| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2012 15:01
- Nahlásit
jana33
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 07:48
- Nahlásit
Teda u nás ráno byli jenom 3°C - sakra - jsem málem zmrzla
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 08:59
- Nahlásit
Vlasta
A o hodinu později hicunk Jsem plánovala na víkend velký cvičení a asi zkysneme jen u vody,protože mají být tropy
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 09:13
- Nahlásit
jana33
jj, mají být - budu asistovat u Mistrovství republiky mládeže u nás na cvičáku. Se těším ..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 09:23
- Nahlásit
Vlasta
Co to je?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 10:34
- Nahlásit
jana33
sportovní kynologie IPO a NZŘ - a mládežníci na mistráku
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 10:53
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/275908-pes-se-zritil -z-vysky-76-metru-prezil-bez-jedine-zlomeniny.html
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 11:18
- Nahlásit
Vlasta
Tomu se říká štěstí
sportovní kynologie IPO a NZŘ - a mládežníci na mistráku
aha,tak mládežníkům držím palce,budou to mít v tom horku náročný
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 17:26
- Nahlásit
jana33 to jo zvlášť ty kteří mají ambiciozní rodiče více než jsou oni sami
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 17:34
- Nahlásit
Vlasta
Nj,to je všude stejný, ambiciozní rodiče bych střílela.
Já se sotva hejbu, uklouzla jsem na dlažbě v kuchyni, mám naraženej bok,koleno,kyčel,ruku....jsem táááák šikovná
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 17:41
- Nahlásit
jana33 no musíš dávat pozor ne??? já jsem si jednou rozbila hubu v koupelně - tedy ne doslova, ale jak jsem padala tak vnitřní stranou ruky jsem vzala o vanu a dlouho jsem tam měla černou modřinu od ramena až po loket - a práci jsem dělala týranou ženu raději preventivně než by si to šuškali za zády
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 17:57
- Nahlásit
Tak vás konečně také zdravím, všichni už jistě víte, jak se mi doma zkomplikovala situace.... Zamávalo to se mnou šíleně... Už jsem lepší, ale žádná sláva...
Jinak, když jste u havárek, tak dneska mi Charlotte s Athosem podrazili nohy, chvíli jsem nemohla ani popadnout dech. Šíleně mě bolí kyčel, o zádech ani nemluvím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 18:24
- Nahlásit
bilksa
Háravek?
Vlasta
Pozor dávám,ale labradoři jaksi neumí chlastat,takže tam byla louže vody u misky s vodou a já jí nějak neviděla....a to jsem u toho ještě rozflákla keramickou misku,co jsem držela v ruce. Ale byla jsem hned v obraze, protože jsem ještě v pádu zařvala na psy "zůstaň" tak důrazně, že Barbucha ztuhla v kroku a fakt se nehnula
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 18:39
- Nahlásit
jana33 dva ze tří mých psů taky neumí chlastat a po ránu mám vždycky mokrý ponožky - v zimě mě to celkem sere. Jediný Kejsa s předkusem pije jako inteligent - ti dva mladší jsou jak lachtani - cákají kolem sebe a Greeny se ještě jde napít a potom se otočí a čumí a teče mu to z huby jak z kohoutku. To bych ho fakt flákla. Ale teď jsem si vzpomněla jak se Kokinko jako malý vyčůral večer na dlažbu v chodbě a jak tam byla tma, tak mladší syn šel do kuchyně a jak uklouznul tak sebou říznul až duněla podlaha a třepaly se sklenice v lince - jsme se napřed lekla že už nevstane, že si něco zlomil, ale jak vstával omáchaný v tom čůrání tak jsme s mlátila smíchy Jsem já to ale zvrácená matka - taky mi to hned dal najevo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 18:48
- Nahlásit
jana33
Havárek - ne háravek...
Vlasta
To znám, takhle chlemtá Charlotte i Athos, v zimě to jde - máme topení v podlaze, takže to velmi rychle schne.
|
michna
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 19:23
- Nahlásit
souhlas, jsou to prasata, Benjimu to taky crci z huby proudem, a to mame pod miskou stary koberec, ale neni nad to se nachlemtat a jit se projit po baraku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 19:25
- Nahlásit
bilksa
Fakt neumím číst a jsem postižená asi jsem se majzla do hlavy
Tak to jsem ráda,že v tom nejsme sami,v kuchyni je furt potopa,hlavně člověk to utře a jde chlastat další čokl,děs
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 19:50
- Nahlásit
jana33
Noo, pobavila jsem se.. To už je fakt postižení...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 21:33
- Nahlásit
bilksa
No možná už všichni vědí, ale já moc nerozumím.....Teď nic už neřeším, ale jednou bych si ráda poslechla v klidu podstatné....
Já se tedy ještě nevzpamatovala.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 11:55
- Nahlásit
Blee,už je zase hicunk,jsem chvilku plela na zahradě a normálně se mi zamotala hlava. Odpl mi přijede labradorka na cvičení,tak vezmu Barbušku a pojedeme k vodě,protože jinak se nedá nic
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 17:08
- Nahlásit
Jsme byla kousek od Volyně, jsme se kochala a jela jsem kolem nádraží v Hošticích. Moc pěkně zarostlé je oproti filmu. Cvíli jsem váhala se zajetím 2km do Hoštic, ale potom jsem to vzdala
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 19:54
- Nahlásit
Vlasta
Nezastavujeme,máme zpoždění
Tak jsme si hezky zacvičili,Barbuška byla nad očekávání šikovná,akorát by cvičila ještě tak deset hodin
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 19:56
- Nahlásit
Zuzana T
Však budeme mít příležitost to probrat... Bohužel se sešlo moc nepříjemností dohromady. ( Být to na mne, klidně se starám o dva psy, určitě bychom to zvládli. Zvlášť, když Athose budu vracet večer domů paničce, ale Michal nesouhlasil, že to už nestihneme a do toho babča rezolutně, že dva psy do baráku rozhodně ne... Však jsem ti to říkala, že babča to rezolutně zakázala a já si prostě nemůžu tak vyskakovat, abych proti její vůli vzala domů dva psy.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 07:15
- Nahlásit
Ahoj, jdu se na vás podívat co děláte, mám teď všelijaký blbý starosti a koukám nejsem sama ale psiska jsou naštěstí v pohodě, těch se to netýká. Zuzko, ty máš ještě doma štěňata?
Nevíte o někom, kdo má volného žlutého LR pejska - přeposlala bych zájemce, co mi píše... i když, možná to bude zájemce ve stylu dejte mi slevu a dovezte mi ho domů s pytlem granulí... protože píše o štěně mně - tudíž se ani nenamáhá si na stránkách přečíst, že štěňata už dlouhou dobu nemám a mít ani nebudu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 08:26
- Nahlásit
Ketrin1
včera jsem viděla na FB že má někdo žlutý labíky volný - jdu se podívat kdo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 08:50
- Nahlásit
Ketrin1
tak jsem to už nenašla....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 10:10
- Nahlásit
Ketrin1
Jedlička má žlutý štěňata. Ale jinak žluťásci asi vymřou,to je samá čokoláda
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 10:51
- Nahlásit
http://www.kelecskypoklad.com/wp/stenata-puppies/p lanovane-vrhy-planed-litters/vrh-v-9-5-2012/
tady mají nějaký žlutý a kluk amožná i holka jsou volní
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 11:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Ok,probereme to někdy v klidu, každopádně Elettra už majitele má a až se vrátí od Míry, tak si ji vezmou.Výstavy asi zvládneme s mou pomocí,ale lovečinu nikoli .
Je to prima americká rodina, která tu již dva roky žije, přišli o labunku. Mají velmi dobré podmínky - dům, v Šáreckém údolí a jejich švédští přátelé mají 5ti meč, goldena s PP také,takže snad budou chodit na nějaké akce spolu. Pro mě malé plus - musím psát s mluvit anglicky.
Jinak Antošíci jsou můj poklad - starají se mi o ně,abych mohla načerpat síly a nic už chvíli neřešit.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 11:27
- Nahlásit
Pokud dotaz zní, kde mají štěňata, tak nebude problém, pokud to je kde mají štěňata, která bych s klidem doporučila, tak to je horší.
S těma čokoládama je to zběsilý, často podprůměrný vrh, ale je to hnědý, nic jiného jako by lidi neviděli. Co tu teď byly ty angličanky na klubovku, tak se dost divily, že převládají čokolády, kvalitu tedy komentovaly velmi zdrženlivě.
|