Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:29
- Nahlásit

Vlasta
Ale chová.
Namíchly mě ty lži kolem zkušebních řádů. V zápise ze schůze KCHLS z 31.května se dočtete, že schůzka zástupců obou klubů se nemohla za tři čtvrtě roku uskutečnit, protože Eva Černá je stále nemocná. Eva Černá byla na neschopence od 2.června!!! a to prosím celých deset dní. Stejně objektivní jsou i ty další pindy.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:59
- Nahlásit

Vlasta
To tedy chová,jseš dooost naivní I krycí pes by se našel a nejeden.
Ad Černá,já myslím,že tam jen bylo,že se neuskutečnilo jednání z důvodu nemoci,ne? Ale zas tak jsem to nestudovala

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:05
- Nahlásit

Te´d jsem se na to dívala a opravdu tam nic o tom,že je stále nemocná,není

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:13
- Nahlásit

jana33
Petra Bailie
fakt chová?? Tak to čumím - to by ale byla potřeba konečně ta databáze RK aby se tam mohl každý podívat ne?? Nebo jsem naivní a nebude se moci každý podívat?? To já bych si ráda početla jak na tom jsou jedinci po kterých bych si třeba ráda vzala štěně.... a než budu mít další štěně mohla by ta databáze už být třeba dost naplněná

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:21
- Nahlásit

jana33No a nepřijde ti divný, že schůzka dosud neproběhla, protože Eva bude za pár dní nemocná?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:36
- Nahlásit

Petra Bailie
jana33
stejně se nedohodnou - tak je jedno kdo je -byl - bude - nemocný

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:53
- Nahlásit

VlastaNo možná, až budeme podle toho, na čem se nedohodnou, muset vodit a cvičit psy, tak už nám to tak jedno nebude.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:55
- Nahlásit

Petra Bailie
Není,protože nevím,kdy je kdo nemocnej. Jen,že nikde nepíšou,že je furt nemocná každopádně v dalším zápisu už je,jak píše Vlasta,že se stejně nedohnou,tak je to fuk a jsem mooc zvědavá,jak to dopadne. A v každém případě z nás mají myslivci dost srandu,když tu samou disciplínu jeden klub chce zrušit,protože jí považuje za zbytečnou a druhý ztížit,resp. ji považuje za základ

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:56
- Nahlásit

Vlasta
No,jen z hlavy vím o dvou uchovněných krycích psech s dysplazií lokte,přičemž min. ten jeden už kryl několikrát

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 15:04 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

jana33
tak to je hustý - u labíků????
Petra Bailie
já nezlehčuju situaci - taky nechci dělat zkoušky jako paskvil a tak, aby měl každý pes chodící na zkouškách rovnou šampíka práce - ale netuším co bych pro to více měla udělat - to je jako bych chtěla změnit naši vládu oni si to stejně udělají podle sebe a vyhrajou lobby kteří v tom mají svoje zájmy.

Doufám, že mi zase bude psát "ta paní" od labíků kterou vůbec neznám nějakou připomínku k mému názoru

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 15:08 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Vlasta
Jj, u labrošů. A říkám,to jen co vím z hlavy,zvláš´t toho jednoho jsem si hlídala,protože jsem ho často vídala na výstavách a by´t je to multitutyšampion (a jinak hezkej pes),ten špatnej loket na něm byl znát odmala
no,mohla by ti zas něco pěkného napsat psaníček není nikdy dost

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 15:29
- Nahlásit

jana33Celej problém je v tom, že RK chce, aby retriever pracoval jako retriever, kdyžto klub slídičů chce, aby pracoval jako slídič, což je vzhledem k názvu klubů vlastně logické.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 15:31
- Nahlásit

Petra Bailie
No,já myslím,že on ten ideál je někde uprostřed, jako vždy

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 15:45
- Nahlásit

jana33No, já bych byla docela povděčná aspoň za něco uprostřed, i když ten ideál vidím někde jinde. Když mě bude bolavý zub místo zubaře ošetřovat krčař, je to možná přijatelný kompromis, asi lepší než očař, ale....
No uvidíme jak to nakonec dopadne.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 15:52
- Nahlásit

Petra Bailie
No,ty víš,že já to beru podle sebe. Takže samozřejmě respektuju vyšlechtění retrievra jako přinašeče,nicméně zároveň v praxi oceňuju jeho všestrannost a hlavně ho využívám jako slídiče (jako většina českých myslivců). Takže... Ale jak píšeš,uvídme,jak to nakonec dopadne

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 18:47
- Nahlásit

Normálně budu zamykat blondýny do klece a bude klid. To,že u poletování po zahradě řvou,jak šílený, to už považuju za normální,ale že je po návratu musí prohlížet a dezinfikovat šrámy,mě už vážně nebaví. Fandule rve Barbuchu zespoda za kůži na krku,že tam má neustále strupy a teď jí jeden ten strup strhla,takže krve jak z vola a k tomu si urvala napůl dráp,takže další krve jak na porážce. Hlavně,že se naše milé klidné blondýnky baví

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 18:53
- Nahlásit

jana33 u nás je pouze neustále zkracovaný Greenův Scalibor - Kokinko mu ho denně serve z krku. A od víkendu mě fakt serou všichni: začala jsem mazat otlaky a jak to dopadlo - všichni navzájem si to mazadlo olizují a tak to vypadá ještě hůř než předtím - vyměnila jsme mazadlo a co? a nic - olizují si to dál....

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 19:00
- Nahlásit

jana33Vlasta
No koukám, že je to všude stejné... Charlotte už má teď pořezané oči od rákosí, o čumáku ani nemluvím, ale to je normální. Athos si na procházce seřízl pátý polštářek a to docela dost, takže dneska veterina...

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 19:25 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

to člověka vždycky potěší,že v tom není sám

Vlasta
A čím to mažeš? Ono je to právě někdy dost kontraproduktivní

A jinak Scalibory u nás skočily s příchodem Fandy. Neměly šanci

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 20:04
- Nahlásit

jana33 od zinkové masti - kalciové masti - indulony
- až k Nivee - všechno jim chutná!

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 20:06
- Nahlásit

Vlasta
Nj,když jim dáváš takový ňamičky jediný,co se u nás nelíže je tee trea oil. Nebo ještě zkusit betadinu v masti. Ale já teda otlaky nemažu,stejně to nepomáhá

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 20:18
- Nahlásit

jana33 no já u Kokinka kvůli výstavě a nejhůř je na tom Kejsi - ten je tak vylízaný, že na loktech je naháč

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 20:24
- Nahlásit

Vlasta
Tak když to není do živýho,tak bych to nehrotila. Jinak bych řekla,že nám trochu pomáhal Roboran pro černý a bílý psy, dávám ho v línání a zdálo se mi,že to mělo trochu efekt i na tohle

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 20:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Už zase lokty - si nedáte pokoj
Naše nuly a nuly např. BVA jsou nebe a dudy - a tady - hodnocení Rtg je občas šul nul.
Též o etice mnoha chovatelů, co se občas bijí v prsa , už dlouho ideály nemám.
Nic není o testech a zdr. výsledcích - vše je o lidech!

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 20:35
- Nahlásit

Zuzana T
Jasně, že je to o lidech, každý by měl mít zodpovědnost, ale různé pudfuky (legální i nelegální) podle mne budou stále - tohle se odstranit nedá.

Vlasta
Já otlaky nehrotím - to by mne muselo klepnout, bo Charlotte leží zásadně na betoně.

michna
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 20:41
- Nahlásit

tak ja si taky prispeju svoji troskou do mlyna.

Retriever je asi prinasec, co umi i slidit, ale nam je to jedno, protoze my umime stejne prd, dnes overeno opet dalsi dummy ponechany v rakosi....

Otlaky, nikdy jsem to nemel rad a nelibilo se mi to, a buch!!!!! Benji je ma taky, (((

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 20:43
- Nahlásit

Letos za to můžou vedra a ležení na dlažbách. Otlaky chtějí měkké a mazat.Ovšem co s nima udělá slaná voda, to byste měli vidět - děs.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 20:50
- Nahlásit

michna
Ani Felinka nepřinesla? Asi ses trefil do nějakýho bermunskýho trojúhleníku nebo černý díry,jinak by určitě Benji přinesl

Ad otlaky, Zuzka má pravdu, letošní horka přinutili ležet na dlažbě i naší Rozárku a to už znamená,že na tvrdým budou ležet všichni.. Fanče se taky začaly dělat

michna
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 20:53
- Nahlásit

jana33

ani ja to pak nenasel

a jak je donutim lezet na mekkym, kdyz jedine mekke misto, ktere se jim libi je bahno v potoce?

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 20:55
- Nahlásit

michna
Tos lezl do toho rákosu? Co to bylo za rákos? Ale to se nediv,ty máš určitě nos nulovej
Ten růžovej záhon je taky měkkej

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání