Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 22:32
- Nahlásit

Vlasta
No,už jsme na další stránce,tak to chudák nebude mít furt před očima

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 22:42
- Nahlásit

Taky na Míšu došlo - furt si utahuje z nás...

michna
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 06:44 - Změnil/a: michna
- Nahlásit

bilksajana33vlasta

no jako o NEKTEREJCH vecech se nezertuje!!!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 07:15 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

jana33 hele vidíš - rozchodil a nemá to před očima tak je mu zase do řeči....asi si myslí, že Feli to prožívala jinak než Kejsa - tedy pokud si myslím správně že je taky kastrovaná

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 07:26 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

Vlasta
Hlavu vzhůru, nemusí to být vždycky to nejhorší.
Naše Sali měla hnusný rychle rostoucí, nádor ve 12 letech (na krku, operace.) - histologii jsem nechala dělat abych věděla, ale žádnou další léčbu jsme nepodstupovali, nechtěla jsem to, veterina ji stresovala... jen jsme upravili stravu. - v pohodě (úměrně věku) pak žila ještě rok a půl, odešla nám ve skoro 14 letech, na stáří.
jo a k těm "výbuchům" na barvě - myslím a i jsem na zkouškách viděla, že pokud jindy dobří a zkušení psi nepochopitelně selžou na barvě nebo vlečce, může být příčinou v místě se vyskytující černá zvěř.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 10:30
- Nahlásit

Ketrin1
Je to možný, prasátka jsem sice neviděla, ale velký stáda houbařů ty jo

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 10:34
- Nahlásit

Vlasta
no,jestli to tam překřižovali,tak to může být klidně možný

Ewka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 10:38
- Nahlásit

Vlasta
Posíláme Kejsimu pohlazení, ať je brzy dobře .

michna
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 11:15
- Nahlásit

Vlasta

drzime Kejsimu vsech 12 pacinek a 10 palecku!!!!!!! ♥

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 13:17
- Nahlásit

Ketrin1
Jj, to by byl 100% náš případ. Jediné místo, kde se Charlotte při všestrankách zastavila na barvě bylo tam, kde bylo čerstvě ryto od diváčků. Zaplať pán Bůh, se po očichání opět vrátila na barvu.

Já jsem dnes už hotová - ráno tři hodiny s Charlotte u mne v práci, pak přejezd na hlavní budovu a tam jsem dvě hodiny mlela pro 40 dětí o psech, o etologii, atd.

Teď jsem se nabouchala koprovky a mažu tam zase na poradu.

Ewka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 15:15
- Nahlásit

bilksa
Nemáš zkušenosti s docházením na canisterapii k autistům? Dostala jsem nabídku chodit co 14 dní do mateřské školky pro autisty, tak jsem zvědavá, jak to budu zvládat.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 16:07
- Nahlásit

Ewka
Mám - pracujeme i s autisty. Chce to mít znalosti o autistech - bez toho se do toho rozhodně nepouštěj!! Je to jiná práce a rozhodně ne lehká. Ale když vidíš pokroky, tak je to to nejlepší hodnocení za snahu, peníze, čas a námahu, kterou do toho vkládáš.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 20:17
- Nahlásit

Ewka
S autisty jsem se psy pracovala, jak píše Šárka, je to dřina. Kdybys chtěla něco víc, tak třeba po sz na fb?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 20:51
- Nahlásit

bilksa
Kruh č. 17 je podle tebe hala T2 nebo venkovní prostor? Já doufám v halu, páč jsou před GR ještě američtí kokři.

Ewka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 20:52
- Nahlásit

Ketrin1
Napíšu

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 22:03
- Nahlásit

Tak jsem Bramboře objednala nějaký echt botičky, dneska byla venku s normoš od Manmatu,ale jejímu tempu zjevně nestačila jinak pajdá furt stejně,ale venku s Fanuší na bolístku dost zapomínala
Jo a hárá 23.den a Sam se rozhodl,že je na krytí nebo co...

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 22:11
- Nahlásit

Zuzana T
Já jsem to pochopila jako halu. T2 je taková oddělená část haly T1. Takže jedu 100% do haly, doufám, že nebudu překvapená..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 19:39
- Nahlásit

bilksa
Takže to není ta nová, jak tam byli všichni jako sardinky?

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 19:45
- Nahlásit

Zuzana T
Je, ale je to taková její malá samostatná část. Mezi tou hlavní - kde byli všichni na jaře a touhle je průchod. Takhle to vypadá, že v té malé budeme samotní, což by mělo být fajn.

Akorát já zrovna potřebovala ty labroušky blíž...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 08:25
- Nahlásit

Páááátečéééééék

Bohužel zítra a v neděli taky brzo vstávám - a na to Derby se mi nechce stejně jako minulý týden na MSR - asi špatné znamení nebo co?

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 08:29
- Nahlásit

Vlasta
Ale jdi!! Mně se na všestranky taky nechtělo a dopadly jsme dobře.

Já mám dneska ještě spoustu práce - ze školy páním rovnou na chalupu, vykoupu Charlotte, pak na nákup, domů a dělat večeři - přijedou nám kamarádi z konzervatoře. Pořídili si výmarskou slečnu, tak jdou prvně na výstavu.

Bude divoká kachýnka na švestkách a meruňkách a k tomu šťouchané brambory s cibulkou.

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 11:43
- Nahlásit

Vlasta
Hele,barva tam není,takže vy se nemáte čeho bát

Já se těším moc,ale na víkend jako takový,na pařbu u kamarádky,ale derby jako takový bychom mohli vynechat. Bych to navrhla,ale chci ten krásnej hrneček

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 11:55
- Nahlásit

jana33
kecko tak zítra ráno nastup a hned na 1.disciplíně odstup
V neděli vás přijedu zkontrolovat, tak ne aby pršelo!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 12:00
- Nahlásit

jana33
no to nevím jestli se mám a nebo nemám bát - my jsme se na MSR k ničemu dalšímu k posrání nedostali ale já se nebojím, mě se nechce - ta představa že musím brzo vstávat - ach jo.......

michna
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 12:48
- Nahlásit

Vlasta

hlavu vzhuru, to mi prece nemuzes udelat!!!!!!! opovaz se neprijet, zaspat, onemocnet nebo tak neco, mne je taky blbe a jedu

Jinak v nedeli bude asi prima korona, vim i o dalsich, co se na nas chystaji......

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 13:19
- Nahlásit

Vlasta
Tak máš jet s náma a nemusíš vstávat kdoví kdy
Ketrin1
Jasně,počasí domluvím
michna
Ježiš,kdoooo? To miluju,tohleto...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 17:59
- Nahlásit

jana33michna ale jo, nakoupila jsem Coldrex, CéTéBé a spol a umřu až v pondělí - snad Tady nechutně lije.... to bude kalamita

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 08:16
- Nahlásit

Tak šup, šup, čekám na chlubení, zprávy, reportáže z derby!! Povídejte!!

U nás naprosto úžasný víkend, což už asi většina víte.
Sobota - výstava:
Athos - V1, CAJC
Aramis - VD3
Amálka - V3
Charlotte - V1, CAC, res. CACIB

Ihned po vystavení jsem pádila ukrutnou rychlostí o pár set metrů dál na závodiště, kde se běhal poslední flyballový turnaj v roce.
Měli jsme v týmu dva půjčené pejsky, ale jeden bohužel neběhal, tak záleželo, jak se bude dařit Charlotte. V sobotu jsou to jen takové zahřívací běhy, tam ještě o nic nejde.
Tak jsme si v sobotu zaběhli jeden rozběh a v neděli už se jelo na ostro. Charlotte běhala fantasticky, do vedlejší dráhy naštěstí nevběhla, a tak jsme se bez oprav dostali až do finále. Zde jsme v prvním kole na těsno 2:3 prohráli, když druhé družstvo na nás nasadilo samé border kolie. Měli ale moc rychlé psy na naši divizi, tak dvakrát prolomili mezní čas a potřetí už by byla diskvalifikace. Díky tomu, že to byla první prohra, následovalo opakované finále. Tam už se druhý tým bál nasadit nejrychlejší sestavu, že budou diskvalifikovaní, a tak jsme je jasnou výhrou 0:3 vyhráli a poprvé si tak odnášeli pohár a medaile za 1. místo!!

Sranda je, že z výhry na flyballu mám snad větší radost, než z výstavy. Opět Charlotte předvedla svoji dokonalou všestrannost.

Ewka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 09:15 - Změnil/a: Ewka
- Nahlásit

bilksa
To jsou úžasné výsledky, moc gratuluji ! A vystavovala jsi i tu labradorku? Jak ta dopadla?

A jak dopadlo derby?

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 09:47
- Nahlásit

Ewka
Labradorku jsem nakonec nestihla. Vystavila si ji panička sama. Postoj moc nezvládaly, ale jinak dobrý - VN2.

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání