| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 20:59
- Nahlásit
bilksa
No,tak to bych teda měla v kalhotách. Mě málem srazil daněk
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 08:36
- Nahlásit
jana33
No, i chlapi z toho byli docela vyplesklí... Jednomu bachna rozbila flintu, jak upadl a měl ji na břiše a ona přes něj přeběhla. Nic se jim nestalo, nešli po nich, že by je chtěli zranit, prostě utíkali a tihle jim zrovna stáli v cestě.
Co kalamita? U nás pohoda, připadly jen 4 centimetry, tak to je pořád málo.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 09:55
- Nahlásit
U nás nasněžilo hodně všude bílo, paráda . Ale já mám celý týden hodně učení a tři zkoušky, předtermíny, takže si sněhu moc neužiju.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 10:01
- Nahlásit
bilksa
No,to se jim nedivím. I když ono obecně se říká,že pokud zrovna nejde o postřelený prase,tak nebezpečnější je snčí nebo dančí,to běží a nevnímá....
U nás už je tak dvacet,třicet čísel. Ráno jsem odhrabala sníh a než jsem nakrmila psiska začalo znovu sněžit a chumelí pořád
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 10:17
- Nahlásit
jana33
Závidím!!
U nás teď začalo ale droboulince, takže z toho nic nebude.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 18:30
- Nahlásit
Tak tady přes den trochu odtálo,ale průběžně zas dopadávalo,takže sněhu je dost a psiska nadšený Jen já mám ruce nějaký namožený od lopaty a hrabla
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 19:04
- Nahlásit
jana33
Hele neprovokuj, jo!! Tady odpoledne chumelilo, ale bylo nad nulou, takže to moc nedrželo.
Já jsem napekla další várku perníčků, zbývá mi zadělat na vanilkové rohlíčky a mám hotovo. Sedm druhů mi bohatě stačí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 20:56
- Nahlásit
bilksa
Ty jo,tak to jsi pilná, já mám zatím jen marokánky,musím na to vlítnout,jinak nic nebude. Letos to nějak flákám
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2012 09:36
- Nahlásit
jana33
No jo, ale mám jen napečíno. Jinak úklid zatím nic. Venku pořád hnusně, takže ani okna umýt nejdou. Tenhle týden už na to vlítnu.
Jinak u nás do rána připadly 4cm a teď od rána tak dva.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2012 09:44
- Nahlásit
bilksa
Tak já vánoční úklidy fakt neřeším. A nevím teda,co ty chceš u vás uklízet
Tak super,budete mít taky bílo. U nás teď nic,ale je zataženo,tak možná zase začne
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2012 10:28
- Nahlásit
jana33
No okna, chci vydrhnout spáry v koupelně a vymýt poličky v kuchyňské lince, to jinak neudělám.
Jj, bílo už to bylo včera, dneska paráda, protože mrzne, tak i silnice jsou bílé.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2012 11:50
- Nahlásit
spáry v koupelně? co to je?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 08:10
- Nahlásit
jana33
Tak na spáry nedošlo, ale koupila jsem si alespoň Fixinelu.
Dneska u nás ráno minus 13, ale krásně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 18:17
- Nahlásit
bilksa
Fixinelu taky neznám
Já začnu péct zítra,letos sice nepeču na zakázku,ale stejně to je pro nás,pro máti,pro bráchu, Karlovu máti a babku,trochu pro kamarádku,rohlíčky pro kamaráda,marokánky pro dalšího....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 18:39
- Nahlásit
jana33
Ha, ha! To je jako, kdybys pekla na zakázku. Takhle peče mamka taky. Já jen pro nás, jsem sobec, nikomu nic nedám!!
Četla jsi na FB v myslivosti o aueszkyho chorobě?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 19:05
- Nahlásit
bilksa
No,je to děsný,si říkám,nepeču na zakázku,bude toho trochu,ale rodině neodmítneš,kamarádům,co se celej rok těší na ten jeden druh tak ne......
Jj,četla,prý to bylo na bruntálsku,ale jestli se to rozšíří....jenže to bychom nemohli ani chodit ven...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 20:56
- Nahlásit
jana33
Souhlasím, já teď nechala Charlotte taky kousnout. To asi příště nenechám, ale na naháňky ji brát budu. Holt se budu modlit. Ale jako pohled to musí být šílený, strach mám, ale jak píšeš - to bychom nemohli ani vytáhnout paty z domu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 21:03
- Nahlásit
bilksa
Hele,teď po naháňce jsme dělali dosled,to bychom vůbec nemohli....ale ono opravdu jestli se to rozšíří bude to problém pro všechny,nejen pro lovecký psy,vždy´t bráchovi chodí v noci prasata v Praze pod balkonama...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 15:30
- Nahlásit
jana33
Jo, já pořád pevně věřím, že se podaří vynalézt vakcína... Člověk by fakt nemohl nic, protože tady máme také prasata skoro u baráku. Takže risk je to nejen pro myslivecké psy, ale i pro obyč gaučáky, co s nimi páníčci nechodí jen kolem paneláku, ale na běžnou krátkou prochajdu do přírody...
Jdu promazávat strojkové a linecké. Mám k tomu deset deka salámu, aby mne to sladké nezabilo.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 10:08
- Nahlásit
Na mě v sobotu vyběhlo prase v Klánovickém lese - to je skoro lesopark u Prahy. Nebylo to vyplašené utíkající prase, běželo rovnou na mě, s rozmyslem. Bylo to na mítince, nikde nic, takže jsem jen zaječela co to šlo, metr přede mnou se zarazilo, chvilinku na mě čumělo (já pořád vřískala skoro ultrazvukem) a pak odběhlo pryč. Holky jen stály a koukaly, naštěstí. Jen jsem zírala na ty rýhy ve sněhu, jak brzdilo, těsně přede mnou. Nic moc zážitek, i když se nám nic nestalo.
Cukroví nemám zatím žádné.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 10:20
- Nahlásit
Petra Bailie
No, a pak si člověk řekně, že nebude chodit se psy na naháňky... Je to jednu, nakazit se mohou všude... Ach Bože, kdyby se tak vynalezla na vakcína.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 14:35
- Nahlásit
Petra Bailie
Nj,tam taky jsou,vím,že tam i snad nějakou labinu prase potrhalo
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 14:46
- Nahlásit
Petra Bailie
v Klánovickém lese
To už před x lety říkala Jarmila Horníčková, co tam někde bydlí. že jí prasata přes plot dorážela na psy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 15:15
- Nahlásit
Já bych řekla,že ve městech budou prasata pro psy víc nebezpečný,protože se tam nestřílí,ani nedělají naháňk,takže nemají strach z lidí,ani ze psů...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 18:38
- Nahlásit
jana33
Přesně, čím blíž jsou prasata městům a lidem, tím nebezpečnější budou..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 21:57
- Nahlásit
Tak Rozárka jde příští týden na operaci udělala se jí boule nad okem,přes týden kapeme,měla atb a žádná změna,spíš jí to ještě malinko vyrostlo,tak bylo rozhodnuto,že to musí ven a poslat na rozbor. Tak snad to bude něco neškodného
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 13:44
- Nahlásit
jana33
Budeme držet pěsti, určitě to dobře dopadne.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 19:12
- Nahlásit
Ewka
Dík
Jupíííí,Fanča právě dohledala prvního muflona,hlásila takovým způsobem,že po jeho vytažení jsme jí museli odložit,jinak by nepřestala Karel to natočil na mobil,tak pak to hodím na FB
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 17:05
- Nahlásit
jana33
Moc gratuluji!! Musel to být zážitek! Já muflona viděla vždy jen z dálky - ty tu bohužel nemáme.
Fanče lovu zdar k dosledu! Těším se na video!
My včera skoro padesát bažantů a jedna lištička. Hroznou radost jsem měla z Athose, byl prvně na velkém honu, střelba naprosto v pohodě, krásně slídil, udělal fi fakt strašnou radost!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 17:26
- Nahlásit
bilksa
Už je na FB
U vás krásný výřad,o padesáti bažantech si u nás můžeme nechat zdát. Muflonů u nás máme dost
|