Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý ovčák
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 17:58
- Nahlásit

Fifi
chudák((( už se trochu spravila a dala dohromady?

Pink
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:13
- Nahlásit

A co tohle:
http://inzerce.perunius.com/index.php?option=com_a dsmanager&page=show_category&catid=1&text_search=& order=10&expand=1&Itemid=23&limit=20&limitstart=60

Prodám fenku NO
Prodám fenku Něm. ovčáka, stáří 5 měsíců,nádherný exteriér, vhodná na výstavy, výcvik a pozdější chov. využití. Cena 8000Kč. tel.737 620 673
Cena: 8000 Kč
Kontakt:

Vais Stanislav
737620673
Hostinné
Email: stanislavvais@seznam.cz

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:19
- Nahlásit

Pink
jdu volat, diky!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:28
- Nahlásit

Damy a pani, jdu zvracet.
Jsem rychle zase procitla z ruzoveho sneni o chovatelich s PP (kolikrat to tu uz bylo...). Pan chovatel nevi, komu fena patri, smlouvy nevede. Adresy, na ktery posila PP pak likviduje, protoze jinak by pry byl zavalen jen papirama a agendou. CHS web nema, ikdyby mela, tak by nevidel duvod fenu u sebe inzerovat. Pokud se nedohleda ci neozve majitel, je fena k adopci. On si ji k sobe nevezme, bo neni prece utulek.
BLINK!!!! Twe sem se zase rozcilila dobela jako fakt.

Ebony
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:40
- Nahlásit

Fifi
tebe to překvapuje? cos čekala u spotřebního zboží jménem německý ovčák?

Ebony
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:43
- Nahlásit

Fifi
jinak adresy majitelů štěňat je povinen zapisovat do knihy odchovů, pokud mu to za ta léta, jako že chová už léta, ještě nikdo nesdělil
ale nedělám si iluze, že to někdo kontroluje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:45
- Nahlásit

Fifi
On si ji k sobe nevezme, bo neni prece utulek.
BLINK!!!! Twe sem se zase rozcilila dobela jako fakt

třá si nechce rozhodit smečku anebo čeká další vrh..nemůžeš ho hned tak vodsoudit,je jasný, že nemá žádný vořechy bez PP aby si to moh dovolit..
BLINK sem udělala už párkrát,takže vo jedno víc nebo mín..

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:47
- Nahlásit

Ebony
tebe to překvapuje?
Ty a vis ze jo??! Docela fest me to prekvapilo, jak rikam, sem byla blbka naivni. Este ten tooon, jakoze co ho obtezuju, co cekam a tak. Ble! Sem taky chovatel, ale ty svy dva umrneny vrhy perdelu vim, ze muzu v nouzi obstarat, ac to bude po 6tydenni zarucni lhute, kdyby byl nekterej v nouzi. Nebo se mu budu snazit aspon, kurna, najit domov..
, pokud mu to za ta léta, jako že chová už léta, ještě nikdo nesdělil
Ze jo? Sice vrh A ale dle myho toci uz podruhy abecedu, no jooo no, to by pak fakt mohl mit doma utulek.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:49
- Nahlásit

Fifi
ty svy dva umrneny vrhy perdelu vim, ze muzu v nouzi obstarat, ac to bude po 6tydenni zarucni lhute, kdyby byl nekterej v nouzi
páč si blbá..

Ebony
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:58
- Nahlásit

Fifi
Sice vrh A ale dle myho toci uz podruhy abecedu
brouku přidej, vzhledem k tomu, že na jeho "O"čkový feně si kdysi založili chov Hartis, tak tohle bude tak čtvrtá abeceda, neli víc

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:03
- Nahlásit

Ebony
na jeho "O"čkový feně si kdysi založili chov Hartis, tak tohle bude tak čtvrtá abeceda, neli víc
No potes prdel teda. Kdyby znal aspon majitele stenat, ktery ve velkym prodava.. Ale ted jiz chapu, ze by se skutecne v papirech utopil.
Takze Aischulka je tedy k adopci, nejspise, protoze kdyby ji nekdo hledal, tak by uz jiste nasel.
Mrdkyyyyyyyyyy lidskyyyyyyyy!!! (pardon, ale muselo to jit ven)

dejtry
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:39
- Nahlásit

Čusss, tak koukám, že tady ta diskuze nějak vázne. Tak co dělaj vaši hafani??? Mě ten muj raťafák pěkně zlobí.

miisha
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:52
- Nahlásit

dejtry
me hara )

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:55
- Nahlásit

dejtrycau,amin je sikulka,krasne cvici!se musim pochlubit hlavne kouse a super pousti

dejtry
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 20:10
- Nahlásit

miisha

aha

nemethova5

jéé, ti závidim. Argouš teda taky pěkně cvičí, ale jinak má nějáký divný období. Když vidí psa, tak mě vůbec neposlouchá.
Vůbec nevim jestli na něj mám jít po dorbym nebo po zlim.

miisha
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 20:14
- Nahlásit

dejtry
nahodou super, mam pocit, ze ji to pri harani dokonce vic mysli
Když vidí psa, tak mě vůbec neposlouchá.

to on ma zatemneno, zkus mu posvitit baterkou do ucha

dejtry
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 20:47
- Nahlásit

miisha
nahodou super, mam pocit, ze ji to pri harani dokonce vic mysli

Ty jo, kéž by Argo taky mohl hárat, třeba by ho to probralo.

No to jo, to zatměno teda má a myslím, že posvítit mu tam baterkou by na něj asi nazebralo. Kdybys viděla jaký dělám opičárny, abych ho k sobě nalákala, abych pro něj byla zajímavá. Vypadám u toho jak kdybych se zbláznila. Ty jo poskakuju tam s míčkem,s palskama a on ke mě přiběhne, párkrát kousne do míčku a zase běží zpět ke psovi. Mě totiž někdo poradil, že pro něj musím být zajímavější než ten pes, ale to teda nevim, jak už to mám udělat. Asi budu muset lést po čtyrech, štěkat a očůrávat patníky, abych pro něj byla zajímavá. No a pak mi zas někdo poradil ať ho dám na škrťák, cuknu a řeknu fuj, aby věděl že nesmí, ale tak já nevim no. Nikdy takhle nejančil, to až za poslední tejden takhle blbne. Co myslíš? Já chci bejt pro něj zajímavá, ale zase si řikám, že je asi ještě mladej.

miisha
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 21:06
- Nahlásit

dejtry
Co myslíš? Já chci bejt pro něj zajímavá
neboj to prijde, neprestavej se snazit a vymejslet Hlavne bud zajimava kdyz tam druhej pes neni, aby si to pamatoval, pac az tam ten pes je, tak ma to zatmeni. ale baterku bych zkusila, kdyztak po hlave

dejtry
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 21:10
- Nahlásit

miisha
ale baterku bych zkusila, kdyztak po hlave

Tak děkuju za podporu, budu se dál snažit. No a když to nepujde, přijde na řadu baterka.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 21:18
- Nahlásit

dejtryno jasne ze musis byt pro psa daleko zajimavejsi nez ten pes,jdu na fc

dejtry
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 21:20
- Nahlásit

nemethova5
dobře čekám tě tam=)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:43
- Nahlásit

hele lidi,chtěla jsem se číhnout esi už Unkas Krásnoočko našel domov,ale téma prý bylo smazáno adminem nebo neexistovalo
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_11634_1.html
nevíte někdo něco?? smázlo se to páč už to neni potřeba nebo se o to někdo postaral??

Ebony
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 14:12
- Nahlásit

davidkova renata
já jsem ho smazala na žádost zadavatelky, jsou nějaký problémy s bývalým majitelem a pes zatím kvůli tomu není k adopci, jestli jsem to správně pochopila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 17:33
- Nahlásit

Ebony
já jsem ho smazala na žádost zadavatelky, jsou nějaký problémy s bývalým majitelem a pes zatím kvůli tomu není k adopci, jestli jsem to správně pochopila
aha,tak díky za vysvětlení.

Pink
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 19:59
- Nahlásit

Pěkně prosím nemáte někdo odkaz na video z výstavy -prohlídka chrupu a varlat? Já to hledám už druhý den

miisha
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 17:49
- Nahlásit

nevim jestli jste to nekdy videli, ale ja se pousmala

tohle je prosim vlkoseda civava

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:38
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=cIaM3hYFszc

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:44
- Nahlásit

davidkova renata
čááááu, nepatří to sem, jenom tě tu vidím a hlásím, že jsem opět na příjmu, co se týká INUVNOUZI Házet kdyžtak mejloše, dííííky

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:44
- Nahlásit

davidkova renata
As soon as you stop breeding a German Sheperd for work you stop breeding a German Shepherd...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:47
- Nahlásit

ankaras
čááááu, nepatří
čááááu jasně))))

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání