| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 16:35
- Nahlásit
Eldoguero
(psa nebolí, páč je měkkej
noooooo užs ním dostala???? já jo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 18:01
- Nahlásit
Alexajo me s nim jednou fik prastil pres hlavu,nechtene jsem se pripletla mezi psa a fika na nacviku,ale nasledky to na me nezanechalo,neboli to je to mekky,vevnitr je laminatovy proutek obaleny.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 18:41
- Nahlásit
nemethova5
ale nasledky to na me nezanechalo
a seš si jistá???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 18:56
- Nahlásit
stetisek123no myslim si ze jo ten lidrstock je obalen molitanem,horsi by to bylo bicem!!!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 19:29
- Nahlásit
nemethova5
já totiž znám holku, co chodí kousat s kerrýkem, tak si říkám, že ten když je ostříhanej, tak to musí cejtit.
Hale a když jde někdo třeba s malým kńourem, nebo kokrem, tak se ten figurant ohne, nebo si na tu ruku musí pes doskočit?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 19:43
- Nahlásit
stetisek123ale prd je to jak pohlazeni,fakt to neboli,no tak malej urco musi doskocit.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 22:02
- Nahlásit
Alexa
dostala a věř, že šlehnutí od Happu ocásku je nesrovnatelně horší
stetisek123
mám krátkosrstý psy a rozhodně se netváří, že by jim to vadilo
malý pes si musí vyskočit - má nožičky né, třá naše stafbulka měla krásný náskoky ze 2 metrů, přitom plný zákusy a pouštěčky z visu holt, když chce kousat, musí se snažit
(viděla jsem kdysi dávno kousat malýho pinče na rukáv a pes s tím neměl nejmenší problém)
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 16:44
- Nahlásit
Mám německého ovčáka (3měsíce), je buď se mnou doma nebo na zahradě. Když ji ze zahrady zavolám ať jde domů, hrozně mě vítá, těší mě to a ráda bych se s ní pomazlila, jenže šíleně skáče.
Nastavit koleno nepomáhá. Otočit se zády také ne. A nevšímat si ji také ne, prostě skáče dál. A já mám také radost když ona má radost, ale nechci aby skákala.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 17:13
- Nahlásit
Pupy
Jaký je váš denní režim? Co s fenečkou děláte, kromě toho, že je na zahradě?
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 17:44
- Nahlásit
Samozřejmě chodíme na vycházky, kde si hrajeme atd. fenka sice občas na zahradě je, ale doma si sní hraji i na zahradě, kde si hraje s ostatními psy a nebo je tam se mnou a tam si také hrajeme a nebo cvičíme.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 17:50
- Nahlásit
Pupy
Tak to jo
Takže doporučuju být velmi důsledná a vytrvat - kdykoliv skáče, otočit se zády, založit ruce na hrudník a "dělat mrtvou", a pozornost jí věnovat vždy pouze a jedině tehdy, pokud má všechny čtyři packy na zemi. Je to hodně o přesném načasování - musíš na ni reagovat ve zlomku sekundy.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 18:00
- Nahlásit
lamalucni
Dobře, zkusím to. Děkuji. Pak napíši jak nám to jde.
Jinak, pořídila jsem si psa za účelem abych s ní mohla cvičit, ne ji mít na parádu na zahradě.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 18:04
- Nahlásit
Pupy
pořídila jsem si psa za účelem abych s ní mohla cvičit, ne ji mít na parádu na zahradě.
Kéž by to tak bylo vždycky Držím palce!
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2013 15:10
- Nahlásit
Jdu si pro další dotaz, doufám, že to tu moc nezaspamuji, ale tak už je to 10 let co jsem měla štěně.
1) Máme na zahradě další dvě čuby. Jenže ta moje čubina v okamžiku kdy se ke mně tamty dvě přiběhnout, na ně začne pištět a skákat po nich - odhání je ode mě. Jenže já nevím jak se mám v takové situaci chovat.
2) Všechno na co přijde to sežere. Povel fuj nebo nesmíš funguje ale jen v tom okamžiku než do té držtičky něco vezme, pokud si toho nevšimnu a už to drží, tak ji žádné fuj nezajímá
|