| Autor |
Zpráva |
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:18
- Nahlásit
Myslela jsem, že tady jsou lidé, kteží dokáží normálně poradit.Pár takových tu je, co nemají potřebu někoho schazovat a zvedat si při tom svoje ego na někom jiném.Bohužel jich je málo..ale děkuji těm co mi normálně poradili a neměli potřebu leštit si na mně ego. Díky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:21
- Nahlásit
NikisekX
Já nevim co jako podle tebe teda dělám špatně...to že se o toho psa starám nebo co?
nechceš se uklidnit?
dle mne špatně děláš to,že vyskakuješ jak čertík z krabičky a přitom víš úpa kulový.to teda víme všichni ,ale pokud napíšeš takovej blábol viz výše,tak se nemůžeš divit!Nevim teda kdo vocud by byl tak namachrovanej a napsal,že nepotřebuje zkušenosti páč má svoje.Že se o psa staráš je tady pro lidi samozřejmost,takže tě za to asi nikdo plácat po ramenou nebude,pořídila sis ho dobrovolně,je to tvoje povinnost snad! .Než začneš vyskakovat,zkus popřemejšlet jestli na těch argumentech něco třeba fakt není..jen tak pro sebe,nemusíš veřejně .
Věř,že je tady každýmu úpa fuk,že máš bígla bez PP,debata se stočila na ty co taková zvířata produkují a argumenty tu padly,třeba časem přijdeš na to,že jsou docela relevantní..já na to taky přišla až časem,nemysli..
inu
zahodila ste popkorn a dete do akce?
voe popkorn v lídlu došel
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:24
- Nahlásit
davidkova renata
omyl tady si na mě každej vyskakoval právě proto, že jsem si takového psa pořídila...to že nepotřebuju zkušenosti jsem nemyslela nijak namachrovaně..ale prostě mám svojí metodu výcviku která se mi osvědčila,tudíž si podle ní pojedu jako před tím a nepotřebuju aby mi někdo kafral do výchovy. to je celé...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:25
- Nahlásit
NikisekX
Většina lidí tady není špatná, zlá nebo zlomyslná a to ani ti, kteří ti tak připadají. Mnoho z nich je dnes a denně konfrontováno s lidskou blbostí, krutostí a nezodpovědností.
Nedávno tu např. řešili holčinu, která sem přišla žebrat peníze na operaci psa, ale nakonec se ukázalo, že není taková chudinka, jak ze sebe dělá.
Takže to ber tak, že pokud sem přijde nováček s dotazem nebo požadavkem, který vyzní hloupě, sklidí většinou ostré reakce.
Sama jsem se odvážila jednou diskutovat o tom, že NOčka mají problémy se zadníma končetinama proto, že mají tak zkosenou pánev (nebo tak nějak to bylo) a dostala jsem těžkou sprchu, ale jen proto, že tuhle debatu už tady otvíralo mnoho hloupých lidí. Moje reakce byly hloupé, na druhou stranu opravdu pramenily z nevědomosti.
Když jsme si to tehdy vyříkali, pak jsme nakonec byli všichni v pohodě. Když ostatní zjistí, že nejsi blpka, která tady bezdůvodně provokuje, tak tě časem v pohodě vezmou, nejdřív ale nejspíš musí tvé příspěvky ztratit nádech naivity (a tohle si neber osobně, i když beagle není tvůj první pes, mnozí tady měli a mají desítky psů, čiliže zákonitě větší zkušenosti).
No a pak je tady minorita těch "chytrejch" kynologů kteří se v poučování vyžívají.. ale pokud tady pobudeš déle, určitě je časem dokážeš odlišit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:26
- Nahlásit
NikisekX
omyl tady si na mě každej vyskakoval právě proto, že jsem si takového psa pořídila
já to tak nevidím,spíš vysvětlovali,proč tohle ne a co to může mít za následky..
a nepotřebuju aby mi někdo kafral do výchovy
OK,tak nazdar.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:28
- Nahlásit
davidkova renata
voe popkorn v lídlu došel
pošlete adresu, pošlu potravinovou pomoc
NikisekX
prostě mám svojí metodu výcviku která se mi osvědčila
to jsem si taky myslela, dokud jsem si nepořídila akitu Přijít na to, co zabírá na akiťáka byla celkem fuška a rozhodně to není to, co zabírá na pohodové ovčounky
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
NikisekX
jestli te tu ta diskuze rozciluje, tak ji necti. Nech je se mezi sebou poresit si vsechny ty veci a tak, nemusis na ne vubec reagovat prece
odpoved si dostala a ze se pak rozbehla diskuze, jaka se rozbehla, tak urcite nebyla myslena proti tobe, tak si to tak nevztahuj, Jen proto, ze jsi tema zalozila ty a po nejakcyh podnetech se to takhle zvrtlo prece neznamena, ze to odsuzujou tebe. Uvedom si, ze to pisou i lidi co maj utulkace a psi bez PP, tak to tezko budou myslet proti tobe.
Zkus na tech nazorech najit co se ti libi a co bys treba do budoucna mohla pouzit, az budes porizovat dalsiho psa, ale idealne se nechytej kazdy vety a rozumne si o tech lidech a jejich nazorech mysli svoje pekne v soukromi, i kdyz te to treba rozciluje.
|
NikisekX
Člen |
- Nahlásit
inu
doufám v to...já se sem nepřišla hádat, nebo si něco dokazovat, chtěla jsem jen radu..možná byla trochu naivní ale nikomu jsem tím neublížila a ani nikomu neubližuju tak nevidím důvod takových reakcí jaké zde byly ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:30
- Nahlásit
inu
pošlete adresu, pošlu potravinovou pomoc
pošlu číslo účtu,vy prachy a já si popkorn koupim někde ve slevě
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:31
- Nahlásit
NikisekX
tak nevidím důvod takových reakcí jaké zde byly ...
ten důvod jsem ti vysvětlila, rozhodně to není tak, že jsou tady lidi proti tobě osobně..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:31
- Nahlásit
davidkova renata
haha, to by moh říct každý
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:32
- Nahlásit
davidkova renata
pošlu číslo účtu,vy prachy a já si popkorn koupim někde ve slevě
takhle to, milá pani, ale nefunguje já vám pošlu prachy, vy si za ně koupíte nový boty a zdechnete hlady
Kdepak!!!!
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:32
- Nahlásit
inu
jasný v pořádku to jsem pochopila, i když pár reakcí bylo vyloženě proti mně, nechám to být, budu si myslet své
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:33
- Nahlásit
NikisekX
pár reakcí bylo vyloženě proti mně
páč se tady rozběhl flame. Ve flamewars facky lítaj, ale s tím se muší počítat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:38
- Nahlásit
NikisekX
hele i takhle může vypadat a bohužel často vypadá chov psů bez PP
http://www.utulky.estranky.cz/clanky/pripady-tyran ych-zvirat/tyrani-psi-z-jarosova
prohlídni si dobře všechny ty obrázky a celý si to přečti,až zjistíš,že se nestalo VŮBEC NIC!!!! možná pochopíš,proč jsou lidi alergický na některý věci!To ,že tys to doted nikdy neviděla neznamená,že se to běžně neděje!
makrel
inu
ste hnusný a zlý! a já vám kašlu na vaše prachy mám svoje,hééč a ty vaše nepotřebuju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:41
- Nahlásit
davidkova renata
já vám kašlu na vaše prachy mám svoje,hééč a ty vaše nepotřebuju
tak tady si trochu ustřelila, ne????? )))))))
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:44
- Nahlásit
davidkova renata
a já vám kašlu na vaše prachy mám svoje,hééč a ty vaše nepotřebuju
tsk, dyš je to tak, tož klidně scípni hlady
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 11:16
- Nahlásit
davidkova renata
týrání psů je hnusná věc..stejně jako koní, ovcí a jiných zvířat..netýká se to jen psů bohužel. Ale to že někteří lidé jsou takový hovada a ty psy týraj ještě neznamená že to dělá každej přece...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 16:51
- Nahlásit
NikisekX
mě by zajímala tvá metodika výcviku, z důvodu, když štěně co máš doma pár dnů zvládá přivolání. já vychovala už pár psů a doma jich mám 11 včetně NO 4 a půl měsíce, mám ji 2 měs a ještě nemáme 100% přivolání tak by mě zajímal tvůj postup. nemyslím to zle ale opravdu mě to zajímá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 17:13
- Nahlásit
kejtlin
no já si v klidu taky počkám na odpověd,ale můj názor je,že pokud jsou štěndu 3 měsíce,věřim ,že zatim chodí.-)))))),mě samo taky chodila a ty předtim taky,v tomhle věku máš tzv. přivolání trošku zadara,páč čokloid se tě drží,není ještě tak voraženej Zlom nastal tak kolem 4 měsíce,kdy se madam už celkem slušně udržela na nohou,rozhlídla se a jala se býti samostatnou ,posléze se přidá puberta a už se vezeš
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 18:39
- Nahlásit
davidkova renata
já vím, mladá se na mě podívá, když je tam sama tak v poho, ale je-li tam něco dalšího tak na sice přijde, ale musím dělat vopičky a to ještě nezabere vždycky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 18:46
- Nahlásit
davidkova renata
ale můj názor je,že pokud jsou štěndu 3 měsíce,věřim ,že zatim chodí.-)))))),mě samo taky chodila a ty předtim taky,v tomhle věku máš tzv. přivolání trošku zadara,
U psa možná. U pumy v žádném případě Ta se o první útěk pokusila na československé hranici když jsem ji ve věku pouhých sedmi a půl týdne přivážela domů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 19:59
- Nahlásit
Biluška
U psa možná. U pumy v žádném případě
co se sem gestíte s kočkovitou šelmou???? to je snad jasný ,že to maj jinak!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
co se sem gestíte s kočkovitou šelmou????
Pche, Pumice je psovitá šelma. Ta nejpsovitější. Co mě vůbec máte co urážet pani Já sem si sem přišla pro radu a né aby mě něgdo urážel
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 20:15
- Nahlásit
Biluška
Co mě vůbec máte co urážet pani Já sem si sem přišla pro radu a né aby mě něgdo urážel
hele dávaj vám Diskopříbjech ,tak mazejte at to nezmeškáte!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 20:20
- Nahlásit
davidkova renata
hele dávaj vám Diskopříbjech ,tak mazejte at to nezmeškáte!
už sleduju
|