Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Ewka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2012 21:39
- Nahlásit

Vlasta
Tak to je chudáček malý, budeme na vás moc myslet.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2012 13:43
- Nahlásit

Jsme úplně zapomněla že je pááátečéééék
To bude tím, že odnosím věci do auta a odjíždím na MSR do Rokycan - takže držte palce ať nejsme zítra zpátky

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2012 14:26
- Nahlásit

Vlasta
Budete hvězdy,to je jasný napiš

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2012 16:50
- Nahlásit

Vlasta
Zazáříte!! Držíme palečky!!

michna
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2012 21:17
- Nahlásit

Vlasta

az pojedete zitra okolo poledne domu, tak se stavte na kavicku na terase, ma byt pekne!!!!!!

ale jinak drzime palecky i tlapinky!!!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2012 22:54
- Nahlásit

michna
hajzlíku

Tak zítraa razíme s Barbuchou na veterinu, vypadalo to líp,ale dneska přestala nohu úplně používat. Vůbec nevím,co by to mohlo být

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 07:28
- Nahlásit

michna
Sis musel někde zvýšit ego - já jsem tě včera uzemnila, tak to zkoušíš na ubohou Vlastičku, co??

jana33
No, tak to je nepříjemný... Držím palce a dej vědět!!

Já dopoledne oběhnu nákupy a odpoledne vyrážím s Charlotte a Athosem na myslivecký den pro děti - mám tam ukázku loveckého výcviku psa. No nevím, co budeme předvádět...

michna
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 08:26
- Nahlásit

bilksa

to nevis, ze s Tebou od vcerejska nemluvim?

a pry ubohou Vlasticku......

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 08:43
- Nahlásit

michna
Tak proč to odkazuješ mně, když se se mnou nebavíš.

No jo, ubohou, se do ní vždycky pustíš, do chudinky.

michna
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 11:30
- Nahlásit

bilksa

si ji vezmi domu a dej ji i pusu, Ty advokatko

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 15:51
- Nahlásit

Tak jsme s Greenem byli chvílí účastníky MSR 2012 - ale opravdu jednom chvíli:
klid na stanovišti 4
následování 4
barva 0
Greeny už od začátku vypadal, že barvu v životě nešel, hlavu nahoře a stále větřil zvrchu, takže to nemohlo dopadnout jinak - 3x jsme sešli a nakonec přešli kus - asi tak o 20m -

Michale a kdyby jsi to sem napsal včas tak se stavím
Naše skupina se zmenšila hned na 1.disciplíně o poláka co už 3x MSR vyhrál, ale měl jiného psa - utekl mu na stanovišti. No a my čtyři co jsme lesem začínali měli známky z barvy 3,2,1,0 ta nula je moje samo

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 15:57
- Nahlásit

Vlasta
Měla sis půjčit od Michala,resp. Zuzky vyhrávající řemen. ale stejně,to teda museli být těžký barvy,když tam byly takový známky. Ad stanoviště-to je to,co říkám furt,zdrhnout ti může jakýkoli pes,i ten,u kterýho to nikdy nečekáš.. Tak to mě mrzí kočko,tak si holt ty všestranky zlepšíte příští rok Dějou se horší věci

Nicméně,když to slyším,tak radši Fandě příští týden ještě jednu barvu přeci jen nakapu

Jinak my absolvovali veterinu a jsme tam,kde jsme byli - rentgeny čisté,takže zlomeného nic,ale B chodí stále po třech a nohu vůbec nepoužívá. Tak dostala injekci analgetik,injekci antibiotik a v pondělí jdeme na kontrolu...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 16:06
- Nahlásit

jana33 hele mě ta barva přišla normální, ale možná jak fučí vítr a ten les byl starý, takže se to tam mezi kmenama točilo fakt nevím, ale už na začátku jsem tušila průser - on tu hlavu prostě nedal dolů snad ani jednou
Zase na druhou stranu: byla to rychlá smrt zítra odpoleko by mě to bolelo více

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 16:09
- Nahlásit

Vlasta
No,kdybys šla ve čtyřkách,tak určitě...a jak byla stará?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 16:10
- Nahlásit

jana33 moc ne, kapali ji než jsme nastupovali

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 16:13
- Nahlásit

Vlasta
tak to je teda zajímavý,že se na ní nikomu moc nedařilo....nj,zkouškový štěstí bylo někde jinde,noo

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 16:45
- Nahlásit

jana33no nikomu - těžko říct - počkáme na výsledky..... třeba jsme byli slabá skupina a ostatní půjdou ve 4 to nevylučuju

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 20:49
- Nahlásit

Vlasta
škoda ale jak říká Jana, neni to konec světa a on chodí barvu vždycky s vysokým nosem?

Já jsem si užila pěknej den na veverkovém nácviku s více či méně šikovnými pejsky resp. jejich vůdci. Dorazilo taky nějaké Borgovo (pra)potomstvo, vesměs velmi šikovné a tak pak ještě šli pozdravit tatíka/dědu a lítalo se po zahradě a tak
jana33
Žlutej quidí ksichtík je na práci jako drak a jde jí to!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 20:57
- Nahlásit

Ketrin1 néé nechodí, ale historicky od vždycky je barva naším hodně slabým místem - věnovala jsem tomu hodně času na nácviku, chodil na krátko, starší barvy, zdálo se mi to už dobrý - ale ne.... nestačilo to Jo jasně že se nic neděje, já to taky nijak nehrotím, ale nesplnila jsem si přání mít Všestranky v 1.ceně - i loni díky barvě za 1 jsme byli ve 3.ceně - jinak vše na cenu první - líto je mi jenom peněz co to stálo, a času - mohla jsem jít na houby - bylo by to ve výsledku produktivnější

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 21:07
- Nahlásit

Vlasta
to je stejně "sranda", jak každého tlačí bota někde úplně jinde... já jsem barvu nikdy nějak extra "neřešila" párkrát jsem ji vždy vyzkoušela a šla na zkoušky, snad jednou to bylo za 3 jinak vždy za 4... a to ne jen s jedním psem. zato nevyrážet na markingu-to je můj nesplnitelný sen !!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 21:11
- Nahlásit

Ketrin1 jo to je přesný, nevyrazit bez povelu zase umíme

michna
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 08:19
- Nahlásit

Vlasta

tak to je mi lito, privolat jsem to rozhodne nechtel.

A neves hlavu, pristi tyden bude lip!!!!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 10:13
- Nahlásit

michna nevěším se ani hlavu nevěším, jsme zvědavá co předvede příští týden

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 10:31
- Nahlásit

No,na příští víkend je nás zvědavo víc

Ewka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 10:45
- Nahlásit

Vlasta
To je mi líto, nám se zase nezadařilo na WT, naštěstí, tam si můžeme zkoušky dojít. Jediné, co je mi líto, jsou ty peníze, ale les byl plný hub, takže jsme půl dne sbíraly s Cloe houby .
Příště se vám zadaří !

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 11:33
- Nahlásit

Ewkajj, v Rokycanech byly taky houby, viděla jsem bedly jako talíře - když jsme střídavě scházeli z barvy říkala jsem o tom rozhodčím a oni: hmmm, a že jste šli 2 metry od lože jste si nevšimla ani Vy ani pes

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 11:37
- Nahlásit

Vlasta
tak to je krásný ale lože se hlásit nemusí,tak proč bys ho hledala

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 11:40
- Nahlásit

jana33 no on mě pan rozhodčí upozorňoval, že pes nereagoval ani na to lože kde je pach zesílený, že to celé byla prostě práce na hovno

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 11:47
- Nahlásit

Vlasta
Fanda jede jak drak,ale na lože nereaguje taky vůbec,tož tak....

Ewka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 13:02
- Nahlásit

jana33
Přesně tak, Deni na lože nereagoval nikdy, prostě šel a šel ... až ke kusu, na ten teda reagoval až moc .

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání