| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 16:53
- Nahlásit
jana33
Musím si to namlouvat, jinak už by mne teď kleplo!!
Vávra má na kajaku stříbro, je to šoumen a pohodář, moc jsem mu to přála.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 17:18
- Nahlásit
bilksa
Jj,koukala jsem a docela jsem mu tu vodu záviděla A Kvitová vyhrála tenis a postupuje dál,konečně hladce
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 19:48
- Nahlásit
bilksa možná by to chtělo nějakýho šamana aby Ti to vtiskl do podvědomí kdyby jsi ho našla dej vědět - půjdu tam taky Už přesně vím proč mi Greeny pouze na zkouškách pouští zvěř a nikdy v tréninku - díky tomu, že jsem nervozní.... od jara v tréninku nikdy zvěř nepoložil - a jsme zvědavá kolikrát to udělá až půjde naostro
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 20:14
- Nahlásit
Vlasta
No helekdyž,tak musíš obětovat zkoušky a vlítnout na něj. Protože ono to nemusí být jen o tom,že jsi nervozní,ale o tom,že ví,že n zkouškách ho vykrákat nepůjdeš,tak má vysmáto
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 06:40
- Nahlásit
to nemusí být jen o tom,že jsi nervozní,ale o tom,že ví,že n zkouškách ho vykrákat nepůjdeš,tak má vysmáto
Co a koho mi to jen připomíná?!
Vávra má na kajaku stříbro
Krásná jízda, mně se hrozně líbí na vodě pak ty zpomalené záběry a vždycky mám radost když se zviditelní nějaký takovýhle "okrajový" sport bez primadon
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 06:50
- Nahlásit
Tak jsme včera vyrazili na Rigoletto a byl to úžasný zážitek. Moc smutný, ale krásný, nádherně udělaný, vřele doporučuji.
Vlasta
No jo, mně Charlotte taky normálně maká jako šroub a na zkouškách mě vypeče...
Ketrin1
Jj, já vodní slalom sleduju, pro mne to zrovna není okrajový sport - 10 let jsem chodila do vodáckého oddílu. Hrozně jsem mu to přála, fakt si to zasloužil.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 09:20
- Nahlásit
Já je hlavně obdivuju,protože to je hrozná makačka. Já vyrůstala na rozhraní Bohnic a Troji,takže jsme od mala chodili k vodě k trojskému kanálu a koukali,jak trénují
Ad zkoušky - myslím,že to známe všichni,to je právě ten zkouškovej adrenalin
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 09:48
- Nahlásit
Mám mírné cukání přihlásit se na:
SVATOVÁCLAVSKÝ POHÁR RETRIEVERŮ
Klubové lesní zkoušky
a Klubové podzimní zkoušky
Oboje zkoušky se zadáním titulu CACT a res. CACT
dle platného zkušebního řádu ČMMJ
Houštka 28.9. - 29.9.2012
ale jsem volajaká zmetěná z toho data - je to pátek + sobota?! divné
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 09:50
- Nahlásit
Ketrin1
Ta jede Michna A je to státní svátek
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 09:54
- Nahlásit
a jó, svátek, to jsem si neuvědomila.
no - mám to blízko, můžu spát doma... bude tam nejspíš mordparta... samá pozitiva a sociální jistoty i když, stačily by mi ty LZ.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 10:00
- Nahlásit
Ketrin1
Frajerka bude zkouškovat už ti to schází,co? Nejdřív to bylo žádný zkoušky,loni omsový zkoušky a najednou pohár:d
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 10:11
- Nahlásit
jana33
vůbec mi to neschází jen chci na LZ a tyhle jsou v termínu co se mi hodí a blízko. Pohár nehrozí, navíc pár pohárů doma mám a na utírání prachu mi to stačí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 10:20
- Nahlásit
Ketrin1
Já nemluvím o tom,že byste měli vyhrát pohár (i když nikdy nevíš),ale že jdeš na soutěž a nevymlouvej se na blízkost,před rokem,dvěma by ti to bylo jedno,kdybys to měla za dveřma A nezapomeň,že u vás ještě bude derby
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 10:28
- Nahlásit
jana33
noo, to by mě fakt zajímalo kdy a kde a jestli bude to SČ Derby?? Zatím ofiko nic nevím
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 10:45
- Nahlásit
jana33
použiju tvé oblíbené - kuš, babo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 10:47
- Nahlásit
Vlasta
A na to se mě ptáš ty,jo?????
Ketrin1
Jaak kuš babo, se všestrankama jsi mi dal košem,tak že by něco jiného? Na lesky nejdu,bude mi stačit stanoviště na vz
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 10:59
- Nahlásit
jana33
to bych si nedovolila - to bylo spíše konstatování že by mě to zajímalo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 11:09
- Nahlásit
Vlasta
já myslím,že víme stejné ho...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 12:07
- Nahlásit
jana33
hele ale dotaz mám - bude letos cukroví???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 12:17
- Nahlásit
Vlasta
Ty už myslíš na vánoce? Pro kamarády asi jo,ale přiměřeně,jak jsem si letos zrasila prst na ruce,tak to furt bolí a není v pořádku,takže nějaký kvanta bych asi nezvládla
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:00
- Nahlásit
jana33
no jo, je mi vedro a začínám nakupovat dárky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:48
- Nahlásit
Vlasta
Blázne o vánočním cukroví začnu přemýšlet v listopadu
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 14:13
- Nahlásit
Vlasta
jana33
s tímhle mě neskutečně prudí muž - vždy 21.června, po nejdelším dni v roce, kdy já se těším na léto, teplo, dovču, atd., on pravidelně zahlásí - táák, už se nám krátí dni a za chvíli jsou vánoce...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 14:15
- Nahlásit
Ketrin1
Haha,asi máš doma Červenku ve starším vydání
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 14:19
- Nahlásit
jana33
spíš prostě chlapa, no
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 14:21
- Nahlásit
Nene,takhle hláška táák, už se nám krátí dni a za chvíli jsou vánoce... je prostě Červenky,akorát k tomu ještě přidává něco o posečenejch polích
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 14:24
- Nahlásit
aha... a říká to taky začátkem léta?
no jo, ale ty aspoň nemáš ráda teplo, tak tě to asi tolik neprudí jako mě
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 14:26
- Nahlásit
Ketrin1
No jasně, po 21. červnu Jj,akorát nesnáším vánoce, mě by stačil podzim
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 19:42
- Nahlásit
Jejda, vy máte téma - dárky v srpnu!! Ještě, že mi stále máme dospělácké Vánoce bez velkých darů.
Jinak já dneska opět užívala nádherného počasí - ráno jsme vyrazily s mamčou na nákupy do Rakouska, pak jsme vzaly holky a jely opět na koupačku. Cestou domů jsme si zastavili na pivečko, no paráda. Přijela jsem ve tři, sedla na kolo a s Michalem, který přišel z práce opět vyrazila na pískovnu. Fuj, sportu už je i na mne dneska dost.
Jinak Charlottce jsem včera mrskla kachnu do rákosí - no, moc se jí tam ze začátku nechtělo a vybíhala, pak nabrala vítr a rovnou pro kachnu. Téhle disciplíny se bojím nejvíc, no uvidíme. Dneska a zítra už má volno, dáme jen koupačku, jestli bude hezky.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 19:54
- Nahlásit
bilksa
Prosím tě,to má vychozený z honů. Kliiid
|