| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 09:07
- Nahlásit
jana33
My moc starých dědků nemáme. A bylo to moc fajn. Celkově naháňka parádní - nachodili jsme 25km, tak jsme se i pořádně prošli. V každé leči prasata, takže na výřadu nakonec 6 selat a jeden postřelený kňour.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 10:59
- Nahlásit
Tak to je hezkj výřad
Ale čekám na to video
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 12:32
- Nahlásit
Nemůžu najít seznam posuzovatelů kloubů od KCHLS,nemáte někdo odkaz?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 20:05
- Nahlásit
jana33
Ty, já to taky nenašla, v adresách mají kontakt jen na Šebka.
Video už se náhrává!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 20:26
- Nahlásit
bilksa
Už to mám,ale na webovkách to teda moc přehledný nemaji
Tak to jsem zvědavá!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 22:08
- Nahlásit
jana33
Tak co říkáš dědkům.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 23:41
- Nahlásit
bilksa
Moc hezký. Ale prozpěvovali stejně skoro jen trubači,ne? a měli jste tam Kordu jsem koukala....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 07:31
- Nahlásit
jana33
Ne, to se zdá, táhli to, ale brouklo si dost lidí.
Jj, Michal s ním troubí na všech možných akcích, tak dorazil.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 16:57
- Nahlásit
bilksa
Gratuluju k super výstavnímu úúspěchu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 19:30
- Nahlásit
jana33
Jak to, že to víš takhle brzo?? Jinak moc, moc díky!! Sen se mi vyplnil, aneb ošklivka šampionem.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 19:32
- Nahlásit
bilksa
Výsledky byly na webu snad ve tři hodiny
Charlotka žampionka,ať žijou ošklivky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 20:05
- Nahlásit
jana33
Jj, taky už to doklepněte!! Je to vtipné, musím říct chlapům ve sdružení, jak ji maji správně oslovovat na naháňkách a honech.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 21:53
- Nahlásit
bilksa
no,já výstavy letos nějak ještě nemám naplánovaný,tak uvidíme My dneska měli poslední naháňku a zítra v devět jedeme s Fandou dosledovávat a pak chějí ještě procházt část honitby nátlačkou....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2013 09:57
- Nahlásit
jana33
Tak ať se vám daří! Já jsem chtěla vyrazit cvičit ke Chlupaťákům, ale vzhledem k tomu, že jsem z pátka na sobotu spala 3,5 hodiny, pak řídila 400km a stále tu leje jako z konve jsem ještě zalezlá v posteli.
Tak se chystej s manželem k nám!! Musíte se k nám podívat!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2013 16:22
- Nahlásit
Tak jsme vzali sebou kromě Fandy Barbušku, podle infa mělo být blízko malý zhaslý sele,co hodně barvilo,takže otázka hodinky. Tak samozřejmě všechno jinak, venku jsme byli celé dopoledne a nakonec ho našla Barbucha,z malého selete 50kg bachna jen postřelená. Už jsme skoro odcházeli a B vzala stopu a začala blafat,tak jsem letěla tím směrem a Barbuch krásně lítala mezi mnou a bachnou a vedla mě až k ní,jí jsem slyšela na dvacet metrů,jak klektala,takže i adrenalin. Po dostřelu jí vyškuubala všechny chlupy na zadku takže na první opravdovou akci nádherná práce,i předtím při hledání,jen se tedy bojím,jestli nebude chodit na kontakt
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2013 17:53
- Nahlásit
jana33
No já myslím, že na kontakt půjde, když je v tomhle věku takhle odvážná. Asi začni šetřit na vestu.
Jinak nádherná práce!! Paráda, že Barbucha hlásí, Charlotte zahlásí u kusu, pokud je živé a vrací se pro mne. Uši dozadu, vytlemený výraz, tak vím, že je tam pašík.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2013 18:02
- Nahlásit
No,vyloženě hlášení to nebylo,ale myslím,že začne,když sama od sebe takhle poblaflávala Fakt jsem byla překvapená,nečekala bych to od ní. Akorát Fanda teda byla hodně nasraná,že ho nenašla ona
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2013 19:26
- Nahlásit
jana33
No to věřím. Ji někdo předběhl a to už není ono..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2013 19:46
- Nahlásit
bilksa
Si ho párkrát potáhla,ani neštěkla a začala prohledávat křoví okolo,jestli by tam nebylo ještě jedno pro ní
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2013 09:20
- Nahlásit
jana33 Chudinka!! Taková nespravedlnost, že už tam žádné nebylo.
Jaké je u vás počasí? U nás od pátku odpoledne leje, řeky a potoky už jsou rozlitý. Zase budou povodně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2013 11:05
- Nahlásit
No,fakt jsi jí měla vidět
Tady střídavě taky prší,ale nijak hrozivě,ale fučí strašnej vítr,takže počásko na prd,ale povodně snad nehrozí. Ale už by se mohla zima vrátit.....to bláto mě vážně nebaví,včera jsem myslela,že holky neodbahním,jak byly zaneřáděný
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2013 11:24
- Nahlásit
jana33
No to mi povídej, ty naše krávy jsou zvyklé chodit ven-dovnitř-ven, to je k zbláznění. A udržet Athose a Charlotte před výstavou čisté bylo k zešílení, ale povedlo se.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2013 11:51
- Nahlásit
No,to věřím. Chci mráz a sníh a čisto
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2013 12:13
- Nahlásit
jana33
Jooo a dost sněhu na běžky!!!
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2013 15:20
- Nahlásit
Tak Lumpisí už je taky ten žampión, to ji za chvíli nebudu smět ani vyhazovat z postele. Aspoň nějaká radost v tom hnusnym počasí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2013 16:52
- Nahlásit
Petra Bailie
Jste hvězdy,moc gratuluju!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2013 18:39
- Nahlásit
Petra Bailie
Gratulujeme!
|
Booby
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2013 23:47
- Nahlásit
Zdravím, neukamenujete mě když se vetřu k Vám na retrívří diskusi? Mám flata...
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 06:34
- Nahlásit
Petra Bailie
Peťo, ještě jednou velká gratulace, ale byl to zážitek, viď, celý ten den
Booby
Vítej
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 09:15
- Nahlásit
Booby
Rozhodně ne, vítáme tě!! Poslední dobou to tu nějak odumírá, takže fajn, že přišel někdo noví.
Odkud máš flatíka? Já mám goldenku, ale říkám, že je to flat ve zlatém převleku.
|