| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 20:22
- Nahlásit
jana33
Dyť to říkám, sbalte se a příští týden vás čekám.
Já byla dopoledne u doktora, odpoledne s Charlotte polohovat a zbytek dne jsem proflákala na gauči.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 20:25
- Nahlásit
bilksa
Mluvím o vodkách,ne o podzimkách,na ty musíme ještě mooc vleček zopakovat btw už je konec července a barva furt nic,resp. všeho všudy dvakrát,já to nechci v tom září vidět. Když ono je furt horko
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 20:36
- Nahlásit
jana33
To mi povídej - mně dneska přišla. Jak to s ní děláš? Přeleješ si ji do menších lahví?
A vodky jsou to taky, tak podzimky si střihnete jen tak pro formu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 20:41
- Nahlásit
bilksa
Jj,dávám to do půlitrovejch petek a na mrazák. Po víkendu se má ochladit,tak se na to musím vrhnout.
Nj,kdyby to nebylo tak daleko,no budeš muset hájit naše barvy sama
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:01
- Nahlásit
jana33
Budeme se snažit!!
Safra, půllitrový petky zrovna moc nemám, no zkusím vyhledat. A pak kapeš jak?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:08
- Nahlásit
bilksa
Já je na tohle spešl schovávám. Moc se s tím necrcám,prostě mám jedno víčko s dírkou a přes to kapu, na nějaký větvičky apod. nemám morál
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:18
- Nahlásit
jana33
Já jsem si taky říkala, že udělám dírku do víčka a půjdeme to takhle. No tak snad se na to vrhu, ale zhodnotila jsem, že si ji dám tak dvakrát, třikrát a pak to prostě risknu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:24
- Nahlásit
bilksa
No,já když viděla,jak šla tu první barvu,co jsem nakapala,tak to můžeme rovnou zůstat doma,na styl -pus´t mě,já si dojdu pro vítr a pak to dojdu-asi nebude nikdo zvědavej Takže se dvěma nakapanejma barvama bych fakt nervozitou zkolabovala
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:24
- Nahlásit
jana33
My jsme šli barvu na táboře v květnu po roce a šla skvěle, tak to prostě risknu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:30
- Nahlásit
bilksa
Hmm,Fandule toho bohužel letos dohledala "volným" stylem moc
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:34
- Nahlásit
jana33
Jj, tohle hrozně kazí - my letos ještě nedohledávali, tak to šlo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:42
- Nahlásit
bilksa
No,nám se to nějak sešlo,teď jsem dala stopku,že nikam nesmí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 22:44
- Nahlásit
jana33
To máš těžký, kdo jim to může odepřít... Když jsou tááák spokojený.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 22:51
- Nahlásit
Taky jsem dneska dostala barvu a hned jsem Corině jednu krátkou nakapala a hned s ní šla - byla to totiž její první v životě. No a tak už konečně vím, proč někteří vůdci chodí na barvu v rukavicích Musím bláznivce vysvětlit, že barva není vlečka, (kterou dělá za cca 45 vteřin) snad se mi to do října kdy jsem našla LZ na Kolínsku, povede
jana33
Jestli se bavíte o tom zrušeném severočeském derby, tak včera jsem shodou okolností mluvila s Řezníčkem a mimo jiné říkal, že SČ derby bude tady někde u nás, že se uvolili toho ujmout na něčí prosbu. Ale datum nevím.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 07:45
- Nahlásit
pátečééék
Ketrin1
tak to by bylo super
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 09:21 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Ketrin1
Nj vlastně vy jste taky "severočeský",já to furt beru jako ústecký. Tak to by bylo super,akorát už mám nahlášený ty podzimky,to za A a za B stejně nevím,jestli bych jela,protože daší víkend už jsou ty první všestranky a nevím,jak by KArel vydýchal,kdybych byla dva víkendy za sebou v trapu a víkend předtím jeden den Plus teda nevím,kde bych na další zkoušky a hlavně další ubytko vzala peníze, Úštěk je u nosu
A jinak gratuluju k první barvě, Corča je šikulka
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 09:51
- Nahlásit
Ketrin1
Super, šikulka.
Když šel barvu Denýsek, brzdila jsem o stromy, šel barvu jak vlečku, ale naštěstí reaguje na povel "pomalu", ale můj sen by byl pes, co by šel barvu navolno, to musí být zážitek.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 10:39
- Nahlásit
jana33
vlastně vy jste taky "severočeský
jsme na rozhraní - denně se při procházkách a venčení pohybuju tu v Libereckém, tu zas v královéhradeckém kraji
A gratulovat zatím neni k čemu, leda k té spálené ruce
Ten podzim je prostě vždycky našlapanej. Mně je už teď jasný, že všestr.odsouvám na za rok, budu ráda když dáme ty LZ - klid a rozvaha, potřebné na barvu, nejsou Cory silnou stránkou A nezvládám časově tentokrát ani ty skoky do vody v Herolticích, což mě dost štve!! - mohla bych tam jet leda na otočku jen na tu nedělní soutěž, ale to je naprd - když už, tak to chce si to tam užít celý víkend... no tak snad napřesrok.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 11:13
- Nahlásit
Ewka
Mě přijde, že barvu na volno může jít tak leda pes, kterýho ty barvy moc nebavěj, tak se loudá kus před vůdcem. S chuťovým zvířetem - pochybuju. Takže si nejsem jistá, že to je až takový zážitek. Jo, hlásič, to je krása, stojíš a čekáš kdy začne ten rachot a pak jdeš po hlase. To se mi líbilo.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 11:30
- Nahlásit
Petra Bailie
Mě přijde, že barvu na volno může jít tak leda pes, kterýho ty barvy moc nebavěj, tak se loudá kus před vůdcem To si nemyslím, kdysi dávno v pravěku ještě samozřejmě za starých řádů, vyhrála všestranky v Třeboni Jakobinia od HC Karla Jedličky právě díky barvě na volno. A to byla skvělá chuťová fena, nevím jestli ji Petro pamatuješ. Pes kterýho barva nebaví, -viděla jsem takové na zk - většinou goldeny - by to podle mě nebyl schopen na volno vypracovat, takový pes jde prostě s nechutí, blbě, často schází, pořád se otáčí na vůdce atd.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 11:34
- Nahlásit
Petra Bailie
Greenova máma Brigittka chodila barvy na volno a nemyslím, že by to nebyla chuťová fena akorát nevím jak to naučit - Greeny by to pojal jako vlečku a určo by na mě nepočkal. Barvu na řemeni chodí na napnutým, táhne ale přiměřeně, takže udržím a navíc mám super kulatý kožený řemen, neklouže a přijemně se drží. Akorát na Greenovi nepoznám, že sešel - on jde pořád přesvědčivě ale blbě
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 13:36
- Nahlásit
Hele, tady mají docela vtipná trička
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 13:44
- Nahlásit
Ketrin1
líbí se mi zelený sa labíkama na lodi co drží pádla
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 13:49
- Nahlásit
kde, to jsem neviděla??!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 14:51
- Nahlásit
Ketrin1
asi na 4 stránce - tady :http://www.valkyra.cz/valkyra/eshop/10-1-Pro-PANY -i-DAMY-Unisex/149-4-Domaci-mazlicci/5/971-Tricko- se-psy-na-lodi-CANOE-LEWIE-CLARK
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 14:51 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
http://www.valkyra.cz/valkyra/eshop/10-1-Pro-PANY- i-DAMY-Unisex/149-4-Domaci-mazlicci/5/971-Tricko-s e-psy-na-lodi-CANOE-LEWIE-CLARK
a mají dva odstíny zelený
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 15:21
- Nahlásit
Na trička už jsem koukala,ale jsou to pálky. Já si teď jedno labradoří koupila v MB a chci si koupit ještě jedno na mezinárodce.
Ad barva - taky nevím,jak se to učí,Fanča taky letí jak blázen,v praxi sice chodí navolno,ale to už zas není podle řádu. Jsem zvědavá na Barbuchu příští rok
Byla jsem s Fany ráno zas na vodě a dohledala taaak těžkou dohledávku kachny,že jsem ještě teď dojatá s jakou vytrvalostí hledala a nevzdala to a světe div se i handling byl dneska úžasný,že by se jí konečně rozsvítilo a vzpomněla si,jak to na těch zkouškách dělalala?.D
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 15:56
- Nahlásit
Ketrin1
No super, šikula!!
Jinak s Charlotte jsem ze začátku také lítala a vlála za ní, poslední stopu šla perfektně, ležela skvěle v řemeni, možná by šla i pomalu, kdybych ji pustila a brzdila. Ale myslím si, že by ji to rušilo, když bych na ni mluvila.
Já barvu rozlila do flašek a dala do mrazáku, ale o víkendu se chystám si jednu šlápnout, tož uvidíme.
Jinak dneska jsem sbalila holky, bráchu a mazali jsme k vodě - paráda!! Holky s námi 4x přeplavaly pískovnu tam a zpátky.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 16:05
- Nahlásit
No,já čekám,až se ochladí,od neděle nebo po neděli už má být líp,tak taky půjdu nakapat a procvičit vlečky. Te´d je příšernej hic,museli jsme s psiskama zalízt do baráku,venku se fakt nedá být
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 16:25
- Nahlásit
My byly dneska s Cloe trénovat a v takovém vedru se to moc nedá, mazala hned do stínu a to i s dummy
Ale musí si zvyknout, že i v takovém vedru musí podávat výkony. Já teda výkony v takovém vedru nepodávám žádné.
|