Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 09:06
- Nahlásit

bilksa
díky - jdeme v 18 hod na zákrok - tak to snad dopadne....
JAna a Michna - hele vy dva kulíšci - Janě to náhodou moc přeju, asi víc než komukoliv jinýma bo:
1/ jsem s ní bydlela v penzionu
2/ občas chodí s náma cvičit
3/ obě feny výborně a stabilně pracují, oni snad nemají žádný výkonnostní výkyvy - nechápu a obdivuju.
A to že jsem vypadla mě sere jenom do výše nákladů - a ty nebyly malé :_) - jinak ne - na barvách tam vysvištěli i daloko lepší psi a já vím, že barva je byla a bude naše slabá stránka - takže jsme vlastně tam kde jsme byli a sice jsme nic neopravili, ale co... to je osud

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 09:08
- Nahlásit

Já tedy čekám na výsledky ale z barvy prý byli asi jenom 3 nebo 4 - čtyřky - z 20 psů kteří starovali - takže to byla husťárna - což nás samo neomlouvá - měli jsme taky šanci

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 09:50
- Nahlásit

Vlasta
Já o Baslovce niiic nepsala a jí to asi přeje každýAle ta barva je teda zajímavá,fakt by mě zajímalo,čím to bylo

Každopádně taky myslíme na dědouška a držíme pěsti i palce.

Jinak já hlásím,že po včerejším rozvrtání se to Barbuše otevřelo a zas chodí po třech

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 11:39
- Nahlásit

Držím palce Kejsovi i Barbuše ať se oba rychle hojí!
Vlastě ještě jednou vše nej... k narozkám a navíc dík za odreagování, protože tohle mě sere jenom do výše nákladů mě doooost pobavilo

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 12:08
- Nahlásit

Ketrin1
to jsem ráda, že to někoho pobavilo, mě už to taky přešlo, ale byl to opravdu dost nákladný výlet

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 12:48
- Nahlásit

Vlasta
Prostě někdo jezdí do Chorvatska a někdo jinam

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 14:18
- Nahlásit

Jsou už někde výsledky?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 16:47
- Nahlásit

Ketrin1na webu RK - dole

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 17:06
- Nahlásit

jak tak koukám, tak smrtící byla barva a marking .... a barva více v sobotu - podle start. čísel 1-5 jsme šli dopoledne a skupina 15 a výše odpoledne - jenom jeden z nich byl za 4 - pokud jsem někoho nepřehlídla..

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 18:28
- Nahlásit

No,barva to rozhodla,ne nadarmo se o ní mluví jako o královské disciplíně. Ale moc by mě zajímal názor někoho fundovaného z rozhodčích,čím to mohlo být

michna
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 20:15
- Nahlásit

jana33

u nekoho rozhoduje barva, u jineho slideni, my jsme sice pomali, ale oba kusy doneseme )))) moc by mne zajimal nazor nekoho z fundovanych rozhodcich, cim to ve vasem pripade mohlo byt

michna
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 20:21
- Nahlásit

tak barva asi z tezsich, ale jinak tak nejak takove normalni vysledky na posledni roky.......

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 20:27
- Nahlásit

michna
No, u nás je to jasný, králík kousal do krve Ale jako že dva psi vypadnou na slídění,to je normální,ale že na MSR (tedy tam,kde už psi museli prokázat nějakou úroveň) tolik psů až tak pokoní barvu,to je přeci zvláštní. A Vlasta říkala,že se jí nějak zvlášť težká nezdála....

michna
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 20:37
- Nahlásit

jana33

co to meles za nesmysly o slideni (((( uz to nehul!!!!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 20:40
- Nahlásit

michna
Co bych mlela?si sedíš na vedení bo co?

michna
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 21:01
- Nahlásit

jana33

na to, ze holcina chce v patek odvoz na derby, je docela odvazna, no ni?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 21:12
- Nahlásit

Děti, nehádejte se - mám narozeniny
Jsme zpátky z veteriny: nádor na kouli byl, po operaci máme pouze vnitřní stehy, takže nemusíme mít ani límec bo si nemá Kejsi co rozlízat a mimo nádoru na pánských potřebách se odstraňovaly i dva nádory na ústní sliznici - jsou černé a veterinář říkal, že z nich by měl větší obavy než z těch na kouli, bo by to mohl být melanom. Vzhledem k pigmentaci v tlamě se to nedá odhadnout.
Jinak pokud by pány zajímalo jak vypadá jejich nádobí zevnitř, tak to zdravé je na řezu asi jako jablko - čistá kompaktní tkáň, a to to nezdravé je jako jablko s hnizdem červíků, U nás to bylo hnízdo ohraničené, takže snad vyjmuté celé.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 21:16
- Nahlásit

michna
A tak to zas není taaak daleko jako ta Třeboň a ta už je za námi

Vlasta
Fuuuj,jsem si to představila a je mi dost blivno,bleee. Tak držím palce,aby nádory byly benigní, a měl od nich Kejsy navždycky pokoj a žádný "bratříčci" se znova neudělali. Tak ho hezky rozmazluj,maroda

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 21:17
- Nahlásit

Vlasta
Kdy budeš vědět výsledky? Myslím na vás, aby to bylo dobrý!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 21:35
- Nahlásit

bilksajana33 neposílali jsme to na histologii,protože nechci vědět co to je - nebudu podstupovat s 9letým psem chemoterapii v tom mám jasno - a nevím, co by se mnou udělalo vědomí, že má před sebou poslední týdny- měsíce - nechci to vědět,chci to řešit až by to příšlo a ne se trápit dopředu. Takže buď se vytáhlo všechno a nebo ne....možná je to blbý rozhodnutí a nebo ne..... nevím.

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 21:43
- Nahlásit

Vlasta
Tak taky na tom něco je. Těžko říct, co je lepší. Tak snad to bude v pořádku!!

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 21:49
- Nahlásit

Vlasta
Aha,no,je to tvoje rozhodnutí,ty musíš vědět,co je pro vás lepší, já bych se totálně vynervila z každýho zakašlání,když bych nevěděla,na čem jsme. Nicméně i tak platí,co jsem psala stejně je to děs,že se u jednoho pesana sejde tolik zdravotních problémů najednou...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 22:00
- Nahlásit

jana33 jo od jeho roku vím, že je katalog vad, veterinář mi říkal, že zhoubný nádor varlat většinou metastázuje do kostní dřeně a tam je všechno marný.....takže to fakt nechci vědět

michna
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 22:03
- Nahlásit

Vlasta

no ten popis s naradim mne tedy nedojal , ovsem v mem pripade se neda o jablku mluvit, takze nic )))) drzim palecky!!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 22:04
- Nahlásit

Vlasta
No,ale ten váš byl nezhoubný a basta To zas říkal vet mě,že nádory varlat metastázujou málokdy (fakt). Takže budeme věřit tomu mému...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 22:07
- Nahlásit

Vím na co dělají cytostatika s lidmi, svému psu bych to nepřála....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 22:08
- Nahlásit

jana33 můj taky říkal, že to bylo uzavřený - tak snad jo ...
michnato nebyla velikost jablka - to bylo jenom moje přirovnání ke struktuře - neboj

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 22:11
- Nahlásit

Souhlasím s Jančou, bude to v pořádku a basta!!

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 22:17
- Nahlásit

Vlasta
Myslím,že michna už sem nikdy nepřijde

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 22:24
- Nahlásit

jana33 on to do rána rozchodí

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání