| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:54
- Nahlásit
a tady je muj hajan
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:00
- Nahlásit
a amok kdyz byl jeste psi decko
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 20:53
- Nahlásit
hele decka mi se libi tenhle pes z polske chovky mocccc krasnej,neco takovyho bych do budoucna chtela
|
dejtry
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 21:32
- Nahlásit
nemethova5
uka fotku,taky chci videt!!!
tak sem dávám pár fotek toho mýho rošťáka , ale neni dlouhosrstej
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 21:54
- Nahlásit
Ebony
a hlavně ty co znám já, jsou všichni strašný bojky
No teď už je to s povahama o dost lepší, než to bývalo. Znám jich dost, co koušou a jsou schopný složit všestranný zkoušky. Někteří koušou i na ringo
miisha
ale nechtela bych bilou, pekne to zloutne v bordelu, to by me fakt bavilo umejvat
Velký omyl. Srst mají samočistící. Koupu v šampńu tak jednou za rok
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 22:05
- Nahlásit
Baico
tak esli to je srst ovcacka tak verim...ale bila proste zloutne.Tak bych to asik musela videt na vlastni kukadla
ty hele, na te foto co to je v tom rohu?? to vypada jak kralik
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 22:06
- Nahlásit
dejtryma peknou hlavicku jak makovicku!
Baicohele tak to je dobry covece,ze maji tu samocistici schopnost jsem si rikala kdbych mela bilou veverku ze bych to musela moc cistit.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 22:11
- Nahlásit
miisha
ale bila proste zloutne
Ale to je daný i geneticky. Ten můj starší bělouš má žlutej nádech i když je vykoupanej a ten mladej je prostě bílej furt.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 22:12
- Nahlásit
hele dalsi krasavec z polske chovky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 22:14
- Nahlásit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 22:18
- Nahlásit
nemethova5
kráááááááááááása a celočerný prdelky bys někde neměla?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 22:39
- Nahlásit
miisha
ty hele, na te foto co to je v tom rohu?? to vypada jak kralik
To je stene od medveda bajkonura a svuj fstach k otci napsalo na stenu.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 22:40
- Nahlásit
Fifi
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 22:42
- Nahlásit
Fifi
no jako ja myslim ze v dalsim rohu je jeste jeden!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 23:26
- Nahlásit
nemethova5
tak ti jsou parádní!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 14:54
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nechce se mi psát do boxerů, ale já jsem měla psa s 4/4, měl 21 zkoušek, a svýho času to byl jeden z nejlepších záchranářů, troufnu si klidně říci v evropě. Nikdy neměl sebemenší problém s pohybem, ba naopak, byl to hyperaktivní magor, v devíti letech, kdy leckteří nulový psy sotva lezou, ještě vyhrál Mistra Moravy v kombinaci plošný a sutiny v jeden den. Dožil se 13,5 roku, než měl torzi, a do tohoto věku byl zcela samostatný a pohyblivý. Teď tu mám osmiletou fenu se 4/4 a je to jeden z mých nejzdravějších psů...
Kdybych si měla já vybrat psí nemoc, tak to bude DKK, ne srdce, na který mi zemřela dvouletá fena, ne páteř, na kterou mi odešel osmiletý pes, ne osteosarkom, kterej zabil mojí šestiletou fenu...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:53 - Změnil/a: miisha
- Nahlásit
velmi skaredy pracacek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:03
- Nahlásit
Fifi
To je stene od medveda bajkonura a svuj fstach k otci napsalo na stenu.
tam je výběr širokej,každej si tam najde to svý ))))
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:14
- Nahlásit
davidkova renata
fuj z ktery popelnice ste to vytahla pani??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:19
- Nahlásit
miisha
no dovolte?! asi je to něco jako zookoutek ,volně to tam polehávalo tak jsme to skamarádili
sou tam aji děcka
a princezny
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:24
- Nahlásit
davidkova renata
ty kramy by jiste ocenili na Barrandove na nataceni nakyho hororu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:26
- Nahlásit
miishavzdyt to je pekny stenatko a jeste hunaty!!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:40
- Nahlásit
Ebony
Březnův Dasty má prý taky 2/4 DKK a pohybuje se naprosto normálně a je aktivní a jinak zdravý Ale asi bych cíleně nepoužívala víc postižený psi v chovu. Z jakýho důvodu třeba nulový pes se sotva hejbal, o kterém si psala? Měl třeba jinou nemoc, třeba to srdce? Nebo "jen" nebyl v kondici a nevedl aktivní život?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 20:04
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
kámošky vlkošedá čuba 4/4 dělá záchranařinu, je velmi aktivní krz tuto funkci, ani náhodou bys na ní nepoznala, že tu displázku má, je jí cca 7 let a zátěž má opravdu vysokou.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 20:04
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tak já neříkám používat je v chovu, jen prostě nevěřím na objektivnost posuzovaní DKK, je to obrovskej kšeft, to si ani nikdo nedovede představit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 20:09
- Nahlásit
Ebonyno mi jen asi vidime spicku ledovce,ale myslim si,ze,no nebudu to ani zakryvat,ze je to hlavne kseft pro veterinare!!!a to ne jen DKK,ale i dalsi vady.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 21:05
- Nahlásit
tak já neříkám používat je v chovu
Ebony
Myslim, že si ten kšeft dovedu představit velmi dobře
Gerda
Jo jasně, proč ne ale mě jde jenom o to, že by nebylo paušálně dobrý používat psy s vysokou, dejme tomu objektivně posouzenou DKK, v chovu, o nic jiného To, že někteří jedinci takto postižení žijí aktivní život je jenom dobře, určitě jsem neříkala, že to sou nepohybliví mrzáci Šlo mi čistě o ten chov...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 21:23
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
třeba moje NO je jí něco přes rok, lokty má zmasakrovaný, že vet říkal, že je zázrak že chodí a lítá jako magor, normálně s ní pracuju, protože takovýho hyperaktivce pracanta držet v klidu to ne, radši at´ prožije život naplno i když třeba dřív nastane den, kdy bude mít tak velký potíže, že ji nechám uspat
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 23:47
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no já nevím, mně to vyznělo, že si ještě neviděla psa, co v pohodě běhá se čtyřkama...
To, že někteří jedinci takto postižení žijí aktivní život je jenom dobře
no, někteří, nevím jak u jiných plemen, ale co já znám ovčáky, tak ne jen někteří, spíš jen někteří s tím mají opravdu problém...a to se pak někdy i zjistí, jako u mýho Mumina, kterej špatně chodil na zadní, a veterináři mě horem dolem přesvědčovali, že kvůli DKK, což mi bylo pořád divný, když měl jen dvojky, až nakonec na Jaggy zjistili, že to je páteř, ve stádiu, kdy už nic nepomůže, kdybych přišla dřív, mohli ho operovat...ale dysplazka je holt moderní, proč všechno nesvést na ní
určitě jsem neříkala, že to sou nepohybliví mrzáci
ale řekne ti to veterinář, spousta lidí dá takovýho psa utratit, nebo se ho zbaví...další mu udělají nákladnou a bolestivou operaci, no neberte to za ty prachy, po který klidně může ten mrzák být opravdu....no a samozřejmě kloubní výživa, speciální granule a léky a přípravky, no neodolej si vyrobit zástupy mrzáků, co se musí "léčit" na DKK
pořád mám v paměti štěně po našem psovi, kterýmu veterinář našel ve čtyřech! měsících těžkou dysplazii s tím, že musí okamžitě na operaci....naštěstí neměli prachy, v roce měl ten pes nuly...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 08:50
- Nahlásit
Ebony
Souhlasím, souhlasím Ale fakt sem neřekla nebo nechtěla sem říct, že se čtyřkovej pes nemůže hejbat, ale už vím, proč ti to tak vyznělo, na těch boxerech jsem se ptala, kolik zná psů s těžkou DKK, kerý makaj, no, to vyznělo blbě teď už to vidím... To sem se zeptala blbě, uznávám Myslela jsem to v tom smyslu, jak jsem to psala výš, jako že i když makaj, tak by se neměli využívat v chovu, protože potomci by už na tom asi nemuseli bejt tak dobře jako rodiče, kdyby se ta DKK dál přenášela cíleně do chovu - správně diagnostikovaná samože...
|