Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:34
- Nahlásit

ola
díky, já už můžu kdykoliv
v termínu si teda člověk asi nevybere

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:36
- Nahlásit

articek
pravda to počasí je hrůza. Jak teď bylo 2 dny chladno celý den tak jsem pookřála, ale jinak jsem chcíplá
No ještě že jsi si ten Atibox rozmyslela, to bys tam snad nevydržela.

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:44
- Nahlásit

ola
Já jsem rodila 1.2 a tenhle termín se mi teda líbil.S mladým jsem vyrážela ven hned.
Jen do porodnice jsme málem nedojeli.Tenkrát jsme měli škodovku a zrovna jsme měli batérku doma na nabíječce.Takže než se to doneslo namontovalo do auta a navíc jsem si vymyslela,že budu rodit v Opočně.Celou cestu jsem uklidňovala manžu,kteréj šílel.V porodnici nás nechtěli,že mají plno.Ale už si mě museli nechat.

ola
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:45
- Nahlásit

Cituška
pustila boxerku na zem a letěla na záchod (na poslední chvíli)
To bude můj případ. Nééé, snad to zvládneme. Já budu mít na starost malou a Zdeněk snad ukočíruje velkou. Nemám strach, že by ji chtěla zardousit ( ), ale spíš, že tím svým divočením a rampepurďáctvím ji minimálně šlápne na hlavu. Pak mám právě strach, aby naše okřikování a umírňování (i případné chvilkové vyhození na zahradu) nebrala jako odstrkování atd. Už to asi moc pitvám, ale když ono se nedá o tom nepřemýšlet!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:48
- Nahlásit

Moc dekuji za tip! Nejdriv se zkusim zeptat tady v jendom obchode a jinak to objednam pres net
Jo a myslite ze kdyz budu mimisky krmit po odstavu znackou chicopee, ze to bude stacit (samozrejme plus kase a maso)? Mate s tema granulkama, nekdo zkusenost? Krmim tim cubinu a zatim vyhovuji...

Cituska, no to je taky zajimavy postup, ale hlavne ze u vas prosel a Cita byla prijmuta do smecky bez problemu!!!

Articek, to muj svara mel vcera svatek a tak jsme mu chteli jit poprat a sestra zareagovala, jako ze to udelame pristi tyden...akorat teda nevim, jestli mu pak nepujdeme treba prat rovnou do porodnice Ma totiz termin 26.4.

ola
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:53
- Nahlásit

Lenda
Kdo tě v Opočně rodil?

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:56
- Nahlásit

articek

moc krásný, děkuju
dala jsem si to jako tapetu na mobil

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:02
- Nahlásit

Teta
Zdar..
Jsem včera v Ově vůbec nebyla.. bylo mi ráno jakosi nedobře.. Jala jsem se pak plíti v našem Versailles, co je teď Boubín, ale s těmi našimy malými děvčaty je to o nerv Když jsou venku, tak je nemůžu spustit z očí, furt zdrhají pod plotem. Včera jsem pro ně byla třikrát u sousedů nebo na cestě! Navíc, jak mě zmerčí, tak se rozprchnou. Kopala jsem v záhonu, najednou ticho. Tak už ani nevolám a jdu rovnou k sousedům naproti. Baruna jim tam ukusovala květy z kytek a Buba ležela na hromadě štěrku a ládovala se jím. Když mě uviděly, tak Baruna s kytkou v tlamě a Bubina s hubou plnou štěrku začly prchat směr louka.. soused totiž ještě nemá ploty. Nešlo je mrchy chytit. Vyplašili jsme jedné paní kozu, co jí tam na louku chodí "venčit" nebo pást, či co. Koza se jí cukala na špagátě, paní je menšího vzrůstu, tak to vypadalo, že spíš krotí vzpínajícího se bělouše.. Zkrátka poprask na Bašce, dokonce tři sousedky v teplákách a zástěrách 200m metrů výše u branky přestaly projednávat "NEWS IN BASKA CITY" a tlemily na mě, jak v gumákách v předklonu naháním kolem paní s kozou naše neposlušné štěňata.
No je to s nima radost. Do výběhu je už dávat nechci, velcí je tam dost krutě mordují. Teď si obě leží v obývaku na gauči a chrápou jak staří chlapi. Když spí, tak jsou to hodné holčičky, jen svatozář jim chybí. Ale po probuzení jsou to Sodoma s Gomorou.

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:17
- Nahlásit

corleona

Živě si to umím představit, Bubu s kamínkama jsem viděla i v akci lajf!
Víš jakou jsi udělala místním Baškankám radost, alespoň mají zase o čem povídat!

Ještě díky za to foto, dostala jsem teď návod pro úplný blbce od Tommyho. Snad to příště už zvládnu sama. Mno, budu muset, nebo mě Tommy při příští příležitosti osobně uškrtí

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:19
- Nahlásit

corleona

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:25
- Nahlásit

Teta
Tommy-Colombo

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:30 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
a tu kozu jsi zahlídla? Když jsi odjížděla, tak zrovna přicházeli na louku. Oni s ní střídavě chodí celá rodina. A všichni musí jít tam, kam chce koza, opačně rozhodně ne, je strašně vzpurná Když jsme před časem vysvětlovali veterinářce, kde bydlíme, tak říkala, jó tam to znám, na Dřevěném kopci už mám jednu klientku. Jezdím jí dělat pedikůru (té koze).. Asi taky fiflena

bubu
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:31
- Nahlásit

Teta
slavné sobotní tatarce
ne e, mi po jídle většinou nic nebývá, jenom když je ho málo tak mi bývá hladovo, ale esli ti něco bylo, tak to proto, že si se hamtila snědla jí většinu ty
ty fotky mám, ale když je otvírám, tak se zavírá celý počítač... tak esli nejsou nějaké choré

Ada
neslavíš dneska norozeniny?

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:33 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

bubu
sů asi véééééliké, Teta nemá foťák,ale DĚLO!!!
Vlastně Kanón!!!

bubu
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:34
- Nahlásit

Teta
dostala jsem teď návod pro úplný blbce od Tommyho. Snad to příště už zvládnu sama. Mno, budu muset, nebo mě Tommy při příští příležitosti osobně uškrtí

přeješ si na rakev věnec nebo květiny??

bubu
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:35
- Nahlásit

corleona
sů asi véééééliké
to nésů od tety, to sů od L.M.

articek
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:36 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Teta
Atibox no myslím, že bych tam ani nedojela

articek
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:41
- Nahlásit

Paja s Tinou
Ma totiz termin 26.4 jejda
Cituška
dala jsem si to jako tapetu na mobil jeééé
corleona

articek
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:45
- Nahlásit

to jsou věci http://www.novinky.cz/domaci/o-vikendu-mraziky--pr isti-tyden-budou-temer-tropy_113586_b7r1m.html

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:01
- Nahlásit

ola
Já si nemůžu vzpomenout na jméno.Moc mílá doktorka,která měla za manžela taky místního gynekologa a možná,že to byl tehdy i primař.

ola
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:06
- Nahlásit

Lenda
A kolik že je synátorovi? Podle toho bych to mohla určit. Za mě byl primář MUDr. Mrkáček, ale jeho žena je sestra... éé teda zdravotní sestra.

ola
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:08
- Nahlásit

articek
to jsou věci
A všimni si, že to hnusnější počasí vyjde vždycky na víkend. Jak říká můj muž : Co přijde po dešti? Pondělí!

Adina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:09
- Nahlásit

Paja s Tinou objednávka zatím nic

Adina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:14
- Nahlásit

ola
tak držím pěsti,určitě to dobře dopadne

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:16
- Nahlásit

Zdár,
si vás zas musím dočíst!!! neb nejsem vůbec v obraze!

Jsem dnes byla s G. zas na progesteráči a stěru... tak ten stěr jako dobrý prej, a na hodnotu progesteronu si mám cinknout po 13. hodině, tak Blaženo a Teto pak budu hlásit...
Jinak G. je pěkně ukňouraná a neklidná a taková, že vypadá že neví co chce a chvilku metá kozelce, chvilku je totál dead, a včera mě tak táhla za psama a byla neposlušná, že jsem si úplně vzpomněla na staré časy, kdy mě jako puberťák tahala a smýkala se mnou po ulicích...

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:16
- Nahlásit

Zatím čus, moc nepiště, budu až večer. Už se děsně těším na seznamovací historky bobox

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:20
- Nahlásit

Denisa
Mě piš na soukromý mail, po 18. hodině budu doma a tedy uvidíme co ta G a její progesteráč

Bubu
Prosím žívé květiny, nejraději tulipány!
Hele, nedělej z mě hamouna! Jsem se skoro poctivě s tebou rozdělila.

Corleona
Asi taky fiflena
Si koleduješ!

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:21 - Změnil/a: Lenda
- Nahlásit

ola
Synátorovi je 14.Tak to nevím,protože jsem si myslela,že to byla prim.Mrkáčka manželka.Asi nějakej šum.Anebo tam byla jako porodní bába a nějak se mi to pomíchalo.

ola
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:42 - Změnil/a: ola
- Nahlásit

Lenda
Možný by to asi bylo, protože v té době bych řekla, že on byl primář a ona dělala vrchní na novorozeneckém nebo na gynekologii, takže asistovat by u toho mohla.

Adina
tak držím pěsti
Díky!

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:46
- Nahlásit

bubu
néé aspon o tom nevím

Já nic nestíhám.Štěnici,práce Aduše aby se necítila odstrčená.Dnes budem odčervovat.Takže bych se nedivila kdybych na něco zapoměla.

<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání