila rovnou do křesla a tam si udělala místo
V tý době byly kluci ještě kluci a fenku brali od první chvíle, jen Kendy se jí zpočátku trošku štítil
Dneska jí ráno pucuje uši a milují ji oba
Paja s Tinou
než jsem stihla, kaše je už skoro na cestě
je fakt moc dobrá
|