| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 19:06
- Nahlásit
Vlasta
Kde to žiješ prosím tě?
|
michna
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 19:13
- Nahlásit
Vlasta
to je pravda, ma Ti jich par desitek poslat??? U nas to vypada jako na mussi farme
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 19:14
- Nahlásit
Dneska v lese útočili klošáci,zjevně se na zimu ještě nechystají
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 19:14
- Nahlásit
michnajana33 a kde žijete Vy??? U nás nejsou mouchy ani v létě, natož teď...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 19:23
- Nahlásit
Vlasta
Asi tam máte nějakou radioaktivitu bo co
|
michna
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 21:23
- Nahlásit
Vlasta
jak rikala babicka, stastna to zena, bez much
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 21:43
- Nahlásit
michna
O čem to ta babička mluvila?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2012 08:29
- Nahlásit
Hi, hi, jsem se po ránu fakt pobavila!! Dobře, lidičky!! Fakt jsem se nasmála.
My držíme s dětma černou vyučovací hodinku - nejde nám elektřina. Zrovna, když jsem měla naplánovanou práci na počítačích...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2012 10:49
- Nahlásit
bilksa
Tak jim vyprávěj,že kdysi byla doba,kdy elektřina nešla vůbec. neuvěří
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 09:14
- Nahlásit
Hele já to tady nestíhám dočítat,brzděte
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 11:25
- Nahlásit
v neděli má být převážně polojasno. Při přechodně zvětšené oblačnosti však rovněž může od středních poloh ojediněle sněžit. Zejména v horských oblastech může napadnout 5 až 10 centimetrů sněhu. jana33 to by šlo, ne?
(včera se mě ptal ředitel zkoušek -jehož ohaře kdysi Bresta učila plavat - jestli prý ty gaučáci půjdou do vody, když bude zima
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 14:10
- Nahlásit
Ketrin1
kdo je ředitelem? rozhodně ne! A doufám,že jsi mu řekla,že všichni budou mít oblečky
Já chci sníh!!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 14:40
- Nahlásit
jana33
kdo je ředitelem kamarád, on si rád rýpne
Sníh ať ještě počká, zítra jedu do Prahy a silničáři jako obvykle budou překvapeni a budou teprv hledat radlice a tak
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 14:51
- Nahlásit
Ketrin1
Jasně,ať počká a začne padat až na místě na veverkách
Jinak marně přemýšlím,jak by muselo být,aby Brambora nechtěla do vody
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 15:22
- Nahlásit
začne padat až na místě na veverkách
jj asi tak 2 cm jenom, aby nebylo bahno a aby se v něm neztrácely aporty
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 15:37
- Nahlásit
Ketrin1
No,jen tak pro zimní náladu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 19:08 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Ahoj všem! Tak vás zdravím ze Špindlu. Počasí nám tedy zatím moc nepřeje - dorazili jsme do mlhy s neustálým mrholením, takže viditelnost žádná, což je škoda, protože z hotelu bychom měli nádherný výhled. Máme za sebou lehkou prochajdu místními lesy a Charlotte byla nadšená. A my taky, protože se nám ji neustálým házením létajícího talíře do kopců povedlo utahat.
Jo a teď hlásili, že na horách může napadnout 30 cenťáků!! A my si nevzali řetězy. :-D
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 19:45
- Nahlásit
bilksa
Nj, letní počasí už bylo. Ale přijde ta chumelenice a bude pohádkově řetězy nepotřebujete,na kopci už jste a dolů se budete klouzat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 22:18
- Nahlásit
jana33
Jo, já to taky říkala. :-D Zítra dorazí kamarádi s výmarkou, tak bude ještě veseleji, možná trošku moc, bo výmarka je trošičku rozjívená.
|
michna
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 12:14
- Nahlásit
psiska unaveny po snehovy prochajde, tak to mam rad ))))
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 15:10
- Nahlásit
Zdravím a držím palce veverkářům . Já se nechala ukecat a přihlásila se na sobotu na Podzimky do Sloučené. Počasí předčilo veškerá očekávání, všichni jsme mrzli a cvakali zubama. Nicméně Lexynka byla šikovná a vyběhala si r. CACT s jednou troječkou.No a dneska má kašel.....
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 15:23
- Nahlásit
Zuzana T
Moc gratuluji, to je krásný výsledek !
Ať je brzy zdravá !
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 17:05
- Nahlásit
Zuzana T gratulace a uzdravení přejeme
Tak jak bylo na OVVR???? Kde je kdo??? A nebo jste tam umrzli???
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 19:06
- Nahlásit
Zuzana T
Ještě jednou gratuluji jste holky úžasné, obě dvě!! Na kašel pozor - nemusí to být z nachlazení, řádí něco mezi psiskama. Vozí si to z výstav a jiných akcí. Už vím o několika případech.
My jsme doma z dovči, uteklo to jako voda, počasí nádherné - v pátek prochajda po hřebenech, jsem ráda, že jsme ji ještě stihli, protože včera šíleně sněžilo, foukalo, takže jen prochajdy po Špindlu. Do dneška napadlo 30cm sněhu, takže nádhera. Charlotte lítala jako blázen, já byla taky spokojená.
Dokonce je sníh i u nás na jihu, jen to asi sleze.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 19:34
- Nahlásit
Já už jsem psala na FB,včera cvičeneček dal podzimky v první ceně,ale podmínky teda lednový,byla jsem jak sněhulák a dneska Barbuška veverky na plný počet s jedním aportem zvěře a jak v průběhu celých zkoušek,tak na závěrečném vyhlašování jí Řezníček moooc chválil (a bacha řekl i mě,že jí dobře vodím),to bych si měla zarámovat ale od něj mi to teda udělalo obr radost
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 19:47
- Nahlásit
jana33
Gratulace i tady!! Jste holky šikovný a těším na vaše zkouškování příští rok.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2012 08:29
- Nahlásit
bilksa
No,jsem zvědavá,jak jí to dál půjde...ale těším se, hlavně jak budu muset holky prostřídávat,protože Fandulka to nějak těžce nese,když někam jedu s jiným psem,tváří se jak puchýř a přitom já mám až na hlavě
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 08:29
- Nahlásit
Dobré ránko, kdepak jste všichni? Já mám dneska dlouhou v práci, pak mažu rovnou na cvičení. Cvičitelka je těhotná, tak dokud ještě cvičí. Přes léto jsem to totálně flákala, tak zase budu chcípat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 09:33
- Nahlásit
bilksa
Jsem zde Hromadný cvičení neprovozuju,ony ty cvičitelky děsně řvou a to já nerada Radši vyšplhám s psiskama na nějakej kopec
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 11:19
- Nahlásit
jana33
Tak to mne nevadí, jsem ráda, že se donutím dělat nějaký jiný pohyb.
|