| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 17:36
- Nahlásit
jana33
Jo, jsem si úplně, ale úplně jistá. Asi se mi zbláznili chutě.
Tak jsem koukala na KCHLS, jestli už není vyvěšená nominace na Derby a není. No, uvidíme, třeba se ani nedostaneme kvůli štěndům.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 18:53
- Nahlásit
bilksa
ty už te´d řešíš nominaci,jo? ))
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:36
- Nahlásit
jana33
Jo, protože jsem měla dojem, že my ani nominované nebudeme, ale ostatní tvrdí, že ano.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:51
- Nahlásit
bilksa
Ježiš,nekecej,kecko,moc dobře víš,že budete
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:07
- Nahlásit
jana33
No nevím, my jsme totiž byly páté a Kubeš říkal něco o čtyřech. Však uvidíme. Spíš mne hlodají štěnda - jestli nakrýt příští rok, nebo ještě počkat...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:38
- Nahlásit
jana33
jj ale mi to připadá docela vtipný
bilksa
určitě se dostane na náhradníky, jako vždy..
Dneska tu začal fičet ledový vítr od hor, už to začíná A ta tma furt jdu se učit stříhat video, vy se tu stejně bavíte furt jenom o zkouškách
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:47
- Nahlásit
bilksa
To není pravda,bylo to pět a čtyři z posledního,tedy severočeskýho
Ketrin1
Já myslím,že se zkoušky dlouho neřešili.-) A jinak počásko stojí za to, už zase začalo kvalitní období,kdy po hodinové procházce další hodinu myju psiska,blee
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:05
- Nahlásit
Ahoj, prosím, poradíte mi někdo někoho, kdo stříhá v Praze retrívry? Třeba i kdo jezdí stříhat ke klientům domů. Díky moc
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:29
- Nahlásit
Adiddaska
Domů nevím,ale odsud stříhá zlatáčky ZuzanaT
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:32
- Nahlásit
jana33
mně stříhaj holky ze cvičáku, ale stříhaj u sebe na zahradě a na to je už zima, tak scháním někoho, kdo stříhá buď doma nebo jezdí ke klientům. Zkusim jí teda napsat na mail, co má pod členem. Díky moc
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:35
- Nahlásit
Adiddaska
Určitě jí napiš
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 07:41
- Nahlásit
Adiddaska
Zuzka střihá v teple paneláku. Tak jí určitě písni.
jana33
No, dobrá, dobrá. Tož se uvidí. Taky podle hárání naší madam...
Ketrin1
Nefučí jen u vás - mne to v noci probudilo, na kole jsem po hrázi rybníka nemohla ani jet. Tak je listopad, s ničím jiným už se asi počítat ani nedá. Já už bych radši brala sníh a čisto.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 08:26
- Nahlásit
Já byla včera na Konopišti a počasí jak na objednávku, chvíli bylo i úplně jasno. Z Tiny je dle očekávání zdatný lovec křídláků, včera donesla i jednoho, kterého dva ohaři vzdali. Akorát trial teda nehrozí, je jak v tranzu, takže v tlaku tahá na vodítku, nic na ní neplatí. Ale byla klidnější než napoprvé, to i vyskakovala do výšky a štěkala, když viděla ty mraky bažantů pochodovat po poli. Aneb jak pravila Eva, Tinečka je hodně lovivá....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 09:08
- Nahlásit
Petra Bailie
No, taky jsme si teď ozkoušeli, že pro nás trial nepřichází v úvahu. Charlotte rvala jako blbá. Na pamlsek nereaguje, na proutek také ne, úplně v tranzu.
Říkala jsem si, že druhý den na naháňce bude klidnější, ale ouha, před poslední lečí ještě měla tendence ječet na celý les. Bych ji zabila...Fakt úplně mimo.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 17:18
- Nahlásit
Petra Bailie
Jdu zítra poprvé letos, tak jsem zvědavá na ovladatelnost a podle toho se rozhodnu, zda Trial jo nebo ne, ale spíš ne...
V říjnu jsem byla nahánět bažanty v Mimoňské bažantnici a to jsem teda čuměla, ke konci je dokonce stavěla, jak borderka ovce )))).
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 19:52
- Nahlásit
Zuzana T
Štípala je do patek??
Tak přeji fajn počasí - ne, jako dnes u nás. My máme zatím na víkend volno, uvidíme, jestli někdo zavolá.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 11:20
- Nahlásit
Zuzana TTina zase některé vystavuje - jen krťounce, ale je to tam. Běží, pak ucítí schovaného bažanta a začne intenzivně hledat nosem. Když ho lokalizuje, chvilinku strne s jednou tlapkou ve vzduchu a pak po něm hupne. Nos má teda neuvěřitelnej, lepší než Bailinka.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 12:00
- Nahlásit
Já jdu s Denim v sobotu na hon, tak se těším, ikdyž jen a to pomyslím, bolí mne nohy .
S Cloe bych časem ráda na trialy, snad to půjde .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 12:38
- Nahlásit
Petra Bailie
Jo, mají to tam. Charlotte taky vystaví, občas takhle vystavuje i myši.
Ewka
Máte našlápnuto, jen tak dál!
Já jsem dneska nějaká chcíplá - ráno u nás nádherně, teď se zatáhlo a na mne padla nějaká únava. Večer jdu do kina na Váňu, tak se těším.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 17:49
- Nahlásit
bilksa
Já jsem dneska zničená, ráno canis, pak cvičení s Cloe, pak cvičení moje, pak procházka a teď jsem si konečně sedla.
