| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 11:47
- Nahlásit
michna hmm, tak si to nacvič na 100 a potom rozhodčímu řekni, že si odcouváš
|
michna
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 19:08
- Nahlásit
Vlasta
vis jak to je, tezko na cvicisti, lehko na bojisti pry.....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 19:18
- Nahlásit
michna nooo, třeba jo - já nevím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 21:03
- Nahlásit
Marking na co???? Jseš normální
Fanuše dnes velmi šikovná, udělala mi radost, barva, vlečka,odložení super, i ty prokletý klidy dneska šli (ale samozřejmě nedělalo bordel deset lidí,ale jen dva a střílelo se z jedný pistole), marking doslídila (klasika). Ale největší kulišárnu předvedla na dohledávce dvou kusů ve čtverci,kdy přinesla oba králíky najednou mě bylo v první chvíli divný,že ten králík má nějak moc běhů
Takže v týdnu už jen na procházce procvičíme vodění,následování a odložení a děj se vůle boží. No,možná ještě párkrát na procházce uděláme jednoduchej handling s jedním dumíčkem
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 21:14
- Nahlásit
jana33michna
Tedy začínáte mne s tím cvičením už oba štvát!!! Já naopak dělám všechno proto, abychom to neudělaly - teď jsme se vrátili z dosledu srnečka. Samozřejmě na volno, abychom si to pokazily úplně. Ovšem, co bych pro ni neudělala.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 21:20
- Nahlásit
bilksa
Tož gratuluju k dosledu,já na to týden před zkouškama nervy nemám. Ale faktem je,že kdyby samouš a Rozárka zklamaly,taky jsem pro ní zajela. Naštěstí jich máme víc
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 09:19
- Nahlásit
jana33
No já nemám koho jiného vytáhnout, tak jsem prostě šla. No zajisté to bude veselé, bo ve čtvrtek madam za něčím zdrahla, patrně za srnčím. Táta už myslel, že bude volat pomoc, si vyslechla nadávek!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 09:21
- Nahlásit
bilksa
A byl daleko?
Zdrhala? Jo,tak to už je rozpumprlíkovaná,tohle vždycky řeším v lednu,únoru
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 09:44
- Nahlásit
jana33
No, my už máme za sebou hodně honů, tak je rozdováděná... Hrůza.
Srneček daleko nebyl, tak 60m.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 09:57
- Nahlásit
No,jsem na vás zvědavá na nás teda taky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 11:56
- Nahlásit
Brambora začíná hárat to zvířátko je geniální, dneska začala mít trošku zbarvený výtok a Samouš píská a píská,takže očekávám,že se zítra rozhárá a tudíž by její krycí dny geniálně vyšli na příští týden a víkend,kdy budu doma! A stihne i svoje veverky,tak snad to klapne
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 12:38
- Nahlásit
jana33
No tak to je super!!! Šikovná holka!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 12:42
- Nahlásit
bilksa
No,musíme se chovat opatně,abych o nezakřikla a hárání se jí nezarazilo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 17:57
- Nahlásit
Tak jsem dnes zkusila odložení v lese. Prvně Charlotte popolezla dva metry, aby na mne viděla, tak jsem ji znova odložila a to už ležela jako přibitá. Tak uvidíme, ještě ji v týdnu odložím a uvidíme.
|
michna
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 18:38
- Nahlásit
bilksa
hlavne ji nezapomen z toho odlozeni vyzvednout
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 18:51
- Nahlásit
michna
To já si dám pozor, svého miláčka nikde nenechám!!
Ovšem mám kamaráda, který má bavorskou barvářku, a když civčil na zkoušky a šlapal jí dlouhé stopy, tak ji odložil a nemohl ji najít... Chudák pes.
|
michna
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 19:24
- Nahlásit
bilksa
budu za debila, ale kdyz jsem cvicil na lesky, tak jsem Benjina taky po natazeni vlecky nemohl nekolikrat najit )))))
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 19:34
- Nahlásit
michnaklííd, já skoro nikdy nemůžu ve voj prostoru najít auto - je to tam samá cestička a vypadá to tam všude stejně - je lehké se ztratit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 19:43
- Nahlásit
hlavne ji nezapomen z toho odlozeni vyzvednout
jen ať zapomene,bude o soupeře míň
Fanča se dneska při odložení na procházce taky nezvedla,nicméně na zkouškách to barvářský řemen jistí není čas na hrdinství
|
michna
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 19:50
- Nahlásit
jana33
jako odlozeni na remenu???????? no nebud srabice
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:03
- Nahlásit
michna
Klidně budu srabice,hlavně že to uděláme. Takže odložení na řemenu, klidy na stanovišti na řemenu. Vylítnout kvůli vlastní blbosti faaakt nechci
|
michna
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:05
- Nahlásit
jana33
hele, chci jen upozornit, ze kvuli odvaze vudkyne mne Ivca "okradla" o CACTa, proste se neboj a jdi do toho naplno!!! :P
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:07
- Nahlásit
michna
Hele kecko,ty už účko máš, tak nemachruj s odvahou! Já si nejedu pro titul,ale pro účko,stačí mi prolézt...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:16
- Nahlásit
jana33 joo, to jsem si říkala taky, ale chci mít U v první ceně a ne ve třetí - třeba se mi to letos podaří
|
michna
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:21
- Nahlásit
uplne neuveritelne, ale to je poprve, co s Vlastou souhlasim
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:22
- Nahlásit
Vlastamichna
Vy už jste vyšší level, my nováčci si jdeme jen pro to Účko... Takže uvidím, jak se to bude vyvíjet. Přizpůsobím se situaci. Potřebujeme do sdružení oficiálně zapsat psa na dosledy, protože nemáme žádného, tak teď na mne tlačí ostatní myslivci.
jana33
Jaká konkurence? My budeme rádi, když prolezeme....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:24
- Nahlásit
Vlasta
No,tak jasně,že to chce člověk udělat,co nejlíp,ale o to víc nebudu riskovat,abych kvůli machrování vyletěla. Ale Míšo slibuju,že když to vyjde tak,že klidy budou poslední disciplína a půjde nám o toho CACITa,tak jí nechám bez vodítka
|
michna
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:29
- Nahlásit
bilksa
prej vyssi level, ty uz to zenstino nechlastej ))))
|
michna
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:37
- Nahlásit
jana33
beru Te za slovo a pisu si to do denicku.......
|
michna
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:39
- Nahlásit
joooo tak vona to BILKSA nedel kvuli psovi nebo sobe, ale kvuli myslivcum, vlastne z donuceni, no to mne po..r )))
|