Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 16:22
- Nahlásit

Tak dneska měla první lovecký zážitek i Barbucha. V honitbě se na silnici pohybovalo osamělé kulhavé selátko,tak ho jel Karel zastřelit a vzali jsme kromě Fany i Barbušku. Sele zůstalo poblíž,takže mu dal K ránu z milosti a pak jsme se vrátili pro holky do auta a vypustili je tak sto metrů na stopu - Fany letěla po ní a Barbuška se přidala a společně pak selátko našly, B byla úplně jurodivá,kousek ho popotáhla,letěla ke mě,zase se k němu vrátila,ocásek si mohla ukroutit a Fanča dneska dokonce i tohohle pidižvíčka zahlásila,sice tak,aby se neřeklo,ale i to se cení

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2012 20:14
- Nahlásit

Tak nás zas pošoupnu,ale koukám,že už je to asi zbytečný

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 21:31
- Nahlásit

jana33
Jéé, jsem si ani nevšimla příspěvku o Barbušce!! Budeš mít veselo, když i Barbucha je odvážlivec a kousne si...

Já lítám kolem Vánoc, dneska jsme se s Michalem pěkně rafli, tak se sbalil a je posedu. Já jdu zadělávat na vánočku.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 10:12
- Nahlásit

bilksa
Tak ono bylo opravdu pidi,ale myslím,že Barbucha bude drsoň jasnej

michna
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 12:00
- Nahlásit

jana33 bilksa

ja tedy chodim trucovat do hospody, na posedu bych se citil tak nejak osamoceny

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 13:23
- Nahlásit

Ježiš,tak si toho svýho lahváče vezmeš sebou

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 14:51
- Nahlásit

jana33
No, máš povedenou smečku...

michna
On si tam vzal s sebou kamaráda, aby si měl komu postěžovat, jak má přííííšernou ženu.

Tak jaké máte počasí? Nám do rána napadlo nádherných deset čísel sněhu, pak oteplení a od rána leje jako z konve. Fakt paráda snažit se uklízet na Vánoce s psiskama, který jsou neustále od bahna...

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 15:25
- Nahlásit

bilksa
Ježiš,nech toho úklidu
U nás taky nasněžilo a taky prší, nicméně zatím sníh drží,byť je na něm ledovka. Až to všechno roztaje a do toho naprší,to bude na Štěpána hon opravdu povedený

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 16:31
- Nahlásit

jana33
No máte alespoň šanci, že budete mít bílé Vánoce. My máme tak maximálně šanci, že budeme mít Vánoce na vodě. Stoky jsou už plné, tak to zase vidím na lokální záplavy.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 16:52
- Nahlásit

bilksa
To roztaje, tolik toho není,jestli aspoň v noci nebude mrznout a nevypadá to

Ewka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 17:34
- Nahlásit

Tady je plno sněhu, paráda, ale čekám, že to hned zítra roztaje a bude břečka ....
A dnešní večer vylepšili sousedé - otevřu dveře a před nimi vysypaný odpadkový koš na naší rohožce .... není nad "normální" sousedy.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 18:18
- Nahlásit

Ewka
??? a to jako proč to tam vysypali?

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 20:50
- Nahlásit

Ewka
To už je jak byla na FB, že někdo nasypal granule na krysy pod dveře... To je hrozný.

michna
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 22:33
- Nahlásit

s kamaradem, na posedu???? hmmmmm

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 22:57
- Nahlásit

michna
Kluci chodí rádi spolu

Ewka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 09:58
- Nahlásit

jana33
Protože to je banda ***** co závidí normálním lidem. Nemám slov ... a večer při venčení házeli po mých psech něco z balkonu - asi sníh, ale stejně. Nechápu, co jim ruplo v hlavách, vždy prudili, ale teď to graduje.

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 10:00
- Nahlásit

Ewka
Bože,co je to za lidi? To jsou teda radosti

Ewka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 11:06
- Nahlásit

jana33
Jani, také si říkám, ale u lidí se nedivím už ničemu. Nenechám si zkazit Vánoce.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 16:40
- Nahlásit

michna
Jj, mají si alespoň čas si postěžovat.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2012 18:14
- Nahlásit

Tak dneska hon klasický štěpánovský,tj. procházka bez přílišných bordelů, kohoutů hodně,ale střelci pidlovoký,takže na výřadě jen dvanáct kousků. Ale Fanuš si to moc hezky užila a udělala mi ohromnou radost,když si došla pro křídláka zhruba sto metrů do kopce,pan trkovím a z kopce za horizont, viděla jí celá představená a už na mě volali,že ho má a nese,jen se jí snažil v tlamě ulítnout Ale fakt luxusní práce,je to šikula

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2012 19:11
- Nahlásit

Já byla s Charlotte a bráchou s Amálkou na honu a taky super - 16 kohoutů, 4 zajíci a jedna kuna. Charlotte si donesla dva zajíce, tak byla vééééle šťastná. No a jako třešničku na dortu nám s Amálkou daly kunu,když ji zahlásili v hromadě dříví. My jsme nebyli líní ji přeskládat a byla tam. Daleko nedoběhla, krásná ranka a Charlotte měla další aport, tak to byla taky mooooc spokojená.

Druhá půlka rodiny - táta s Michalem jeli na naháňku na Šumavu a také super. Michal střelil své první prase v životě, tak počítám, že domů ho přivezou v "jiném stavu".

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2012 19:58
- Nahlásit

Tak taky krásný zážitky My máme ještě 30. ledna menší naháňku a ve sdružení končíme,tedy jestli se ještě v lednu nebudou někde vyhánět prasata,protože dělají obr škody.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2012 20:20
- Nahlásit

jana33
Já jsem byla u sousedů - v tom druhém sdružení, kde jsme jako stálí hosté.

My si možná dáme ještě malou procházku na bažanty a také možná na prasata.

No a na Silvestra jdeme na velkou naháňku do toho sdružení, co jsme byli dnes. Tam to bude velkolepé - kromě klasického troubení se rozdají texty a bude se povinně i zpívat.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 14:46
- Nahlásit

Tak dneska a včera u nás byl Ruppíček s páníčky. Z Ruppíka je pořádný hafan, s Athosem jsou to kopie, jen Athos má bohatší ocas, což nás zachraňovalo v poznávání. Všichni se vyřádili, Charlotte jim ukázala, jak se má správně prohnat zvěř, takže se zase něčemu přiučili...

Zítra nás čeká pochod od cvičáku, tak snad vydrží počasí.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 14:52
- Nahlásit

bilksa
Ať to Charlotka nepřehání nebo zjistí mlaďoši,že to je vůbec největší zábava ze všech

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 18:14
- Nahlásit

jana33
No, dneska jim to tedy fakt ukázala. Jednou jsem na ni museli čekat takové tři minuty a přiletěla až úplně z druhé strany. Athos jí celou dobu statečně asistoval... Tohle se učí rychle...

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 18:32
- Nahlásit

Tak zítra pro mne končí lovecká sezóna. Poslední naháňka je 12. ledna, ale to už bohužel beze mne - to jdu na tu operaci.

Zítra bude naháňka speciální - každý účastník dostane texty na Dykovy signály a bude se povinně zpívat, tak jsem na to zvědavá. :-D

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 19:23
- Nahlásit

bilksa
To nahraj na mobil i se zvukem,to bude legrace

My máme poslední naháňku za týden

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 20:38
- Nahlásit

jana33
Jj, pokusím se. Legrace to bude určitě, až budu zpívat akorát já.:-D

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2012 13:34
- Nahlásit

bilksa
No,jsem na starý dědky zvědavá

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání