Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý ovčák
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 13:45
- Nahlásit

Gerda
bože...to jsou zas kecy

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 13:51
- Nahlásit

Ebony
kecy v kleci, proč ne )), ty je chováš a zajímáš se o ne, víš mnohem víc, já vidim jenom paťatý hrblinky, co divně jdou.

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 14:02
- Nahlásit

Gerda
vidíš na videu, aneb internet snese všechno, ale jak už jsem psala, když vás to baví... já myslím, že jsou horší věci na světě, co se týkají psů

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 14:04
- Nahlásit

Ebony
já myslím, že jsou horší věci na světě, co se týkají psů
to bezpochyby a bez debat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 14:28
- Nahlásit

bože...to jsou zas kecy
copak kecy,to by se daly vydržet,horší sou ty hajtry co sotva stojej na nohách..jako určitě jsou horší věci..třá jak ty dvě "kynoložky" umučily to svý štěně maliny..to máš pravdu zase

Pink
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2011 21:04
- Nahlásit

Pozitivních zpráv není nikdy dost, tak já se tady pochlubím, máme za sebou RTG kyčlí a jsme negativní )

Calleb
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 21:33
- Nahlásit

Dobrý den,

chtěla jsem se jen zeptat zda znáte nějakou ch.s. s dlouhosrstýma NO. Dlouho jsem hledala na internetu a nic nemohu najít ... Chtěla bych štěňátko s PP jako pracanta. Závody, zkoušky, stopy atd ... + jako mazlíka a kámoše .... Prosím kdyby jste někdo o nějaké chovce věděl, pošlete mi odkaz sem nebo popřípadně na e-mail: MichaelaPinterova@seznam.cz

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 22:06
- Nahlásit

Callebchlupaci hunaci se najdou ve vsech ruznych chovnych stanicich ovcounu,je treba se divat,ebony ma na hunace cuch,nebo znam jeste jednu fajn holcinu,ktera je preferuje ta by urco rada poradila.ja znam spise zahranicni,jako je polsko,rakousko,nemecko.

Calleb
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:28
- Nahlásit

Nemethova5:
To vůbec nevadí, ani ty zahraniční ... chci jen psa dlouhosrsťáka a aby měl pracanty i rodiče ... nejspíše bych si ho vzala okolo prázdnin

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 20:30
- Nahlásit

Callebvcera mi nesel net,zprovoznovala jsem novy zarizeni internetovy,kdyz tak mi napiste nemethova5@seznam.cz

Anetqua
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:36
- Nahlásit

Ráda bych se zeptala o info ohledně nemeckých dlouhosrstých ovčácích, oni nebyli uznaní, tedy nebyli podle standardu = mohli se účastnit výstav..? Teď, když je plemeno uznané, má tedy svou vlastní kategorii? Nevíte, kde bych sehnala nějaké info o historii a vývoji dlouhosrstého ovčáka v ČR?
Jak vlastně dlouhosrstý NO mohl dostat chovnost, když nebyl uznaný, nebo ve vrhu krátkosrstých se objevil dlouhosrstý?
Díky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:09
- Nahlásit

Anetqua
jak uz jsem jednou psala,dlouhosrstak no nema historii,bylo jich celkem dost,ale byli vyrazovani z chovu pro svoji dlouhou srst!pry udajne ta srst byla nekbvalitni,propustila vodu a povetrnostni podminky celkove,proc pridali hunace?protoze udajne nevim jestli to je pravda,zjistili,ze kratkosrsti jsou slaby v podsade a celkove tu srst maji slabsi,na druhou stranku proc byli uznani az ted,ono se o tom dlouho mluvilo,ale az ted byl uznan nevim proc.ano,ano ve vrhu kratkosrstych se obejvovali psi dlouhosrsti,kategorii ma vlastni ale na vystave je posoudi zvlast v kruhu.info by vam mohla podat ebony myslim si ze vi toho daleko vic nez ja a dlouho ma nemecke ovcaky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 10:15
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=5s_bmJ7-Kco&feature =share

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 10:31
- Nahlásit

davidkova renata
No twe. To je dost smutny.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 10:42
- Nahlásit

Fifi
no myslim že k tomu nějak neni co napsatpokud nepočítám hlášky ,že internet snese vše apod... zlatý tvojí rotvíci tudle na tom veselým odkazu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 10:46
- Nahlásit

davidkova renatano kamoska mi to poslala a malem jsem se poblila,tohle maji byt plemenici chovni jo???no dekuji pekne,jdu blejt velebnosti!

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 12:03
- Nahlásit

davidkova renata
jsem obranama nepolíbená. Řekněte mi, to je chyba ve psech, nebo ve výcviku? Nebo byl špatnej ten člověk s rukávem? Nemohl je víc provokovat? To bylo mistrovství Itálie, nebo nějaká nižší soutěž?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 14:54
- Nahlásit

No, neviděla jsem to úplně celý, vzhledem k mímu připojení , ale těch prvních pár minut mi docela stačilo. Nejsem ovčačkář, ale přijde mi to jako přepad z makety při bonitaci - nemýlím se?
Není to nějaká klubovka? Aspoň tak to na mě působí.
Každopádně výkony teda "stojí za to"
Pokud tohle působí v chovu, tak vzhůru do krytí ...
Zas, ale na druhou stranu uměj určitě hezky běhat v kruhu (asi tak jako drtivá většina krycích psů u jiných plemen )

stetisek123
osobně jsem tam žádnou závažnou vadu figuranta neshledala

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 14:58
- Nahlásit

Eldoguero
já to fakt neznám, nikdy jsem tohle ani na živo neviděla. Ale je to nějak moc psů, na to aby za to mohli ti psi, nebo jsem fakty lama a nerozumím už vůbec ničemu

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 15:08
- Nahlásit

vypadá to jako z klubovky, přijde mi to že ti psi to v životě nedělali a měli reakci na klacek jak kráva, ale já tomu tak nerozumim

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 15:17
- Nahlásit

Alexa
že jo, taky mám ten dojem
Mě přijde, že ti psi někteří vyloženě vůbec nevěděli co se tam bude dít a proč, někteří vypálili, kousli, ale následně nesnesli tlak ale co to je, jak mohli projít zkouškou, jak mohli splnit bonitaci jak se vůbec na takovýmhle materiálu může chovat
ale já tomu tak nerozumim
šak já taky né
stetisek123
ale to ještě nemusí nutně znamenat, že je to chyba figurantů, mě osobně nepřišel ani jeden zákrok co jsem viděla ani od jednoho figuranta nestandardní nebo, že by na psy příliš tlačili ... ovšem ti psi ... blicísmajlíktřikrátzasebou

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 15:35 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Eldoguero
tak už to mám je to sestřih těch neúsopěšnejch páč třá tendel vypadá o hodně líp (asi bé mít sopku páč nepúštá )
http://www.youtube.com/watch?v=QIcXscVW65M

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 15:40
- Nahlásit

Eldoguero
já fakty nevím, jak to chodí. Nikdy jsem služební plemeno nechovala, takže ani netuším, jaký by mohl udělat figurant chyby, a zda mezi nimi jsou rozdíly. Ale říkám si, že asi půjde o to, z kolika psů tenhle výběr je. Kdyby to bylo z několika stovek, tak to jo.
A když tu píšete, že byli zbonitovaný a šly do chovu, jak to poznáte? To na klubovku v Itálii směj už jen zbonitovaný psi? Co když na základě tohohle je vyřazujou?

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 15:41
- Nahlásit

stetisek123
, že byli zbonitovaný a šly do chovu, jak to poznáte?
no minimálně musejí mít zkoušku protože vrčáci koušou v pracovní třídě

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 15:43
- Nahlásit

Alexa
ten má ale dost podražený ty zadní nohy, takový se mi nelíběj. Hale ale ten figurant, ten božsky tancuje do strany, takovej rychlej pohyb, sranda. Musí mít pěknou fyzičku, kolik jich tak za den udělá?

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 15:56
- Nahlásit

ty woe tendel tam taky nebyl (na tom sestřihu) myslíte že je to vodícím pes????
http://www.youtube.com/watch?v=IdedvSBPehk

stetisek123
en božsky tancuje do strany,
musí jinak by pejskovi pošlapal nožičky, většinou se na akcích střídaj, třá 1 dělá ty přepady a 2 kontroláky

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 16:02
- Nahlásit

ještě tadle feňule a už dám pokoj
http://www.youtube.com/watch?v=dZIlTxV_b7w

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 16:22
- Nahlásit

Tím pendrekem fakty dostanou, nebo se s ním jen mává?
To cupitání jsem ještě nikdy neviděla

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 16:22
- Nahlásit

Alexa
je to sestřih těch neúsopěšnejch
hm, tak ti jsou ovšem opravdu super
tak já myslím, že to byl spíš vodící chlap
stetisek123
tancovat do strany musí, páč jinak by to dopadlo, tak jak onehdá ve Francii s Oskarem a dalšíma psama

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 16:24
- Nahlásit

stetisek123
šiš, zajeď si na nějaký závod se podívat, to bude nejlepší
ten pendrek je měkkej obušek a pes s ním po některých zákrocích dostává dva údery (psa nebolí, páč je měkkej a páč figurant to umí )

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání