Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý ovčák
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 17:12
- Nahlásit

dejtry
já češu jen když línají, nebo před výstavou, znakáče furminátorem, vlkošedy nevyčešu skoro ničím, ty musím počkat, až pořádně "pustí", pak to protrhám rukama, pak až furminátorem

dejtry
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 20:55 - Změnil/a: dejtry
- Nahlásit

Ebony

Děkuju. Aha, tak slovo furminátor slyším poprvé, ale už jsem si zjistila co to je. A jaký přesně máš, mě na seznamu vyskočilo v víc druhů?

miisha
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 07:37
- Nahlásit

dejtry
ja necesu jenom kdyz lina a trousi chuchvalce za sebou tak to nevydrzim a pomuzu ji kartacem

dejtry
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 17:37
- Nahlásit

miisha
´
děkuju za odpověď

dejtry
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 17:44
- Nahlásit

Tak mám zas další dotaz. Já jsem právě včera vyčesávala Argouše a vůbec mi nedošlo, že bych ho tahle na zimu vyčesávat asi neměla. Co myslíte? Udělala jsem blbost, že jsem ho vyčesala?

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:51
- Nahlásit

dejtry
Zrovna dnes jsem vyčesávala na obranách ovčouny, hrabičkama a trimovacím kartáčkem, jen tak trošku, co pustili, pustili, co nepustili, to se aspoň trošku prohráblo hráběma. Ovčouni jdou furmíkem dobře a ještě lépe trimovákem...teda pokud se tomu trimovák říká, takový užší zahnutý hrabičky. Nic násilnýho, jenom trošku projet, myslim si, že pročesávaná a větraná srst míň smrdí,je hezčí a lesklejší, hodně psů to má vyloženě rádo, je to takový drbání. Nejraději ovčouny češu hrabičkama, co mají otočný hroty. Myslim si, že vyšesávání neni na škodu, to, co pouští, by stejně na tom psu samo už nedrželo.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 20:45
- Nahlásit

Gerda
ovčouny češu hrabičkama, co mají otočný hroty.
tak ty se u nás vůbec nechytaj...
hele, nechceš přijít na brigádu, nějak mi to tady začíná línat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 20:54
- Nahlásit

já mám hrabičky,ale bez otoček a veme mi to i sindy a dastyho krásně všecko a všude ,už ho mám přes 5 let ty hrabičky

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2011 00:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

dalsi foto ZDE.
NALEZENÁ FENKA NO
Kopiruju info dnesni od Mathey: zrovna jsem dorazila z azylu ve Skrivanech, kam privedli fenuli NO, ma tetovani 44562 (jestli jsem ho dobre precetla). Fenka je pritulna, kontaktni, pres noc ji u sebe meli nalezci, dneska ji jeste vzali na prochazku, pry nema problem ani se psy. Ted je v kotci na obecnim urade ve Skrivanech - kontakt .

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Led 2011 17:41
- Nahlásit

Ebony
tak ty se u nás vůbec nechytaj...
těma mi šel jeden tmavej znakáč ze všeho nejlíp, zbytek jde parádně těma trimovákama, já zas prodala furmíka, protože s nim jsem se nechytala vůbec, hrabičkama mi šel zatim každej pes, nemám načesáno nijak moc, ale baví mě to a když holky dovezou kadeřnictví, při čekání na kousání jim ty psy voštucuju, jako teď Cryse toho půlročňáka, už má žlutý kejtičky )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2011 17:48
- Nahlásit

Fifi
NALEZENÁ FENKA NO
ta čuba má naprosto příšernej výraz v očích

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2011 23:03
- Nahlásit

jako teď Cryse toho půlročňáka, už má žlutý kejtičky
jj, Harýskovy žlutý kejtičky jsou božííí )) Děkujeme! asi půjdu taky do toho prořezáváku cos měla, asi si udělám radůstku na jaře na výstavě v Praze

Cigi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 09:08
- Nahlásit

Nechybí někomu tato chlupatice? Je v záchranné stanici u Karla Bobála, asi od půlky prosince.
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid =1411511702574&set=a.1297640455864.37634.167596424 5

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 10:23
- Nahlásit

Cigi

zkusim foto ..

Cigi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 11:10
- Nahlásit

davidkova renata
Dík

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:08
- Nahlásit

Cigita je taky boziii,fakt pekna,koukam,ze posledni dobou nikomu psi nechybi.

dejtry
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:53
- Nahlásit

čauky, já všem děkuju za radu ohledně vyčesávání.
nemethova5
koukam,ze posledni dobou nikomu psi nechybi.

Gerda
Zrovna dnes jsem vyčesávala na obranách ovčouny, hrabičkama a trimovacím kartáčkem
trimovacím kartáčem? To taky slyším poprvé. Prosím hodila by jsi sem fotku jak to vypadá?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:56
- Nahlásit

dejtry

dejtry
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:00
- Nahlásit

davidkova renata
děkuju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:01
- Nahlásit

dejtry
http://www.elektro-nej.cz/chovatelske-potreby/pror ezavaci-hrabla-a-hrebeny-na-psy/strana-2/
hele ale nevim jakou značku sme tam měli,byl bajko,tak se jí voptej případně..u mě asi v tématu.Koupí nam je ted na únorový výstavě,sou fakt bezkonkurenční,mám i furminátor,ale tohle mi přijde ještě lepší

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:17
- Nahlásit

davidkova renatajj,znam a jak pojedu v dubnu na vystavu hned ho kupuju!

dejtry
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:27
- Nahlásit

teď jsem se koukala podrobně na ten "trimovák" a to mi toho ovčouna jako ostříhá??

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:28
- Nahlásit

dejtryvyskube spise tu starou podsadu vyskube,je to super,pac jsem mela pod kamosky pucenej trimovaci nuz,no a haja byl krasnej vycesanek.

dejtry
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:33
- Nahlásit

nemethova5

aha, tak to jo. To zní dobře, možná bych ho mohla zkusit.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:44
- Nahlásit

dejtryhm to jako ten trimovaci nuz vypada spise jako pilka,ale ty trimovaci hrabicky taky dobry.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 22:43
- Nahlásit

dejtry
Myslim, že to bude brát jen podsadu, protože rusák mi s tim skoro vůbec nešel, ten šel česat jen hrabičkama a hřebenem. Ovčáci i moje borderoidní vořecha s tím šli parádně. Bělouš taky. Vlastně tohle s hrabičkama jsou jeidný kartáče, se kterým ajde můj pes česat. Furmíka jsem prodala hned, jak jsem zjistila, že to po psu jenom klouže Jako byla bych u toho kartáče opatrnější a brala jen to, co fakt jde, aby to tu srst moc nepotrhalo. Takže podsada se s tím vyndavá parádně, vrchní srst kartáčuju hráběma.

argosek
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 00:42
- Nahlásit

nemecky ovcaku, kolem se toc,
kolem se toc, kolem se toc.

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 20:22
- Nahlásit

tehle je kráásnej znakáč chlupatej URL

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 20:40
- Nahlásit

Crysano kraaaasnej,ma peknou hlavicku jak makovicku,jste me pani potesila.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 17:55
- Nahlásit

Halo halooo, tak Mathea dneska pisla maila na plemenku a vysledek:
dle Vámi uvedeného tetovacího čísla se jedná o fenku NO jménem Aischa z Krkonošského polesí, nar. dne 28. 9. 2008, barva černá, znaky. Chovatelem je p. Vais Stanislav, Podháj 601, 543 71 Hostinné.
U fenky nemáme žádný záznam, že by byla na výstavě, na zkoušce nebo RTG, takže ji máme vedenou pouze jako štěně a tudíž nemáme zapsaného majitele, pouze chovatele. Obraťte se prosím na chovatele p. Vaise, který má jméno a adresu majitele, kterému fenku prodal.
Na pana Vaise nemáme mobil ani emailovou adresu, - adresa bydliště je Podháj 601, 543 71 Hostinné.

Nemate nekdo z NO lidiju kontakt na tohodle chovatele??? Zadnou CHS jsem na netu nenasla, natoz tlf na chovatele.. Pls, help. Vice info o fence na webu azylu Skrivany, Novy Bydzov.
Foto fenky: http://skrivany.rajce.idnes.cz/NO_44562/

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání