Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 21:04
- Nahlásit

michna
ani ja to pak nenasel
tak to je fakt divný - když ANI TY jsi to nenašel jestli to neodnesl medvídek koala

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 21:07
- Nahlásit

michna
No jo, tak ty čtyřkovej nos nemáš, to je jasný... Bůh ví, kam si to hodil - cvičí zase co nejtěžší a takhle to dopadá...

Charlotte leží na dlažbě stále, dám ji na pelech, otočím se a je zase na dlažbě, už sem rezignovala - je to prostě vesnický povaleč, holt žádný výstavní žampion.

michna
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 21:24
- Nahlásit

jana33 Vlasta bilksa

jo ja si sel do toho rakosu pro dumika

koalu jsem tedy nevidel.....

nos mam jen cervenej

kurna, par ctverecnich metru rakosu a pry NEJTEZSSI ((((

ze jsem se s vami vubec kdy zapletl

Ewka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 21:24
- Nahlásit

Denýsek má otlaky velké a Cloe je má skoro odmala, oba se velmi rádi válí na dlažbě a nenadělám nic, kor Cloe vyhledává chladná tvrdá místa už odmala ... otlaky má a mít bude, bohužel.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 21:40
- Nahlásit

michna
Tos ještě nic nezažil,počkej za tři týdny
Ewka
u černochů je výhoda,že to není vidět

michna
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 21:59
- Nahlásit

jana33

jake tri tydny - vsimas si ze bilksa je v klidu a pohode?

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 22:05
- Nahlásit

michna
nj,ty mají natrénováno,ne jak my looseři

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 19:57
- Nahlásit

Tak dneska Fanča předvedla scénku na téma tuhého studeného ještě trochu zmrzlého bažanta váážně nosit nebudu,blee. jinak pracovala moc hezky,takže akorát budeme muset sebou nosit příruční mikrovlnku a ohřívat si je

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 22:00
- Nahlásit

jana33
Tedy vy fakt jedete!! Já necvičila od derby... Včera mi bylo od rána špatně - patrně jsem na honu něco chytila, takže včerejšek a dnešek proležený... Zítra vedu cvičák, tak snad ve čtvrtek??

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 22:03
- Nahlásit

bilksa
No,zjišťujeme,co neumí,s čím kraví a vůbec. Ale hlavně tu byla cvičit kamarádka,takže tak

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 22:10
- Nahlásit

Btw Barbucha ještě nehárá,ale je prý už moooc krásně voňavá a zatímco Sam je ještě docela v klidu,vykastrovanej Ferda pořádá námluvy a tanečky,válíme se u toho smíchy

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 21:55
- Nahlásit

Tak jsme se vrátili z tahu - kachny téměř nelítaly, takže já jsem ulovila jen asi tisíc komárů a Charlotte byla pěkně naštvaná, bo komáři se těžko aportují...

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 22:22
- Nahlásit

bilksa
Hihi,to znám,u nás jsou tahy jen takový procházky k rybníku a postání si na poli

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 08:08
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/277927-odstrasujici- pribeh-morbidne-tlusteho-labradora.html

80 kilový labrador - to je síla!

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 09:20
- Nahlásit

Vlasta
No to je strašný!! Já bych těm lidem napařila takovou pokutu za týrání zvířat!! Nesnáším, když mi ještě ty lidi tvrdí, jak strašně dobře se ten pes má a jak je spokojený!!!

jana33
Tak my máme kachen a rybníků spousta, ale zase musíme trefit rybník, což v tom našem množství není jednoduchý...

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:35
- Nahlásit

VlastaKristapána, chudák pes. Kdyby jen ti labroši nebyli takové popelnice. Ale má krásnou hlavu a oči. Když byl majitelem senilní děda, těžko se na něj zlobit, ten člověk za to nemohl.
bilksaJak trefit rybník?

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:39 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Petra Bailie
No musíme jít na tah na ten rybník, kam se zrovna bude chtít kachnám letět nocovat... Ale při našem množství rybníků v jedné honidbě to není jednoduché, zase máme ale do listopadu co dělal.

Tak v tomhle případě za to nemohl (i když mám pocit, že novináři napíší o každém starém člověku, že je senilní), ale ve většině případů za to lidé mohou.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:50
- Nahlásit

bilksaVida, já myslela, že kachny mají víceméně "svůj" rybník. Tak aspoň máte o zábavu postaráno. U nás jsou už jen prasata, takže nic pro labradora.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:58
- Nahlásit

Petra Bailie
No ony dost přelítávají - večer nocují jinde, pak ráno letí na svůj oblíbený "denní" rybník.

No prasat tu máme také dost, škoda drobné....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 07:58
- Nahlásit

PÁTEČÉÉÉÉÉÉÉÉK

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 08:22
- Nahlásit

Vlasta
Jj. Odpoledne jedu s tátou do Rakouska - sháním urputně rybářské kalhoty a na moji velikost u nás prostě nejsou, grrrr!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 09:01
- Nahlásit

Vlasta
Hele,mě to pobavilo,měl senilní demenci a zapomínal,že psa už krmil. To si Rozárka myslí celý život o nás pro ní vysněný majitel

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 09:38
- Nahlásit

jana33
to asi pro hodně psů

Zuzko - všechno nej k narozeninám - moc se neopij

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 09:46
- Nahlásit

Vlasta
To určitě,ale pro Rozárku je žrádlo středobodem po celý život a umí vrhat na Karla naprosto zoufalý pohledy,že jí nedávám nažrat

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 09:54
- Nahlásit

jana33
Tak to u nás je Maxík naprosto stejný. Jsme se doma smáli, že Maxík je jako akvarijní rybička - obeplave akvarium a už neví, co bylo - Maxík dojí, obejde místnost a už zapomněl, že jedl.

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 11:08
- Nahlásit

Tak u nás je to přesně naopak - už nevím, co vymyslet na ty naše nežravce. Oni nejsou vychrlí, ale na výstavu to fakt není. Teď má Amálka zatučňovací kůru v podobě rohlíků, vánoček a sádla. Už fakt nevím, co jí dát.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 12:15
- Nahlásit

EvkaS
Jj,asi jsou příbuzný. Jako pažravci jsou všichni,ale Rozára je naprostej extrém.....
bilksa
No,nevím,já bych tohle do psa nervala,to radši počkám

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 12:32
- Nahlásit

EvkaS
rybička a nevypadá.....
bilksa
Green má taky nežrací období - ale střídá to se žracím......

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 13:38
- Nahlásit

jana33
Mně přijde, že všichni žlutí labící jsou nějakým způsobem příbuzní. To je ten tak zvaný "žlutý gen".

Vlasta
No to víš, on se maskuje.

bilksa
Mně tohle přikrmování nikdy nepomohlo, tak jsem od toho upustila. Prostě mám psy "magůrky", kteří neposedí, tak holt na nich nedokážu udržet ani gram tuku!

Boculka je teď pěkná baculka s bříškem a je to strašný nezvyk. Kdo ji zná, tak ví, že je to sportovkyně.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 14:34
- Nahlásit

EvkaS
kdy bude vyhlášena tipovací soutěž s fotkou nastavající matky??

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání