| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 07:26
- Nahlásit
michna
Tedy ty fakt umíš naladit, po ránu!! Jana dorazí!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 09:17
- Nahlásit
Však já to nějak udělám,jí tam narvu špunt a Samouškovi na něm uděláme uzel
I když možná to bude dobrá výmluva,včera jsme zjistili,že marking neumí (páč čumí na mě,rozhodčí,koronu,kdy už teda konečně bude moct jít a tudíž ztatí přehled,kde kus je) a vlečky bere jakou součást záchranářských prací - najdi tahače
|
michna
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 11:08
- Nahlásit
jana33
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 12:13
- Nahlásit
michna
Se nesměj,ona měla takovouuuuu radost
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 12:15
- Nahlásit
Vlasta
Když pojedu, Kokina vystavím,ale opovaž se mi ho
dát s růdlíčkem!!!!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 12:27
- Nahlásit
Zuzana T je nový - s velkými kolečky to by byl hod jako s medicinbalem
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 12:40
- Nahlásit
Vlasta
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 14:29
- Nahlásit
Zuzana T
Naopak,jedině s rudlíčkem,chceme zase slyšet veselé historky z natáčení
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 14:40
- Nahlásit
jana33 hele opatrně, já raději nechám rudlíček doma - potřebuju, aby mi Zuzka odvezla Kokinka do Oslavan a zpátky a ne aby ve vidině přízraku rudlíčku zůstala doma
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 14:53
- Nahlásit
Vlasta
no kvůli růdlíčku by to nebylo, spíš kvůli Ernestovi.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 15:48
- Nahlásit
Zuzana T já vím - ale v rámci špičkování to můžu otočit ne???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 16:30
- Nahlásit
Vlasta
hele,jako já ti přeju,aby ti Zuzka Kokina vzala,ale z toho nic mít nebudu,historkám s rudlíčkem se zasměju )))
Teda dnes se Fanuše vyválela v takovým tekutým humusu,že jsem musela šamponovat. Ke všemu měla na sobě i chladící vestičku,takže ta byla taky celá umatlaná,fuuuuj
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 17:03
- Nahlásit
jana33 jakou máš chladící vestičku??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 17:13
- Nahlásit
Vlasta
http://sofadogwear.eu/katalog.php?section=kategori e&akce=rozbalit&id=75 ten obleček army. Chodí v něm i cvičit a nijak jí to neomezuje
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 17:21
- Nahlásit
jana33 to je dobrý a fakt to funguje???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 17:36
- Nahlásit
Vlasta
Jo,funguje to víc,než uvádí,chladí to několik dní! A je evidentní,že je jí menší horko,samozřejmě funí stejně,ale není uvařená a nepřehřívá se. A normálně v tom lítá s ostatními, aportuje,slídí,prostě všechno.Akorát jsem jí to musela trošku upravit,ještě přidělat sucháče,protože střih není úplně na labroše - bylo jí to trochu těsný přes nehlubší místo pod hrudníkem,ale kdyby jí to bylo ideál,už by to zas bylo moc dlouhý, Ale čtyři suchý zipy to vyřešili a já jsem s tím fakt moc spokojená. Docela jsem i uvažovala,že bych na příští rok pořídila na výstavy i tu podložku, prodejce mi říkal,že to hodně lidi kupují na všemožný psí akce,kde musíš se psem čekat
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 18:43
- Nahlásit
jana33 no právě to samý mě napadlo taky - na výstavy na osvěžení - ale je to dost drahý...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 18:53
- Nahlásit
Vlasta
Levný to rozhodně není,tak ale třeba tu podložku bych koupila tu menší a jen jí dala doprostřed deky nebo do domečku. Každopádně vesta pro mě byla jasná volba,vzhledem k problémům,co má Fany s horkem, a opravdu se osvědčila,za což jsem vděčná
Btw nejmenovaní ve vestě chtějí chladit gin
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 19:10
- Nahlásit
jana33 nejmenované chápu ať si pořídí malý ginoobleček na flaštičku ne??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 19:21
- Nahlásit
jana33
Tak to máme stejný problém - u markingu koukne na aport, jenže pak se otočí a čumí na střelce - nevím, jak to odstranit...
My dnes absolvovali další hon, jsem uťapaná jako blázen. Charlotte ale spokojená. Mile mne překvapila v rákosí - dneska mělo 3 metry, prolézt se nedalo, do toho tam byl strašně vysoký břeh a Charlotte makala jako buldozér.
Nad vestou už jsem také přemýšlela, s horkem také bojujeme.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 19:25
- Nahlásit
Vlasta
No,možná ten návlek na krk
bilksa
Ona koukne na mě,na střelce, na rozhodčího,prostě na všechny okolo,jestli jí už konečně někdo neřekne,že může A zpátky to zas chce všem ukázat a pochlubit se prostě legrace
Charlot je šikulka
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 19:35
- Nahlásit
jana33
No jo, ten marking mě taky štve, je to o štěstí....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 20:11
- Nahlásit
bilksa
No,hlavně to naštve,když kvůli tomu spadneš do nižší ceny. Nj,ale to už neovlivníme,prostě to dopadne dobře nebo blbě,jiná možnost není
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 10:59
- Nahlásit
jana33bilksa Zkuste ho cvičit jinak, než je to na zkouškách. Ten je moc jednoduchý, pes nemá důvod moc se snažit zapamatovat si přesně místo dopadu, protože to vždycky lehce dohledá. Zkuste jiné vzdálenosti, přes roklinku či bordel, otočit se a poodejít - tím si i zlepšíte klidy, protože pes nikdy neví, jestli pro aport půjde hned nebo až po změně stanoviště, případně pro nějaký jiný.
Jinak hlásím, že na Strmilově to bylo lepší než na Albeři, nemělo to chybu! Tina začala barvit až ve čtvrtek večer, takže jsem se nemusela předčasně vracet. Jen teda na Platošák (nově Komorník) už měla v hlavě hormonální zatmění, kachny ho ještě přehlušily, ale dumíky ne, na ty se normálně vykašlala a šla si čuchat někam do prčic.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:00
- Nahlásit
Ad lokty, mě zase hlava nebere, že někdo ty lokty zodpovědně otestuje a pak na těch mizerných klidně chová.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:09
- Nahlásit
Petra Bailie
no vždyť to je ten důvod ne? A to přece jde budou se tvářít veledůležitě a odpovědně, ale protože výsledek vědí jen doma - tak šúúúp - a je to musím říct, že mě to coby majitelku těžkého loktaře dost sere! Neříkám, že by se to nemohlo stát i když by rodiče a pra.... a sourozenci byli testovaný - ale když nejsou - to už je moc ....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:12
- Nahlásit
Petra Bailie
Hele,já to takhle cvičím,a při cvičení funguje, ale to cvičíme třeba ve třech, bez střelby atd. To nedohledává nikdy,chodí najisto i memory markingy atd Ve chvíli,kdy se jde na ostro je tak nadržená,že pak takhle blbne,kdybych byla zkouškový "objížděč",tak se to určitě otupí,ale takhle po roce.... Btw na nácviku všechny pobavila,když místo na místo dopadu zaměřila zrak do nebe na zrovna prolétající letadlo asi myslela,že tam letí velká hlučná kachýnka
Ad lokty - jj,to mě taky baví
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:34
- Nahlásit
VlastaKamarádka má ode mne fenku, v roce měla lokty 0/1, teď jí bude šest a ujde max 2km, pak už kulhá. Takže já jsem přesvědčená, že by se němělo chovat ani na jedničkách, natož víc. Lokty mají vyšší dědivost než kyčle, i Anita Kramer mi potvrdila, že kyčle jsou chovatelsky mnohem menší problém než lokty. Jo, poslední zpravodaj KCHLS mě namíchnul tak, že jsem požádala o zrušení členství.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:45
- Nahlásit
Petra Bailie
co Tě naštvalo - vždyť tam není co číst Lokty naprosto souhlasím, myslím, že kdo má ofiko DLK s jiným číslem než nula asi na těch psech nechová ne? Myslím od RK - ještě jsem neviděla aby to tak bylo - ale zase nevím všechno. Myslím, že je super, že je to povinně do chovu ale jedno výsledek, stejně bych si štěně od takových rodičů nekoupila - ale zase je fakt,že to spoustu lidí neví... tak ti možná toto neřeší.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:56
- Nahlásit
Vlasta
Je fakt, že dneska už bych si také vybírala chovku úplně jinak, byla jsem laik, kamarádka chovala goldeny, já chtěla psa hlavně na myslivost a polohování a to oboje splňovala matka, tak jsem do toho šla. O nějaké dysplazii kyčlí natož loktů jsem ani netušla... No teď se za to stydím, ale bylo to tak. A myslím, že jako já na tom je většina laiků.
|