| Autor |
Zpráva |
michna
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 17:46
- Nahlásit
bilksa
nejaky jiny pohyb nez co????
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 17:54
- Nahlásit
michna
zásadní otázka
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 17:56
- Nahlásit
michna
Než lézt někde se psem.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2012 11:30
- Nahlásit
Tak mám dnes zase "super" novinku - Česká televize kontaktovala naše canis sdružení, že chtějí natáčet nějaký pořad o canisce a předsedkyně to hodila na mne s Charlotte, takže si chtějí natočit návštěvu u klienta a polohování, no to zase bude fraška... Si to představují, že je to jako natáčet film.
|
michna
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2012 11:40
- Nahlásit
to je ale pekny prece, no ne? Jeste ze to netoci TVNoha, jste mohly byt v jedne satne treba s Babicou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2012 16:30
- Nahlásit
michna
Nemohli, bo to točí doma u klienta. Ovšem kdyby Babica něco uvařil, bych s ním i tu šatnu klíďo sdílela.
Jinak už my dneska volali a bavila jsem se hned od začátku - vidíte výrazné pokroky??? Ehhhmmm, u polohování těžko můžete vidět výrazné pokroky, to vidíme my, když tam docházím 3 roky. A můžu se zeptat na něco chlapečka?? Ehhhmmm, nemůžete, protože s jeho mentální úrovní neřekne nic. Ach jo.. No, bude veselo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2012 16:33
- Nahlásit
bilksa
no,zní to fakt zajímavě měl by tam být ještě někdo s jednou kamerou a natáčet je a jejich chytrý dotazy
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2012 18:16
- Nahlásit
jana33
To bych musela mít odposlech na mobilu. Chtějí všechny informace dopředu, aby pak vypadali, že o tom všechno ví...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2012 18:43
- Nahlásit
bilksa
to chce štěnici
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2012 19:11
- Nahlásit
jana33
Noo, to byste se teprv pobavili. Zítra mi zase bude paní režisérka volat, tak mám o zábavu postaráno.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 07:13
- Nahlásit
kdyby Babica něco uvařil
Ehhhmmm, znáš ten vtip Chuck Norris udělá z ho*** vrtulník, Babica pomazánku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 07:42
- Nahlásit
Ketrin1
Jinak dobré ránko všem! U nás leje jako z konve, do toho fučí vítr, fakt jsem měla super ranní jízdu na kole s deštníkem. Zrovna jsem bráchovi slíbila auto...
Dneska u nás začínají v bažantnici hony, tak dnes vyráží brácha s Amálkou, zítra táta s Charotte, bo já nemůžu a v sobotu jdeme komplet na naháňku. Už se nemůžu dočkat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 09:33
- Nahlásit
bilksa
U nás je taky tak
Tak to je krásnej víkend,my máme hon až příští víkend a taky se moc těším
Ketrin1
ten je dobrej
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 12:12
- Nahlásit
Znáte někdo rozhodčího Řehánka? Mně to vůbec nic neříká.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 12:23
- Nahlásit
bilksa
Mě něco říká,ale nevím co každopádně myslím,že je to allrounder
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 13:01
- Nahlásit
jana33
No, já jsem ho právě nikde nezažila, tak mne překvapilo, že posuzuje goldeny.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 13:05
- Nahlásit
bilksa
http://www.cmku.cz/index2.php?stranka=rozhodci&id= 1900&typ=name&tmp=řehánek
Kde je?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 15:25
- Nahlásit
jana33
Hmm, tak jsem ho fakt nikdy neměla. Posuzuje v Trenčíně v lednu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2012 09:15
- Nahlásit
bilksa
Ty se chystáš na Slovensko? Ty jsi se nějak rozjela
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2012 09:55
- Nahlásit
jana33
Zatím nechystám, jen jsem koukala na propozice. Chci časem vyjet s Athosem.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2012 09:57
- Nahlásit
bilksa
Jen nepovídej,český tituly už jsou jí málo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2012 12:23
- Nahlásit
jana33
Hele zatím žádný titul nemáme!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2012 16:40
- Nahlásit
Tak dneska v Praze V4 ze čtyř, paní Čečrdlová holt preferuje jiné typy,prý má Fanda slabší kosti Ale jinak musím říct,že výstaviště po rekonstrukci super,haly prostorné, úklid fungoval,topili,takže opravdu spokojenost
A ještě jednou gratuluji Petře od Bailinky,resp. Tinky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2012 21:48
- Nahlásit
jana33 No super - gratuluju - vy taky jedete, Čečrdlová má opravdu jiný typ
My jsme dneska jeli ke Kroměříži na Huberta - super akce, bylo cca 70 koní, počasí vyšlo, o občerstvení na výbornou, tombola bohatá - opět jsem měnila víno za kachnu hlavní cenu divočáka jsem naštěstí nevyhrála, stejně bych ji tam nechala místňákům
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 09:27
- Nahlásit
Vlasta
Noo,jedeme,čtvrtej ze čtyř... ale stejně je člověk debil,loni jsem za výbornou s pořadím skákala do vzduchu,letos jsem byla líná už si jí zapsat
Tak to jsi musela mít krásný,kamarádka taky dávala na FB fotky z hubertský jízdy a nádhera
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 10:12
- Nahlásit
jana33
loni jsem za výbornou s pořadím skákala do vzduchu,letos jsem byla líná už si jí zapsat
Tak tak a ještě prskáš za pořadí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 10:26
- Nahlásit
Ewka
klasika člověk se hned namlsá
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 10:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Jéj, to bych taky jela, teda už ne na koňovi ,ale atmosféra Huberta je neopakovatelná.
Jinak k výstavě: Byla jsem mile překvapená novou prostornou halou, kde se topilo!!! Teda až moc, počítám lehká pomsta p. Šišky za remcání .Všichni měli dost místa, kruhy velké. Jinak kvalita posuzovaní se v Letňanech nemění..., takže stále nemám nutkání se hlásit. Lidi a psy, co chci vidět vidím a ještě ušetřím za startovné.Ale budu si napříště nosit sváču, páč halušky se špenátem a kousíčky kuř. masa za 97,- kč mě málem prolomily .
|
michna
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 11:46
- Nahlásit
jana33
nic ji neni dobry
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 12:04
- Nahlásit
Zuzana Tno tak za rok pojeď s náma - pojedeme zase na otočku a užiješ si to taky a paní pořadatelová je taky ved. ŠJ, tak ještě můžete dát řeč - takže si udělej čas na poslední sobotu v říjnu a nebo první v listopadu - ten termín je stálý
|