Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 17:15
- Nahlásit

bilksa
A metodu?

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 17:26
- Nahlásit

jana33
No, v Gemini mají teď prý nejkvalitnější laser 6D DIAMANT. Ovšem říkala, že ten LASIK, co mají v centrum je taky super a stačí.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 17:30
- Nahlásit

bilksa
No,dardy to jsou teda všechno

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 17:43
- Nahlásit

jana33
No to jsou, ale když budu vidět a spočtu čočky, tak se mi to fakt vrátí a hlavně ten pocit, že si nemusím nic rvát do oka...

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 12:18
- Nahlásit

Tak dneska jsme s dětmi vyrazili na výlov a bylo to moc fajn, domluvili jsme si návštěvu loviště i s přednáškou a nesměla chybět ukázka a ošahání rybiček. Děti nadšené.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 12:42
- Nahlásit

Vážení přátelé,
po vážné nemoci majitelky mám u sebe dva flat coated retrievery (3 roky).
první pes Arthur Bell Rose Bohemian Ariston má nulové kyčl, lokty a v podstatě splněny podmínky chovnosti. Druhý pes Angel`s Mateu Rose Bohemian Ariston (Tristan) má LZ a PZ, stejně jako jeho bráška nulové kyčle a lokty a také splněny podmínky chovnosti.
Kluci jsou nekonfliktní, jsou zvyklí i na větší smečku psů.
Oba dobře přináší a Angel`má vynikající nos a je výborný na dosledu po pobarvené stopě.
Hledám pro ně nové majitele.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 18:24
- Nahlásit

Pošoupnu nás nahoru,tady to zas žije

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 19:30
- Nahlásit

jana33
Viď

Já jsem dneska vyrazila asi po roce do velkoměsta a mám toho dost. Koupila jsem si akorát máslo na pečení a piva, ostatní už si nakoupím tady v klidu. Fakt hrůza. Ještě musím příští týden do velkoměsta - do knihovny.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 19:33
- Nahlásit

bilksa
Tak já jsem zalezlá s angínou doma,mám asi po sto letech antibiotika,ale nešlo to jinak. Do velkoměsta vyrážím příští víkend

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 20:07
- Nahlásit

jana33
Angína teď? To nebývá. Já jsem naštěstí zatím v pohodě a doufám, že to vydrží, protože musím být na ty oči zdravá.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 20:28
- Nahlásit

bilksa
No,nevím,kde jsem to vzala,asi na honu,ale fakt aby mi hnisaly mandle,to se mi léta nestalo. Tak snad budu mít zas na deset let vystaráno O víkendu má být malá nátlačka,tak asi vyšlu K samotnýho,abych to zas nezhoršila...

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 20:30
- Nahlásit

No to jo, člověk to na naháňkách a honech šíleně přikrmí. My máme o víkendu klid, nikdo nevolala, tak si dám v klidu procházku s pesanama.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 13:53
- Nahlásit

Výbornej den. Dopoledne jsme zapálili svíčku za bráchova kokříka,kterýho musel nechat ráno uspat. Teď jsem vyslala ven Karla s psiskama,vrátil se rychle,psiska vypíchli a zamordovali kočku,ta ale ještě stihla rafnout Ferdu do nohy,takže ten chodí po třech,krve jak z prasete, na veterině jsou až večer,tak uvidím,jestli pojedeme na šití. Ještě něco milého nás dneska čeká?

Ewka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 14:59
- Nahlásit

jana33
Jani, kdo ji zamordoval, neříkej, že labradoři?

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 15:06
- Nahlásit

Ewka
naši labradoři nemají kočičky rádi zejména Samoušek,ale děvčátka se taky rádi pobaví. Ale samozřejmě to vede Ferda

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 17:28
- Nahlásit

jana33
No, slusne skore... Kolik bylo kokrikovi? Co se tyce kocek, tak to mne vubec neprekvapuje... Nam se dve nastehovali normalne do chalupy. Litaji po pude a slezou jen kdyz jsou psi doma. Fakt jsem takhle odrzle kocky nevidela. Az se jim jednou nepodari utect vcas, kdyz poustime holky ven, tak to maii zpecetene...

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 17:50
- Nahlásit

bilksa
Šárko,ty se nedivíš,že máme ošklivé labradory,viď
Je to tak,když včas kočka zdrhne na strom,tak zdrhne,když je to na louce a čeká dokud k ní pes nedojde,tak smolík pacholík. Hlavně to pak většinou je tak,že jeden pes jí vypíchne a ona naběhne do tlamy druhýmu smečka je holt smečka. A to říkal Karel,že nějakej blb začal dávat nad naše parkoviště misku se žrádlem,musíme to vyčíhnout a zatrhnout,protože jinak těch zářezů bude víc

Kokřík byl starej,nalezenec,ale plus mínus čtrnáct,ale stejně je to smutný,vím,jak si vždycky hráli se Samoušem,když jsem si ho pořídila,tak to teď vyvolává dost smutný myšlenky....

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 21:56
- Nahlásit

jana33
No to věřím, hrozně rychle stárnou!!! Tak brácha rozšíří labradoří smečku a bude zase veseleji, ne?

Jinak, co se týče koček, tak se opravdu nedivím... U nás je to podobné - Charlotte kočku navětří, Brita jí okamžitě nadbíhá a chudák kočka....

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 23:15
- Nahlásit

mno, Cerol poslala do kočičího nebe 3. Vyrůstala s jezevčíky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 08:53
- Nahlásit

Marie Šustová
Jo, naučí se to. Charlotte byla taky hodná, ale naháňky jsou naháňky... Navíc, když chodíme na kuny a tu také může ulovit.. To by musela být biolog, aby poznala, že kuno jo a kočku neee..

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 10:43
- Nahlásit

bilksa
Jj,tohle si taky vždycky říkám.
nehledě na to,že je tady provokují kočky za plotem,mrchy si sednou na cestu a užívaj si,že k nim psiska nemůžou,takže ty jsou pak o to víc na kočky vypružený

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 21:08
- Nahlásit

Tak dneska u nás konečně po strašně dlouhé době nádherně. Využila jsme volna a vyrazila na super prochajdu s Athosem a Charlotte. Proběhla i koupačka, takže spokojenost na všech stranách. Zítra přijede sestřenka, tak si dáme trénink flyballu, super víkend.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 10:23
- Nahlásit

bilksa
Tak to je super. U nás je pořád inverze. Dneska je malá nátlačka,ale vyslala jsem Karla samotnýho,to bych si tu angínu zas jen přiživila

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 10:56
- Nahlásit

jana33
No, drží se tě to tedy pěkně.. Angíny fakt řádí, jen naše děti jsou nějaké odolné.:-D

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 11:04
- Nahlásit

bilksa
hele já angínu neměla ani nepamatuju. A už je to docela dobrý, odpol půjdu už s psiskama na louku,ale plahočit se tady po těch našich kopcích,to fakt nee

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 12:03
- Nahlásit

jana33
No, to by na to fakt nebylo. Ja vim, jak jsem udychana i nasich rovinek. Michal je dneska na trialu v Hluboke - troubi a strili, zatim nemam zadne zpravy. Ani jestli je tam nejaky golden.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 12:10
- Nahlásit

bilksa
Tak pak dej vědět,až budeš znát výsledky

michna
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 13:42
- Nahlásit

jana33 bilksa

puvodne prihlaseny golden je na zabijacce

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 13:56
- Nahlásit

michna
Pak má ta kynologie nějak vypadat

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 15:00
- Nahlásit

Tak zatím vim jen to, že byli 4 goldeni, 1 flat a 1 labrouš. Po 1. kole vypadli 4 psi, po druhém nevím.
michna
No jo, chudák pes, on by tak rád pracoval a chudák musí někde čuchat zabijačku.

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání