Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / čistokrevné štěně?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
NikisekX
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:49
- Nahlásit

Biluška

a jako v čem blbě "prndam" ? třeba v tom, že když něco nevím tak se prostě zeptám? nebo v tom, že se starám o svého psa? hold to je pro tebe asi těžko pochopit, že má někdo taky jiný názor než ty co? ono světě div se ale všechno se netočí kolem tebe

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:51
- Nahlásit

NikisekX
hold to je pro tebe asi těžko pochopit, že má někdo taky jiný názor než ty co? ono světě div se ale všechno se netočí kolem tebe
Do určité míry je diskuze s nevychovaným spratkem zábavná. Ale fakt jenom do určité míry. Tu už jsi překročila, takže já se loučím a jdu radši koukat na růžovku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:54
- Nahlásit

argosek
a máme to!

no zcela bez ironie - mate.

zcela na rovinu,pane..ted zrovna ne
Jinak zachovejte kliiiít,pane,evidentně se naše schopnosti poněkud liší,tak si každý necháme to svoje..vy si kastrujte a já si to ohlídám
A domluvila sem

NikisekX
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:55
- Nahlásit

Biluška

ano jdi to je smysluplný seriál

Já jem narozdíl od tebe vychovaná..nenavážím se do druhých proto, že mají jiný názor než já..ale pro pravdu se člověk zlobí no.. pa

argosek
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:58
- Nahlásit

davidkova renata

Jinak zachovejte kliiiít,pane,evidentně se naše schopnosti poněkud liší,

no to bez pochyby.

inu
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 21:15
- Nahlásit

a to jsem si myslela, že největší flameař jsem široko daleko já

Eny
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 08:51
- Nahlásit

Ahoj já jen přidám, k tomu určování rodičů, náš klub zavedl povinné vyšetření DNA jako podmínku do chovu, takže pak tě ani nikdo nemusí nutit dělat zpětně nějaké testy, protože to prostě hlídá klub a je to. Celkem šikovná podmínka chovu takže já mám opravdu 100% jistotu, že moje fena je té krve, kterou jsem si cca rok a půl vybírala a kdyby se náhodou ukázalo, že štěňata po těch rodičích nejsou (což se také už stalo) tak v tom případě klub zakročil, šťěňatům sice neodebral PP (protože by na tom byli škodní akorát majitelé) nicméně je nedovlolil zařadit do dalšího chovu a chovateli zakázal chovat.
kdyby takových klubů bylo víc, tak by polovina této diskuze ztratila smysl, ale vše je jen o lidech a je jedno jaký sdružení je zastřešuje, všude se najdou lidé pociví a nepoctiví, pak jen musí členská základna doufat, že ve vedení jsou právě ti poctiví.

Strejda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 08:53
- Nahlásit

Eny
O které plemeno jde?

inu
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 08:58
- Nahlásit

Eny
ťěňatům sice neodebral PP (protože by na tom byli škodní akorát majitelé) nicméně je nedovlolil zařadit do dalšího chovu
no tak nevím, nejsou právě na tomhle majitelé škodní?

jinak jsem ale ráda, že existují i kluby, kde se myslí hlavou a ne konexema..

NikisekX
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:01
- Nahlásit

isdpch

nepotřebuju zkušenosti ostatních mám svoje a můj pes přivolání zvládá víme?

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:02
- Nahlásit

nepotřebuju zkušenosti ostatních

Tak tohle už jako fakt no comment

Eny
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:03
- Nahlásit

Strejda
NO,
stanovování parentity u psů je ve spoustě zemí naprosto běžnou věcí, kéž by i u nás bylo. když jedeš krýt do zahraničí, většina majitelů krycích psů už několik více let vyžadují, aby jsi měl u své feny prověření na DNA, takže i předtím, než to bylo u nás povinné, byli majitelé, kteří si to z vlastní vůle zajišťovali a vzorky posílali např. do německa a odtud jim chodilo potvrzení, takže já například kupovala štěně, které mělo prověřené DNA do 3 genarací ze strany české matky dozadu, ještě předtím, než tato povinnost vstoupila v platnost, protože chovatel je poctivý. Jak říkám je to jen o lidech.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:06
- Nahlásit

makrel

tím jsem myslela jako ve výcviku psa;) každej má svý metody ;)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:10
- Nahlásit

NikisekX
tím jsem myslela jako ve výcviku psa;) každej má svý metody ;) a většinou špatné,mluvím z vlastní zkušenosti s prvním psem.
Tak jsem tohle téma přelouskala a nějak nechápu zadavatelku,proč tu diskusi vůbec začala,když chce slyšet jen to,že jen její názory jsou ty správné.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:13
- Nahlásit

Zuzana T

jenže tohle není můj první pes tak já nevim co z toho všichni děláte....

jinak neříkám, že všechny moje názory jsou správné ale lidi se tu do mě navážejí jen proto, že mám psa bez PP..jako by to byl nějký odpad nebo co...

inu
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:14
- Nahlásit

isdpch
na druhou stranu si vem, jak by ti bylo, kdybys sem přišel jako nováček a všichni se na tebe okamžitě sesypali, že sis koupil bezpapíráka.

Čímž se nezastávám zadavatelky, jen nabízím druhý pohled na věc

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:15
- Nahlásit

NikisekX
no vyznělo to tak,přeji hodně zdaru.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:17
- Nahlásit

Zuzana T

děkuji

NikisekX
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:18
- Nahlásit

na druhou stranu si vem, jak by ti bylo, kdybys sem přišel jako nováček a všichni se na tebe okamžitě sesypali, že sis koupil bezpapíráka.

já chtěla jen malou radu, ne poslouchat jak jsem špatná, že mám bezpapíráka

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:25
- Nahlásit

NikisekX
Zatím co ty umíš jen urážet a navážet se do druhých...
jenže tohle není můj první pes tak já nevim co z toho všichni děláte....
nepotřebuju zkušenosti ostatních mám svoje
Já jem narozdíl od tebe vychovaná..
ono světě div se ale všechno se netočí kolem tebe

já chtěla jen malou radu,
Dost divný způsob jak žádat o radu.
Ale co, zkušeností máš dost, lidovým pověrám taky věříš (třeba té o fleku na jazyku), s blechama jste si už jistě poradili, tak si s životem poraď jak umíš.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:29
- Nahlásit

Biluška

já odpověď na svůj dotaz dostala hned na stránce 1 a tím to pro mě zkončilo..Pak se na mě ale všichni sesypali, že jsem strašně špatná protože mám psa bez PP. Hold každej jsme nějakej, každej žijeme po svém. Kdybych si nevěděla rady s výcvikem jistě bych se zeptala.Ale zkušenosti s výcvikem psa mám a jsou pozitivní takže nepotřebuji poučovat jak vychovat bígla...Ano s blechama jsme si jistě poradili opravdu nežijeme jako špíny, že by náš pes byl zablešený a ještě se nám válel v bytě

NikisekX
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:31
- Nahlásit

Zdravím mám takový dotázek.... před pár dny jsme si pořídili fenku bígla bez PP. Chovatel říkal, že je čistokrevná, ovšem někde jsem slyšela, že se to dá poznat podle toho jaké má pejsek patro(když čistě růžové=čistokrevný) a někde jsem zase četla, že to je blbost, že to záleží na pigmentaci psa. Tak teď nevím čemu mám věřit protože ta naše rošťanda má černo-růžové patro prosím tedy o radu děkuju

tohle byl můj způsob žádání o radu jen tak když jsi o tom začala

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:47
- Nahlásit

NikisekX

NikisekX
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:48
- Nahlásit

jablunka

co je na tom tak směšného, že pes poslouchá?

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:51
- Nahlásit

NikisekX

co je na tom tak směšného, že pes poslouchá?
TOHLEpřed pár dny jsme si pořídili fenku bígla bez PP.
a TOHLE můj pes přivolání zvládá víme?

To může napsat jen naprostej ignorant.

Citera
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:51
- Nahlásit

NikisekX
Nic si z toho nedělej, četla jsem to tady celé a opravdu žasnu nad úrovní téhle diskuze.
Sice nesouhlasím s tvým přístupem k výběru štěněte, s některými dalšími názory, ale to, jak se k tomě chovají ostatní "zkušení" je fakt ubohost.
Možná jim to vše přijde košer, uvnitř jejich přátelství, ale mně, coby pozorovateli, který nezná ani je, ani tebe, to přijde opravdu ujeté.

Pro ostatní: mně nepřišlo, že by se NikisekX do vás všech navážela víc, než vy do ní, navíc s tím podle mě nezačala.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:54
- Nahlásit

jablunka

jasně no..jen se navážej..mně už je to ukradené. já vím co můj pes umí, nepotřebuji nikomu nic dokazovat.
Citera

Jediné co jsem chtěla byla rada, tu jsem dostala hned na začátku tak nechápu proč se do mě všichni navážejí jako bych byla nějaká špína důležité snad je, že můj pes se má dobře a že ho máme rádi, nebo se snad pletu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:09
- Nahlásit

NikisekX

Jenže ta naše feňule má nejen strach ze psů, ale i z lidí...když si jí nedejbože chce někdo pohladit tak se přikrčí skoro si lehne a ještě si při tom cvrkne.

aha,tak to potom jo,to si jistě budeš vědět rady sama a tak je to správně
Mě je úúúplně ukradený essi máš bezpapíráka,měla jsem je celý život,až ted mám čubu s PP,většinou to byli nalezenci nebo tak něco,jsou to naprosto rovnocenná stvoření těm s PP a pokud někdo tvrdí něco jiného je snobskej hajzl.Jenže tady šlo o něco trochu jiného,bystřejší pochopili

pane argošku
opravte si své tvrzení že slečna možná neví všechno..máte to špatně totiž
nepotřebuju zkušenosti ostatních mám svoje a můj pes přivolání zvládá víme

NikisekX
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:12
- Nahlásit

davidkova renata

ach bože.. končim s touhle diskuzí, nehodlám pořád dokola poslouchat jak jsem špatná. nepotřebuju nikomu dokazovat jaký pokroky můj pes dělá, je asi logické, že když se lidí bojí, tak si asi hned na ně nezvykne že jo.Já nevim co jako podle tebe teda dělám špatně...to že se o toho psa starám nebo co?

inu
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
zahodila ste popkorn a dete do akce?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání