Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý ovčák
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 21:54
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

dneska sme na venčení potkali šestiměsíční ovčandu a můžu ti podepsat, že i v běžným pohybu měla hodně výraznou tu seseklou pr**l... krz toto se mně NOčka nelíbí, všechno ostatní na nich je úžasný, ale ten useknutej zadek je prostě divnej a místní NOčkáři mě můžou začít kamenovat...

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 21:55
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ale je to naučeným postojem, který je požadován na výstavách???
jo je to tak, prostě se to tak vystavuje, tak to každej učí a láme do hrbata, ono i v pohybu žádnej pes nechodí v tahu na výstavě, jako ovčák
ale neptej se mě proč

dejtry
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:00 - Změnil/a: dejtry
- Nahlásit

nemethova5
pokud mate fejs,jsou tam dve skupiny,jedna skupina nemecky ovcak-dlouhosrsta varianta a druha nemecky ovcak dlouhosrsty.

Jo mám, ale přidám se ke krátkosrtejm, protože chlupáče nemám. Ale jaká to je přesně skupina? Když tam nepíšu německý ovčák, tak jich je tam asi 7. A můžu se přidat jak do krátkosrstejch tak dlouhosrstejch?

hele jelikoz je hajan pracovni,kdyz se sikovne postavi,je z nej celej exterierak!!
no a já mám zas exterieraka a když se šikovně postaví z kopce dolů, tak má hřbet ,jak podle pravítka.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:00
- Nahlásit

Baysha

To jo, to souhlasím, že když to má ovčoun i v normálním pohybu, tak je to divný a nelíbí se mě to...

Ebony

To já se tě neptám proč, to by bylo na dlouho a na to nemám moc času, je ale fakt, že většina ovčounů, co sem viděla, tak chodí normálně...

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Ebonypeknej mambo krasavec,ti za to stoji takovy krasavci fakt,diky bohu ze ovcoun neni primitivni plemeno jsi to napsala dobre,to je uzasny zvire na plneni jakkychkoliv povelu a proto toto plemeno obdivuju a mam desne rada.asi bych jine plemeno nechtela,jo a taky jsem videla ovcouna pracovniho se na vystave krasne nahrbit,proste to mel fakt nauceny,coz je sranda.

Ebony
Člen
- Nahlásit

Baysha
a místní NOčkáři mě můžou začít kamenovat...
hele, mně seš ukradená, já taky nemám ráda labradory ale opravdu nemám potřebu je sledovat a hledat na nich mouchy, a že jich mají, prostě se mi nelíbí, tak mě nezajímají...
pořád je mi milejší "hrbatej" štíhlej ovčoun, než ty vyžraný kreatury, co mají záda jak servírovací stoleček

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:04
- Nahlásit

nemethova5
hele co mi přišlo na FB k adopci
píšou tam, že ten chlupáč je "choďák" ale to samozřejmě není

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:04
- Nahlásit

dejtrycha cha,sranda hele me tam najdes,pokud nechces rikat svuj fejs,tak si me pridej a ja te tam pridam,hele nevadi ze je kratko,ja mam rada vsecky,tihnu sice k chlupackum,ale miluju tohle plemeno pro uzasnou povahu,fakt,jsem na fejsu pod Dana Némethová
he,he to je sranda!s tema nasima psama.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:06
- Nahlásit

Ebonyty vooole to je jak hajanuv bracha ten je klllasnej,me to se.e ze bydlim v panelaku sakra!no to tedy chodak neni ani nahodou je to hunatej ovcounek a peknej a to druhe je fenula?

dejtry
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:06
- Nahlásit

Ebony
pořád je mi milejší "hrbatej" štíhlej ovčoun, než ty vyžraný kreatury, co mají záda jak servírovací stoleček

velký souhlas

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:07
- Nahlásit

dejtryjo hele jestli to tak mi napis na meila pod kym te mam na tom fejsu hledat muj meli je nemethova5@seznam.cz

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:07
- Nahlásit

Ebony

já jsem jen reagovala na dotaz Lucky - a btw vyžraný labradoři se mi taky hnusí, i to, co se s tím plemenem v poslední době stalo a kam se ten typ posunul, ale to je na úplně jinou debatu...
ještě vám sem postnu jeden historický obrázek a jdu si zase po svých

miisha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:08
- Nahlásit

Baysha
taky me to prislo divny a vlastne prijde porad, ale NO je pro me plemeno cislo jedna jak v povaze, exterieru a jejich upotrebitelnosti, teda co se jaksi me a myho psa NO tyce
oni totiz lidi radi kdyz porovnavaj (jako kdo ma hezciho ovcouna a tak), tak se zakonite zacnou zabyvat detailama a predbihat se. nekdo vymyslel standard a nekdo vymyslel, ze je pekna barva rex a stojaty usi a zacne se resit zauhleni nohou, pac proste jenom jeden muze byt ten nej. nektery kriteria jsou ve skutecnosti k necemu dobra, jako treba kvalitni srst a nektera jsou uplne na nic jako treba barva srsti. Kam spada ta zad nevim, nejak sem to nezkoumala

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:10
- Nahlásit

Baysha

Obrázek nevidim, ale pamatuju siho, dávala si ho do bílejch švýcaráků, že jo? Tenhle typ se mi ale nelíbí, mám ráda tenhle současnej - "pracovní" a dlouhosrsťáky Ot tý doby, co mám Britu, tak sem si ovčouny zamilovala, ona je sice křížená, ale je hodně do toho ovčouna

miisha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:11
- Nahlásit

Ebony
tak takovej servirovaci stolecek kteryho naucis nejakym povelum by byl celkem fajn

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:11
- Nahlásit

miisha
a nektera jsou uplne na nic jako treba barva srsti.
tak to tedy ne, barva je důležitá, čím tmavší, tím lepší !

dejtry
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:12
- Nahlásit

tam, že ten chlupáč je "choďák
co tím myslíš choďák? Teda pokudneva, že se ptám.

nemethova5
jj je s nima sranda=) Hele předpokládám, že to jsi ty s tou profilovou fotkou s třema NO? Já jsem Michaela Beranová, tak jestli neva přidám si tě tedy do přátel.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:12
- Nahlásit

miisha

Barva je důležitá!!! Nejlepší je bílá

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:13
- Nahlásit

miisha
tak takovej servirovaci stolecek kteryho naucis nejakym povelum by byl celkem fajn
no, cvičila jsem pár servírovacích stolečků a musím říct, nevím, jestli jsem měla zrovna smůlu na ty méně inteligentní, ale moc povelů jsem je nenaučila...

miisha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:14
- Nahlásit

tak to tedy ne, barva je důležitá, čím tmavší, tím lepší

jako vedeli ste ze Zebra je zbarvena tak jak je zbarvena proto, ze se maskuje v tetelicim teplym vzduchu (mysleno v ty africe na prerii nebo co to tam maj)?

to rikali v jednom national geographic, tak delam chytrou

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:16
- Nahlásit

dejtry
chodský pes

akorát to tvoje jméno je tam asi stokrát

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:16
- Nahlásit

dejtryo.k.pridej budu cekat no chodak je chodsky pes jak tu dala ebony tu fotku,pry nekdo tvrdil ze to je chodak,to ani nahodou,je to ovcoun chlupatej jak vysitej krasavecek jeste miminko.

dejtry
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:18
- Nahlásit

Ebony

aha, děkuju za vysvětlení =)

No já jsem ta holka co na profilový fotce drží vruce asi 7 týdeníí NO

miisha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:23
- Nahlásit

Ebony
pani, to ste jiste jeste neznala klikr, s tim uci psim kusum papouchy a ryby! zis at sem neleze zadnej majitel labradora

dejtry
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:25
- Nahlásit

nemethova5

aha, no oni jsou oba krásní, je mi jich líto

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:27
- Nahlásit

dejtrya kolik takovejch krasavcu je a ani o tom nevime,coz me se.e!pac toto plemeno si poridi kdejaky debil a pak se nestara!

dejtry
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:37
- Nahlásit

nemethova5
to jo to mi povídej, já jsem zrovna takhle podobně nadávala už před měsícem, když jsem šla na stránky chovatele od kterýho máme našeho psa a tam jsem zjistila, že pán který si koupil jeho bráchu, přišel na to, že NO je velmi temperamentní a živé plemeno a že ho nezvládá. No nic méně, pejskovi už je 9 měsíců a hledá nového pána. Naštěstí ten chovatel( od kterého máme našeho NO) se toho ujal a snad už někoho našel. Ale mě prostě se.e, že si tohle ty lidi neuvědomí. Fakt mě to nehorázně vytočilo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:55
- Nahlásit

dejtrytak to je dobry chovatel,kdyz si veme zpet pejska hleda mu pana,nekteri takovy stesti nemaji,jak treba unkas krasnoocko a dalsi psi,jako jsem nasrana,jako nerikam,ze si musi toho psa bezpodminecne vzit k sobe,ale trocha snahy se ceni a ne delat mrtveho brouka vybrat penize a me se to netyka.a to je jen spicka ledovce.

dejtry
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 23:09
- Nahlásit

nemethova5
Jo to je. No jo o Unkasovi jsem četla, je to strašný.

dejtry
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 15:41
- Nahlásit

Čauky, tak jak se dnes máte? Mám dotaz. Jak často vyčesáváte svý krátkosrsťáky a hlavně čím. Má někdo typ na dobrej hřeben?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání