| Autor |
Zpráva |
Ewka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 10:06 - Změnil/a: Ewka
- Nahlásit
Nejde mi sem ten obrázek vložit .
Ketrin, pošlu Ti SZ na Facebooku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 16:42
- Nahlásit
Tak návštěva u Zuzky super - štěníci jsou fantastický, jeden krásnější, než druhý. Zuzka nás moc dobře zná, protože slečna červená mi naprosto učarovala - okamžitě se na mne vrhla, neustále vrtí ocáskem, také neustále něco okusuje, nebo se koupe v misce s vodou... No prostě nudit se nebudeme!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 16:52
- Nahlásit
no tak paráda,už se těším na veselé historky z natáčení
Já se za chvilku chystám cvičit s Barbuchou,pak nakapu barvu a vrátím se pro Fanču,tak jsem na to žádostivá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 17:02
- Nahlásit
jana33
No veselé historky asi budou...
Já se chystám jít cvičit zítra.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 19:59
- Nahlásit
Tak dneska cvičení super, dvě vlečky srstnaté 100% (vlečková krize je snad zažehnána,ťuk,ťuk), dohledávky 100%, naše soukromá disciplína odložení a chování na stanovišti v jednom taky super. A s barvou jsem taky spokojená, jednou sešla,ale hned se po mém zastavení opravila a podruhé se opravila sama, jen tak ve 2/3 se zpoza stromů vynořil pes zvící bernardýna,tak jsme se obě lekly,naštěstí byl hned lapen majitelem,ale tu poslední třetinu barvy se F už tak nesoustředila a kontrolovala,kde pes je,nicméně došla v pohodě. Akorát já jsem teda málem dostala infarkt,to co se mi při kapání zdálo jako mírný kopeček,se proměnilo,když jsem vlála za Fančou,v mladšího sourozence Mt. Everstu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 20:14
- Nahlásit
jana33
Víš, jak se nadře Fanča, když musí makat, aby ti zlepšila kondičku!! Ona to chudinka dělá jen pro tebe, jinak by jistě zpomalila.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 20:17
- Nahlásit
bilksa
No,myslím,že paní od bernardýna se asi taky polekala,když viděla potácející se cosi,zpocené až na zadku,rudé jak rajče,co mezi sípavými vzdechy šeptá "barvaaa"
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 20:56
- Nahlásit
jana33
Kdo ví, jestli si nemyslela, že to divé zvíře štveš na ní... Aby jí šla třeba po krku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 21:01
- Nahlásit
bilksa
Spíš si myslela,že jsem štvaný zvíře já
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 07:02
- Nahlásit
Ewka
Pěkný! jenom jsem si, nevím proč, myslela, že maluješ psí hlavy - portréty D+C, nebo tak něco
jana33
potácející se cosi,zpocené až na zadku,rudé jak rajče,co mezi sípavými vzdechy šeptá "barvaaa"
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:12
- Nahlásit
Ketrin1
se nesměj,jsem si udělala tak hezkou dráhu,akorát jí budu muset chodit opačně,to je z kopce
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:49
- Nahlásit
Ketrin1
Nene, tak šikovná nejsem .
Já jsem dneska vytáhla bažanta, že potrénujeme, ale je to něco hrozného a ne bažant, to je snad ještě z doby, kdy jsem připravovala Deniho na zkoušky, každopádně se oboum moc líbí, čekají u balkonu, až se rozmrazí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:51
- Nahlásit
Ewka
Takovej se mi podařil vytáhnout nedávno, když se rozmrazil,byl skoro připravenej na pekáč,jaký to bylo holátko asi jsem ho původně chtěla vyhodit a pak na něj zapomněla
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:55
- Nahlásit
jana33
z kopce
to bych s Corou riskla jen v případě sebevražedných úmyslů... nezahrávej si!
jinak, koupila jsem si značkovací sprej, podstatně to urychluje zakládání pobarv.stopy, je to mnohem lepší než ty blbé nálepky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:59
- Nahlásit
Ketrin1
To je fakt mírnej kopček,akorát obráceně se běží blbě
Značkovací sprej?A kde se to kupuje? A smývá se to? Já bych nerada zaneřádila les
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 11:14 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit
jana33
ono to asi po tejdnu zmizí, to víš že bych nedělala nějakej nenapravitelnej bordel ve stavebninách, stojí to asi 150,- docela velkej sprej a můžeš si vybrat z různých barev, já jsem vzala takovou tu svítivou jedovatou zelenou.
edit - musíš teda vybrat ten, co brzy zmizí, je to tam vždycky napsaný, některé drží déle třeba i rok atd.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 12:51
- Nahlásit
Tak jsme se vrátili z koupačky - ráno jsem vytáhla kachnu, že jí Charlotte mrsknu do rákosí, ale nevím, nevím, kachna nepovoluje a počasí se kazí na bouřku, tož uvidíme.
Jinak táta v noci střelil lončáka, tak mám připravenou barvu, škáru a večer půjdeme na to.
Ketrin1
Dobrý nápad, zaúkoluju taťku, aby ho koupil.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 13:12
- Nahlásit
bilksa
Jako barvu z toho lončáka?
Ketrin1
Už jsem na to koukala na netu, díky za tip, to asi budou mít i v OBI nebo v něčem takovém,určitě to bude lepší než připínáčky a papírky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 13:14
- Nahlásit
Btw kdo máte zkoušenost,poraďte, mám už škáru vysušenou,jak z toho dostat tu sůl,kterou jsem to nasolila,aby se do toho nedostali hmyzáci?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 13:56
- Nahlásit
jana33
Ne, ne, jen škáru. Barvu mám koupenou.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 15:13
- Nahlásit
Ketrin1
Značkovací sprej, to je paráda ! To jednou taky koupím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 15:44
- Nahlásit
bilksa
Tak to joo Určitě to vyšvihne jak profík Tak ať nevypadáš jako já
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 15:48
- Nahlásit
jana33Připínáčky a papírky? No to je fakt pruda, já používám obyčejnou vatu, mám ji v ruce a jen přejedu přes kůru stromu, nějakej chumáček se vždycky chytne, pro orientaci mi to vždycky stačilo a nic se nezaneřáďuje.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 15:54 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Petra Bailie
Tak já si vyznačuju dvě dráhy oběma směry,takže vlastně čtyři varianty a nechávám to tam a jen obnovuju,když něco spadne. Vatu bych fakt nedávala,s mýma očima by tam musel být super chomáč já už takhle mám problémy s orientací prostorovou
A jedna dráha vlastně vede velkou část bučinou,takže tam bych se s vatou nečapla
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 22:07
- Nahlásit
Tak barvu jsem odpoledne nakapala, nakonec jsem dala škáru s hlavou, nechala jsem ji dvě hodinky a vyrazili jsme.
Charlotte mi udělala obrovskou radost - celou dobu šla jako profík, ani jedno zaváhání, štvala mě houštinama, ale fakt paráda. Jen tedy to následování nic moc...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 22:29
- Nahlásit
bilksa
Nj,jsem říkala,že budete hvězdy Následování doladíte raz dva,to je to nejmenší.
Já dneska vzala Fany na cvičení s pejskem,kterýho připravujeme na podzimky a natáhla jsem jí vlečku 250 kroků s velkejma lomama a taky super,tak už jí zas začínám věřit,holce naší
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 07:30
- Nahlásit
bilksa
jana33
teda vy jste pilnéééé
Nás je doma tento týden zhruba 12-15, jak kdy... takže po práci hlavně vařím, ale zas je šrumec a veselo na barvu se chystám o víkendu, ovšem bacha - v sobotu jsou tu myslivecké hody, už se těším na kančí biftek a podobně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 09:49
- Nahlásit
Ketrin1
Ode dneška mají být zas tropy a na víkend jedu pryč,takže má Fanuše vlno,ještě dneska chci veče zajít s Barbuchou. Musím využít každého podvečera nebo dne,kdy není třicet
tak to si dej něco epesního,já mám naložený maso na guláš,udělám ho Karlovi na víkend,aby nezemřel hlady
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 14:48
- Nahlásit
Tak jsme dneska byly s mamkou zase pilné - ráno jsem mamku vezla do Budějovic k doktorovi, oběhali jsme tam nějaké nutné věci, pak přijeli domů, vzali jsme holky, vyrazili k vodě. Pak jsme si zajeli na obídek, dali si domácí zmrzlinku, no krásný den!!
Jen kdyby mne nestrašily ty zkoušky o víkendu... Prdím na to, o nic nám nejde, tak se sejdem s kamarády a budu to brát jako výcvik.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 15:13
- Nahlásit
bilksa
budu to brát jako výcvik
JJ,jen si to namlouvej,jsem zvědavá,jak dlouho ti to vydrží
|