| Autor |
Zpráva |
Ewka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 19:57
- Nahlásit
bilksa
Jasně, v praxi je to jinak.
Já třeba trénovala s Denim tak, že jsem hodila kachnu na hladinu (třeba doleva), ale Deniho poslala dopředu doprava a pak před něj hodila dummy, čistě pro trénink poslušnosti.
|
michna
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:00
- Nahlásit
Ewka
co je na tom nejasneho, poprve v zivote videl vsechno, dumika, sparek, kacenu, bazu, srnecka na barve atd.......
tady videl poprve kacenu brichem vzhuru, tak je jasne, ze byl asi z toho rozhozeny, uplne stejne jako z bileho kralika na vlece srstnate )))
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:02
- Nahlásit
michna
No mě to jasné není, Deniho nikdy nic nerozhodilo, takže já tyhle situace neznám, třeba poznám s Cloe, ona je taková princezna občas.
|
michna
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:06
- Nahlásit
Ewka
tak to zkusim polopate
kdyz si poprve videla panske prirozeni, tak si byla odvazana a hned si se k nemu hrnula?
promin, ale lepsi prirovnani mne momentalne nenapada )))
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:07
- Nahlásit
michna
kdyz si poprve videla panske prirozeni, tak si byla odvazana a hned si se k nemu hrnula?
Hele, jo ...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:07
- Nahlásit
michna zapomněl jsi mezi vadami Benjiho uvést rasismus
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:09
- Nahlásit
michna
Já chápu, že psa může něco rozhodit, ale nepřijde mi nějak zásadní, zda kachna leží na hladině na zádech nebo na břicho nebo zda jí trčí jen noha, prostě můj pes zvěř miluje, přinese jakoukoli, jakkoli a kdekoli ležící a nikdy nezaváhal.
I má mladší okamžitě přinesla zajíce, bažanta, kachnu a to měla pár měsíců.
Nečekala bych, že zkouškový "matador" a dospělý pes znejistí jen díky tomu, že kachna plave maličko jinak.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:14
- Nahlásit
michna
To je dobrej příklad, není přirození jako přirození, a i když je člověk zvyklej, může některý třeba velikostí překvapit,a i ostřílená matadorka znejistí
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:18
- Nahlásit
jana33
Pravda, jednou jsem znejistěla ... ale příroda je někdy "zlá"
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:30
- Nahlásit
Tedy od kachny s bříškem nahoře k pánskému přirození.... Ovšem příklad pěkný, to je fakt. Zase bych ale řekla, že je to o vrozené "chuti do práce"...
|
michna
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:32
- Nahlásit
bilksa
tu mame taky za 3, zustava jen u kecu ))))
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:33
- Nahlásit
michna
Hele tak zkus Ivču... Trocha ginu a jaká byla chuť.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:38
- Nahlásit
bilksa
Ivča měla chuť? Na co?
Ale k tématu, vrozená chuť k práci se právě projeví tím,že i přes počáteční úlek a znejistění se nakonec k práci postaví čelem a dokončí jí
|
michna
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:38
- Nahlásit
bilksa
jeste ze sem nechodi, by si mela utrum navzdy )))
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:39
- Nahlásit
jana33
No, to je taky fakt. No to ví Míša, na co měla chuť Iva.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:39
- Nahlásit
bilksa
Ještěže jsi ho oddělila do pokojíčku
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:40
- Nahlásit
jana33
Viď!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:41
- Nahlásit
Jdu koukat na Vel. Pardubickou - v sobotu jsem ji nestihla kvůli flyballu, tak alespoň takhle.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:44
- Nahlásit
bilksa
Já to mám taky na programu,ale sedím u telky s noťasem na klíně
|
michna
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:49
- Nahlásit
bilksajana33
na gin, na co jineho!!!!!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:55
- Nahlásit
michna
No,že ty máš chuť na chlast,to je jasný,ale na co měla chuť Ivča,to je otázka
|
michna
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 21:00
- Nahlásit
jana33
hele, tam byli 3 svedci, co videli, ze tu flasku nechtela pustit z ruky )))
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 21:02
- Nahlásit
michna
Ale ženská zvládne víc věcí najednou,to je známá věc,takže to,že se nechtěla odlepit od flašky nevylučuje chutě na něco dalšího
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 09:34 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit
teda vy jedete
ad handling na vodě - vždyť ten byl jednoduchý, obě kačeny byly vidět, nikam neuplavávaly, žádná terénní překážka, takže jediné o co šlo bylo, aby pes donesl v tom pořadí, jak vůdce zavelel.
A obecně má pes pracovat na 1 povel, takže na soutěži, kde jde o pořadí, je snad jasné že se netoleruje neustálé povelování/ pískání jak na posunovacím nádraží apod.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:00
- Nahlásit
Ketrin1
Tys to rozsekla ještě nějaký slovíčko ztučni
Jinak webu jsou výsledky,docela masakr,když si člověk vezme,že je už skoro zvykem,že polovina pole jde ve čtyřkách
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:27
- Nahlásit
jana33
Já bych tedy neřekla, že je zvykem, že polovina poje jde ve čtyřkách. Alespoň jsem to tedy nikde ještě nezažila. I na jihočeským šlo ve čtyřkách pár psů. Řekla bych, že je to odpovídající KCHLS.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:45
- Nahlásit
bilksa
Ježiš,nechytej mě za slovo,počítám i s jednou,dvěma trojkama, i když je pravda,že některý rkáčkový zkoušky byly letos opravdu o čtyřkách (nehodnotím,zda oprávněně nebo ne),taky se díkytomu rozjela na FB ta debata o rozstřelech.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 11:38
- Nahlásit
jana33
S radostí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:11
- Nahlásit
jana33
Jo, tak to jo. Tak já beru super výkon samé čtyřky. Trojka už to holt kazí - viz. náš výkon s Charlotte.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 14:56
- Nahlásit
bilksa
No,tak tak přísná nebo náročná já nejsem
Fanda jede v loveckým módu,dneska mi vyhnala za procházku asi deset bažantů Teď mi přijede pes na závěrečnou generálku na podzimky,taky jí vezmu sebou, aby necvičil sám,tak se snad trošku vyřádí a nebude se tvářit ublíženě,že se nic nedělá
Jo a Barbucha úspěšně ztrácí botičky,trubka jedna,to se fakt vyplatí jí něco kupovat
|