| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 14:50
- Nahlásit
EvkaS
Tohle je nějakej umocněnej žlutej gen,ona by za žrádlo zabíjela. A ještě není umytá miska a ona o to,že žrala už zas neví Fanda i Barbucha jakýmkoli žrádlem nebo i hovnem nepohrdnou,ale třeba aporty se řadí na stejnou úroveň
Jinak já Barbuš přidávám škvarky,ale to je jen,aby jí nelezla pánev,protože měla tendence už vážně vypadat jak z dachau. Ale o nějakém zaoblení na výstavy nemůže být řeč,to přijde až časem jako u Fandy
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 16:05
- Nahlásit
jana33
Jani, mohla by jsi mi vyfotit Barbuchu v postoji? Protože nechce se mi věřit, že je fakt tak hubená
Já mám oba pejsky popelnice. Deni papá granule, až se dusí a Cloe, ta sní zase vše - česnek, cibuli, rukolu, nepřišla jsem na to, co by nesnědla.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 16:13
- Nahlásit
Ewka
Díky škvarkům už není, ale oproti Cloe je furt poloviční,ale ona je i hodně nohatá,tak to vynikne,Cloe je kompaktní. I Karel mi říká,a´t jí přidám žrádlo a to už je dost,co říct Postoj neumí,ale vydrž dva měsíce,to jí vyblejskne Eva na veverkách
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 19:42
- Nahlásit
jana33VlastaEwka
Já tedy zatím také nic nepozoruji, ale Amálka už fakt vypadala šíleně - také jí lezla pánev, žebra všechna venku a to už je moc...
Fakt nevím, co do nich narvat... Ale zase jsou zdraví, lítají, tak to je taky fajn.
Jinak jsem se vrátila z Rakouska a vezu si vysoké zateplené holínky!!! Hurrrá!!! Jsou perfektní, fakt paráda. Ovšem cena byla taky paráda...
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 20:09
- Nahlásit
jana33
Tak jo, já si počkám
bilksa
Ale zase jsou zdraví, lítají, tak to je taky fajn.
A to je nejdůležitější
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 20:23
- Nahlásit
Ewka
Přesně, kloubky mají v pořádku, užívají života, a že zrovna nejsou výstavám tučně nakloněni je jedno.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 19:46
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, v pondělí nějakou fotku dám, ale jestli chceš, tak můžete klidně tipovat už pod dnešní fotky naší Bocinky na FB.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 19:52
- Nahlásit
EvkaS tak jo, napsala jsem 4 holky a 3 kluky tak jak jsem psala na svých webovkách
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 20:19
- Nahlásit
Heč, mám už nakoupené nějaké dárky k Vánocům + dárky pro pejsky ale jsem asi blázen.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 10:45
- Nahlásit
Tak o včerejších zkouškách už jsem referovala na FB. Fanča makala opravdu krásně, za slídění byla pochválena před nastoupenou jednotkou,už v jeho průběhu jsem slyšela,že to je paráda,tak to jsem byla mooc pyšná,vlečky taky vyšvihla,rozhodčí říkali,že jsou na ní vidět zkušenosti z praxe..No a bohužel marking se nepovedl,ale je to pro mě zkušenost - schovala jsem jí,aby se nedívala na psa před námi,aby nebyla nadržená a nevyběhla a pak,když jsme nastoupili,tak jsem na ní dost důrazně houkla, a protože tam byla vysoká tráva,tak vůbec neviděla rozhodčího se střelcem,čuměla na mě a na rozhodčího vedle mě, na výstřel sice zbystřila,ale to už byl kus u země a ona ho prostě neviděla. Rozhodčí byl z toho úplně špatnej suma sumárum jako generálka dobrý, polní disciplíny už cvičit nebudeme, vodní snad nějak dáme,tak te´d máme dva týdny na vypilování lesa
A jinak moc hezké zkoušky,fajn rozhodčí i lidi ve skupině,co víc si přát
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:05
- Nahlásit
Tak a zase tu máme pondělek. O víkendu jsem doma nic neudělala, tak se na to musím vrhnout v týdnu. Dneska budu dodělávat dort pro babičku k narozeninám a zítra jdeme k ní na oslava, tak fakt nevím, kdy se vrhnu na úklid...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:01
- Nahlásit
Tak já se vrhám na úklid teď. Včera jsem dodělala odevzdala jednu práci,tak dneska si dám pauzu, poklidím a večer půjdeme s Fandou na barvu a spol.tak jsem zvědavá,zda to aspoň trochu klapne
A zítra ráno,pokud nebude muset Karel do Prahy,bychom chtěli zkusit jít na holuby.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:36
- Nahlásit
jana33
Ty jsi akční, já jsem barvu nešla s Charlotte od začátku srpna. Chtěla jsem ji nakapat, ale soboty, neděle celý dny maká na honech. Tenhle víkend snad nevylezla z vody, neustále nosila a makala v rákosí. Včera bylo vidět, že už večer byla unavená, tak ji nechci přetížit. Tak bojuju s tím, jestli jít vůbec cvičit, protože ve středu zase tahy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:46
- Nahlásit
bilksa
Nejsem akční,ale barvu nešla ani napamatuju,tak to chci ještě projít vy cvičíte vodu furt
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 13:16
- Nahlásit
jana33
No jo, vodu.... ale ostatní jsme nedělaly. Nechávám tomu volný průběh - ještě jsem se ani nepřihlásila, jsem hrozná. Pořád mi hlodá v hlavě, co když nás budou chtít někam na hon, to bych radši šla tam...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 13:18
- Nahlásit
bilksa
to si děláš srandu???? Koukej se přihlásit,protože jestli to neuděláš,tak jsi bývalá kamarádka!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 14:01
- Nahlásit
jana33
Já jsem hrozná, no.... Nechce se mi!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 15:49
- Nahlásit
bilksa
Tak dělej,frajerko,žádný,že mě do toho uvrtáš a pak sama nepůjdeš,to teda ne
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 15:54
- Nahlásit
Mimochodem,zavolej si tam,protože v pátek byla uzávěrka
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 19:30
- Nahlásit
jana33
Tak je to hotový - už nastoupit musíme... To máš radost, co???
A na cvičení prdím, fakt tomu nechám volný průběh. Buďto to dáme, nebo ne.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 19:38
- Nahlásit
bilksa
No,to máš kliku,jinak bych tě uškrtila!!!! To bys mi nemohla udělat!!!
Hele,tak mít to za barákem,tak to mám taky na háku,ale jet přes celou republiku a vypadnout na první disciplíně,tak mě jebne. aspoň do druhýho dne vydržet, prolízt s jedničkama...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 21:12
- Nahlásit
jana33
Jj, to naprosto chápu. Proto jsem asi taky v klidu. O nic mi relativně nejde. Ale neboj, ještě tenhle víkend budu v pohodě, pak si uvědomím, že už je to za týden a začnu nervovat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 21:13
- Nahlásit
bilksa
To bych ti doporučovala,jinak s naším kroužkem nevydržíš
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 08:25
- Nahlásit
jana33
|
michna
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 18:55
- Nahlásit
bilksa jana33
no vona se tomu snad jeste bude rehnit, Ti naockujem v patek vecer takovy nerviky, ze do sobtniho nastupu oka nezamhouris
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 19:27
- Nahlásit
michna
Jistěěěě, bude nás prosit,ať jí majznem po palici a radši nic nevnímá,jak bude na nervy. Si to ještě povíme
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 21:39
- Nahlásit
michnajana33
Si mě nepřejte!! Jestli budete prudit, tak přímo naproti nám je penzion, tak vás tam všechny odešlu!!
|
michna
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 21:43
- Nahlásit
bilksa
ja nemam prachy, budu muset zustat u Tebe, to mas jiste radost, ze? )))
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 21:49 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
biksa
Jestli budeš mít problém,můžeš do penzionu sama
|
michna
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2012 21:50
- Nahlásit