Ty trialy uvidím, zvěř miluje, takže se lehce může stát, že jí přeskočí ale moc ráda bych na nějaký šla.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 19:06
- Nahlásit
Ewka
No, přeskočení se stát může, ale zase vy cvičíte klidy. Tak si myslím, že to zvládnete!
Charlotte přeskočí i u králíkárny.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 19:36
- Nahlásit
bilksa
U králíkárny
Cloe má klidy opravdu dobré, jsem moc spokojená, ale když vytáhnu zvěř, má oči vyvalené a skáče kolem mě dva metry do vzduchu .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 22:09
- Nahlásit
Ewka
Jj, té mojí blbce i u králíkárny přeskočí. Dneska na ní visela tlapkama, ale měla smůlu - samice má mladý, takže žádné vřískání a skákání. Mazala na místo. To byl výraz...
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2012 07:26
- Nahlásit
bilksa
Já když byla s Cloe a Denim v ZOO, tak největší zájem měli u králíkárny a ptactva . Pak Deniho velmi zajímají surikaty a pštros, Cloe se nezamlouval velbloud a buvol, když se na ni přišli podívat zblízka.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2012 11:10
- Nahlásit
EwkaUvidíš, musíš to prostě zkusit. Já si taky myslela, jaké má Tina perfektní klidy, i na studené zvěři bez problémů - do doby než viděla všude kolem běhat bažanty a zjistila, že někteří se dají i ulovit. Lovecká vášeň v tu chvíli přehluší všechno ostatní. Ale u Tiny jsem tušila zradu - ten její zájem o všechny stopy zvěře byl až podezřelý, jak chytne stopu, jede po ní skoro po břiše a není jednoduché ji odpískat Nijak mě to netrápí, tak nebudou trialy, ale na honu pracuje jak motorová myš a děsně si to užívá. A to jsem si ze začátku myslela, že moc pracovní nebude, aspoň v porovnání s magorem Bailinkou. Cha chá! Každopádně s Cloe máš na teplou ještě čas, chce to neuspěchat, nechat psisko zdivočet jde tak rychle....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2012 11:20
- Nahlásit
Petra Bailie
Ježiš, to jsem tak ráda, že nám s Jančou do party přibyl další magooor!!
Teď jsem fakt na naháňce přemýšlela, že by byla prča nastoupit s honičema na zkoušky... Charlotte hlásila a naháněla jako divá.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2012 11:32
- Nahlásit
bilksa No, ještě toho trochu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2012 11:55
- Nahlásit
Petra Bailie
Gratuluju k velelovce
Ad klidy - mi to přípomíná naší Barbuchu. Ta vypadá,že má klidy dokonalý,resp. až že jí to až tak nezajímá, jak jsme teď byli na veverkách,tak mi rozhodčí říkali,že když jsme byli na "chování po výstřelu",tak byla taková vlažná,že ten temperament není takovej (nechtěla jít ode mě), a pak byli překvapený a poprděný,jaká se z ní stala tryskomyš na "nose" a aportech. Nido z nich totiž neví,že je ten zdánlivej klid vydupanej kvůli tomu,jak proháněla vše,co se hnulo,když k nám přišla,přes celej les a hlásila u toho jak blázen. Ale mě je jasný,že jak jednou vyrazí na hon nebo naháňku,tak budou zase klidy in prdelien
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2012 12:08
- Nahlásit
jana33 Tak u Tiny až tak vydupanej nebyl. Ze začátku mě spíš doháněla k zoufalství absolutním nezájmem, protože když jsem ji posadila vedle Bailinky a šla hodit marking, lehla si a začala žrát trávu, Bailina vedle ní napružená a řvoucí. Když jsem ji poslala, šla si čuchat úplně jinam. Teprve když přišlo na zvěř, začalo jí to zajímat a vzala na milost i ty dumíky. Ale pořád to má své meze, třeba do kopřiv kvůli dumíkovi nevleze, za bažantem prolítne i šípkama, vrátí se spokojená s rozervaným nosem, to jí najednou nevadí. Prostě jasné priority. To jen Bailinka by se přerazila kvůli pytlíku s umělohmotnou drtí, té je to jedno. Prostě Bailinka aportuje, Tina loví.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2012 12:48
- Nahlásit
Petra Bailie
Já bych ty trialy ráda, beru to za vrchol zkoušek, s Denim jsem nemohla, tak bych ráda s Cloe, ale svět se nezboří, kdyby to nevyšlo.
O stopy má Cloe enormní zájem odmala, ale zatím ji odvolám hned, když před ní ale vyběhne zajíc, je to tedy složitější.
Cloe miluje i dummy, ale u dohledávky dummy nebo zvěře, je vidět jasný rozdíl, kde se snaží mnohem víc. Ale s klidy jsme problém neměly nikdy, nikdy ani neknikla a má tendenci vyběhnou jen, když jsme v řadě psů a někdo vedle mne má stejný povel pro aport a vyšle svého psa.
Deniho jsem skoro neuřvala, když mi vyběhl, Cloe stačí jedno slovo a hned se zastaví. Ale ona má takovou povahu i při tréninku, je to malá cíťa a než něco pokazit, raději neudělá nic, když si není jistá, co má dělat, neudělá nic, to Denimu to bylo jedno, že neví, něco prostě udělal
|