| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 17:10
- Nahlásit
Jéje, to je pech..... a my jsme táák na Janu mysleli...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 17:23
- Nahlásit
Vlasta
Jo, fakt smůla. Prostě jim to "U" letos není přáno... Ony se holky holt musí příští rok znova podívat k nám.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 18:04
- Nahlásit
No jo no, když se smůla lepí na paty. . Dají to příště. Hlavně , že je čuba chuťová a pracuje ráda.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 18:46 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Zuzana T
Přesně, ale to víš, člověka to hrozně mrzí, zvlášť, když všichni víme, že holky mají nejen na to zkoušky dojít, ale taky vyhrát...
Jinak info z Rožmberského poháru:
1. místo Jana Prašivková
2. místo Kendy Chlupaté štěstí
3. místo Phillip Chlupaté štěstí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 18:49
- Nahlásit
r. cact je Kendy CH Š.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 19:04
- Nahlásit
Zuzana T
Jo! Díky.
|
michna
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 20:30
- Nahlásit
Vlasta
nebylo, vypadly na vlecce srstnate, evidentne maji VELKY problem se srstnatou, to jsou ti psi z praxe
|
michna
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 20:34
- Nahlásit
jsem nejaky opozdeny koukam
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 20:57
- Nahlásit
michna
Jj, lehce... Ale v pohodě, to se holt už mužům v tvém věku stává.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 22:43
- Nahlásit
michna
Jdi do prdele btw byla jsem na zkouškách obviněna,že dělám s čubou workingy. Zrovna já
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 07:36
- Nahlásit
jana33
no nekecej a komu vadí WT??? To vypadá jakoby ta zkratka znamenala pro někoho nějakou nemoc
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 08:14
- Nahlásit
jana33
je to jasný, Fanča nesouhlasí s tím, že tohle měla být její poslední zkoušková sezóna, tak si zajistila zábavičku i na další rok - rozběhnutý Ch práce , ale Učko zatím není - má to chytře vymyšleno holka jedna!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 08:57
- Nahlásit
Ketrin1
Tohle mi už někdo na zkouškách říkal
Jinak na vlečce přešla, vyštěkala špatně schovanýho rozhodčího v mlze, a protože jí nefouklo,začala králíka dosliďovat, rozhodčí říkal,že se strašně snažila,ale prostě jí od králíka nefouklo. Králík bylpoloženej u čerstvě rozběhanýho placu a jak hledala,tak zvedla srnčí a prase zalehlý v křoví a samozřejmě se vydala za ním. A bylo vymalováno,pak už jsem jí tam nedostala. Nicméně samozřejmě pokud by šla přesně po stopě a ne pod větrem,jak vlečky chodí,nepřešla by ho,to je bez diskuze...
Jinak šla v samých čtyřkách,dokonce odložení navolno za čtyři,nejlepší rákos,nejrychlejší čtverec...prostě na palici. Nicméně furt jsem na tom líp,než paní se zlaťandou, která vypadala na poslední disciplíně,barvě,protože přešla kus. Ze skupiny nám dokončili jen dva psi,jeden v druhý a jeden ve třetí ceně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 09:01
- Nahlásit
Vlasta
Handling na poli - pošlu čubu dopředu, a když se blíží ke kolíku,tak jí pískám "tututu",že má začít hledat,načež jsem dostala od Uriánka pojeb,že čuba mo dobře věděla,že tam ten kus je,že to měla v nosu,takže to už jsou povely navíc a mohl by mi to penalizovat a kdesi cosi. Tak jsem se s ním začala dohadovat a skončilo to tím,že mě obvinil,že cvičím WT a to že mám z toho. Jáááá neboháááá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 09:03
- Nahlásit
jana33
Máte fakt smůlu, ale to tak holt je... Fanča si to nechává rovnou na příští rok na derby!! Mimochodem, doufám, že nastoupíte!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 09:10
- Nahlásit
jana33
mě obvinil,že cvičím WT a to že mám z toho. Jáááá neboháááá
Vynahradíš si to v neděli s Barbuchou
O víkendu má "od středních poloh" (=tady) začít sněžit kéž by to tam ještě do pondělka vydrželo!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 09:15
- Nahlásit
jana33
Hi, hi, chudinko!! Já ale také takhle připískávám.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 09:28
- Nahlásit
Ketrin1
No,hele,moc to nezakřikni,dneska zvu domů veta. Noha se sice už skoro zahojila,ale pro změnu se jí na místě,kde jí dávali injekce,udělala boule velikosti mandariky,což jsem byla v klidu,že se to stává,ale nezmenšuje se a teď jí to o víkendu začalo hicovat. Sice se tváří,že jí nic není,ale mě se to teda nelíbí...
bilksa
copak já vím,co bude v červnu. Ale asi jako jo,ale nevím,jak to budu mít s odvozem a tak vůbec. A vidíš,jak se nám na takovejch zkouškách daří
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 09:46
- Nahlásit
jana33
Co je letos, nemusí být příští rok!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 09:55
- Nahlásit
jana33
hele to jsem se pobavila - já taky pískám, ale na handlingu stále trvám na tom, že není určen počet povelů - ano je pravda, že více povelů a pes který je neposlouchá je na škodu to jsem si sama vyzkoušela
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 09:59
- Nahlásit
Vlasta
Souhlasím, pokud jasně pes povel neuposlechne, pak je to chyba a má se snižovat známka z poslušnosti, ale při handlingu není dáno, že smíš dát tři povely... Opět je to o rozhodčích...
Jinak na webu KCHLS jsou už výsledky Rožmberáku:
http://www.kchls.cz/index.php/component/content/ar ticle/38-kompletni-prehledy/343-vi-rozmbersky-poha r-vysledky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 10:03
- Nahlásit
Vlasta
bilksa
Jim nešlo o povely při navádění jako takovým,kdybych řvala dopředu v kuse,tak je to OK,ale prostě mu z nějakýho důvodu neladilo dopískávání hledej
Jo a jinak jsme v neděli čtvrt hodiny hledali fenečku,co se ztratila na vlečce,ty nervy nikomu nepřeju
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 10:38
- Nahlásit
jana33
já se nedivím ničemu - fena netrefí z vlečky a já sama netrefím z vlastní barvy tedy pokud nejdu po značkách zpět vlastně nevím, co bych po tom Greenovi vlastně chtěla
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 11:11
- Nahlásit
Vlasta
Ona spíš šla za tou zvěří,co zvedla Fanča. Ale panička už tam byla na zhroucení,brr..
A jinak příšítí rok tam plánují kchlsácký všestranky pro retrívry! Což by bylo fajn,protože na omsový bych už nešla,no..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 11:29
- Nahlásit
jana33
Nešla? Jak to? A vůbec, ty dorazíš k nám!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 11:32
- Nahlásit
bilksa
Prostě se mi tam řada věcí nelíbila.....
Jasně,já nemám na práci nic jinýho než jezdit vypadávat na jih Čech No,předpokládám,že tam šoupnou ty všestranky,co byly letos v Kolencích,protože s Rožumberákem chtít hejbat nebudou,ani s termínem,to už je tradice...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 11:43 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 11:54
- Nahlásit
jana33
No asi jako já nejdu na OMSový u nás a divila ses mi... Ne, chápu tě. Každý má svoje oblíbené.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 12:39
- Nahlásit
Tak náš hodný pan veterinář mi odpol přiveze pro Barbuchu mastičky, jen se obával toho,že jí tu bouli bude muset vyholit,tak jsem ho ujistila,že naše ošklivka se na výstavy rozhodně nechystá A mělo by se to po nich uklidnit a začít vstřebávat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 12:52
- Nahlásit
jana33
No tak hlavně, aby to už vedlo ke konci. A ošklivka se snad chystá, ne? Jen ne do Vánoc.
|