Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
michna
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 23:06
- Nahlásit

bilksa jana33

vas tady sleduju, jedna ma asociala, druha uřvance, si ty vsestranky asi jeste promyslime ))) aby mi holky behem prvni noci nesezraly psa

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 23:32 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

michna
Neboj,to nehrozí, Fany ho sežere už cestou

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 07:11
- Nahlásit

michna
A to ještě nevíš, že Charlotte nesnáší psí chlapi...

michna
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 07:17
- Nahlásit

bilksa

ok, definitivne tedy spime v aute

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 09:48
- Nahlásit

michna
my to s tebou myslíme dobře, Benji bude tak rád,že se od těch harpyjí bude moct vzdálit,že bude makat jako šroub

michna
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 11:27
- Nahlásit

jana33 bilksa

mame uzavrit nejakou spesl pojistku?

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 17:43
- Nahlásit

jana33
Jj, to je fakt, bude makat jako šílený a slídit daleko a v neskutečném tempu, jen aby byl holkám dál.

Nezdá se vám, že už si tu povídáme ve třech? Kdepak máme Zuzku, Vlastu a ostatní?

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 18:01
- Nahlásit

bilksa
No,tak ony sem holky nechodí už déle,řekla bych....a Helča maká jak mourovatá,aby mohla o víkendu zase vyrazit do Alp

Jdu s Fandou dodělat králíka a bažanta,tož jsem na to zvědavá

michna
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 19:58
- Nahlásit

jana33

a pak ze necvici )))) mrska jedna. Porad rikam, ze budou nabuseny a aspirovat na viteze.....

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 20:24
- Nahlásit

No tak nejmíň cvičíme my, jak na to koukám.... Já se dokopu tak jednou za měsíc, teď o víkendu jdeme, bo dorazili bažantíci!! Dneska se zabíjeli králíci, tak mám jen kůži, ale stačí.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 20:34
- Nahlásit

Nenechám to zkazit. Ale teď už jen lehce v sobotu u irči,protože jí vezu zvěř na zkoušky a pak lehce ve středu a všechno. Teďjí to jde,tak ať jí zas nepřecvičím
bilksa
kde jsi teď vzala bažanty?

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 20:35
- Nahlásit

jana33
No prostě jste pašáci!!
Bažanty mám z bažantnice, psala jsem to tu.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 20:46
- Nahlásit

bilksa
Nj,vlastně šikovnej páreček,já bych zapomněla

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 20:55
- Nahlásit

jana33
Jj. Bažantíci jsou pěkní - nejsou moc velcí, akorát na cvičení. A asi nakapu i barvu - měsíc jsme ji nešli, tak jednu jednu dáme teď, možná do zkoušek ještě jednu a hotovo.

michna
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 21:17
- Nahlásit

jasne vy dve - lehce vlecicka, dohledavcicka, barvicka, markincicek, vite vubec, jak moc mne stvete?

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 21:37
- Nahlásit

bilksa
Já jsem teď na barvu rezignovala, až po podzimkách,což jsou dva týdny do všestranek,takže taky max. dvakrát a holt to buď vyjde nebo ne

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 21:39
- Nahlásit

michna
Ty drž kušnu, ty jezdíš do Neuměřic na profi cvičení

michna
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 21:46
- Nahlásit

jana33

jel jsem jen vratit prachy a barvarsky oboje a snuru......

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 21:54
- Nahlásit

michna
To víš, a u toho sis nejdřív tu barvu vyšvihnul, pak vlečky,dohledávky, marking, slídění,handling....

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 17:18
- Nahlásit

Tak jsem dneska zrovna říkala, že v sobotu začínají kachny a je podezřelý, že nás nikdo nevolá, abych šla s Charlotte.

No dlouho to netrvalo a volali... Takže v sobotu první kachní hon, už se strašně těšíííím!! Tuhle dobu mám hrozně ráda: ve středu razíme na tah, za týden v sobotu i v neděli hony a v sobotu večer samozřejmě také tah.

Já po sezóně na kachny padám na hubu, ale Charlotte je ve svém živlu!

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 18:48
- Nahlásit

bilksa
To věřím,já už se taky těším. Zvažovala jsem,zda s F chodit před zkouškama,ale kašlu na to,nenecháme si ujít takový zážitky

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 19:03 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

jana33
Tak, tak, o zkoušky mi nejde, takže ať si klidně zvlčí. Hlavně bych si i přetrhala tady vztahy, když nám lidi volají i z jiných sdružení, ať jim jdeme pomoc a to by mne mrzelo.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 19:27
- Nahlásit

bilksa
No jasně,to odmítnout ani nejde. Tak my můžeme vzít Rozárku,ale to bych prostě Fandě neudělala

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 09:22
- Nahlásit

Konečně krásný počasí,doufám,že za týden budeme mít taky tak To se jinak cvičí a procházkuje,když se chudák pes nevaří

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 09:23
- Nahlásit

jana33
No pršet tedy nemusí, ale je fakt, že radši tohle než vedro...

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 09:28
- Nahlásit

bilksa
Jen ať prší,budou růst houbičky

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 10:02
- Nahlásit

Počasí je sice labradoří, ale vzhledem k tomu že chci s labradory chodit ven i já, tak by nemuselo být labradoře zas tak moc jsem pro nějaký kompromis. Ale my stejně zítra ráno odjíždíme do Alp, už se nemůžu dočkat, Hinterpasseier forever!!!

choco
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 10:42
- Nahlásit

Ahojky,tak jsem sem taky po dlooooouuuuhééé době zavítala a dočetla pár stránek zpět,abych byla trošku v obraze, kdo,co ,jak a proč ))

Zuzčina štěnda okukuju na fb a teď ty fotky,jak jsou na "prázdninách", tak těch se teda nemůžu nabažit,ty jsou hodně povedené Hned bych si takový zlatý kožíšek vzala domů,nemít teď takhle malýho predátora dvounohýho.

S tím nepořádkem,psy a dítětem - luxuji denně - ale stejně během chvíle jsou chlupy zase tam ,kde byly. A malý je má jak na hrací dečce, tak i pod plínou Má teď i období,.co do ruky,to do pusy a vzhledem k tomu,že se mu hračky přesunou i na podlahu a on se tam za nimi kolikrát přesune už taky, tak určitě už ochutnal nejeden chlup. A i když hafani do patra nechodí, tak stejně máme chlupy i tam Vytírám podle času,ale denně to teda není a stěny omývám taky jen,když zbude volná chvíle. No na sedačce ,co mají na chodbě, máme deku a tu přepírám každý týden,protože ta teda vypadá hrozivě,ale pelíšky v obýváku jim taky luxuji a ty tak často čistit jinak nemusím. A naši snad ani šampon nikdy nezažili a sprchu snad akorát u našich.

Tak papouch a ať se vám všem daří na zkouškách ;)

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 14:28
- Nahlásit

choco
Nj,chlupy jsou věčný,co máme říkat my A co Andy a jeho nožky? Drží se?
Ketrin1
Užij si to paní. Bereš Borgouška?

Nevím,jestli na Barbuchu něco neleze - choroba nebo hárání. Ráno jsme byli v dešti cvičit, makala krásně,ale pak si zalezla do postele v podkroví a vůbec nekomunikuje. Tak uvidíme,co se z toho vyvrbí...

choco
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 15:01
- Nahlásit

jana33

Jani, jj, věčné téma - ale člověk se s nima prostě sžije - akorát u mamči teda luxuji ještě víc a snažím se,aby psi nekravili třeba v obýváku - protože ta je na pořádek cíťa - a čím je starší,tím je to snad horší

Andy se drží - ale to víš,chodíme si jen na lážoplážo procházky - hodina je na něj až moc a chodí pomalu a je to na něm víc a víc znát. Na zahradě se sem tam rozvášní a hraje si chvilkama, u rybníka se taky ještě vždycky vzchopí a dokonce teda - na chalupě provokoval i bráchova mladšího maďara ke hře - to vždycky u takových světlých chvilek plesám,že tu radost ze života ještě v sobě má . Ale už ani třeba nemá chuť běhat pro míček (pokud to není do vody) a raději si s ním nebo jinýma hračkama prostě leží a válí.

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání