Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 18:02
- Nahlásit

Tak jsme zpátky z vodek v Jankově: vypadli jsme na druhé discipíně - marking Koki vyběhl na povel, přeběhl bážu a běžel do pryč, až se vrátil tak našel bážu a zůstal nad ním stát, to bylo moje první písknutí - tedy sebral a bežel ke mě a cca 15-20m ode mě zastavil, posadil s bážou v hubě a zamrznul. Pískla jsem a nic, zařvala jsem a nic, nakonec jsem ze zoufaltsví zavolala jemně Hawkey pojď - no a donesl - takže 4 povely při přínášení a nula . Bylo super, že i když jsem vypadla mohli jsme si dojít jako poslední ze skupiny všechny diciplíny. Tu první dohledávku jsem měli za 4, potom tedy nula, potom vodění dobrý, kachna z vody dobrý, dvě kachny z vody za 3 bo jsem řekla že půjde pro pravou ale rozhodl se jít pro levou. Slídění v rákosí za 3 - nechodil dpst daleko do rákosí, klid na stanovišti byl na řemeni, bo jako nesoutěžící jsme museli, abychom případným neklidem a nedejbože útěkem nerušili ty kteří ještě byli ve hře - no v v pohodě - chvíli koukal a potom si lehl a začal kousat klacek co byl v dosahu - takže jsem s KOkinkovou prací nadmíru spokojená, ovšem vodky nemáme

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 18:13
- Nahlásit

Vlasta
Hele,u handlingu - není náhodou v řádech,že říct,pro který kus půjde pes první, se musí až u ZPR a VZ?
Jinak je Kokino moc šikovný a nic si z toho nedělejte. Kam si to pojedete opravit? A je tedy fajn,že vás to nechali dojít.
kdo vyhrál?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 18:21
- Nahlásit

jana33 nevím, chtěli to po nás ... ale v podstatě mi to už bylo šumák - důležitý je, že nebýt toho podivnýho zkratu tak to dáme - a v roce to je myslím super. Mám teď dilema: Koki bude fakt hodně dobrej - mám ho vystavovat v tomto věku znovu tomu, že neví a že je nejistý??? MUsím si to promyslet, ale nemáme kam spěchat a tak se asi přikloním k tomu že půjde až za rok

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 18:23
- Nahlásit

jana33 na vyšších ti kus pro který máš jít určí rozhodčí - tady si asi můžeš říct

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 18:33
- Nahlásit

Jo,jasně,tam ti to určí,ale podle mě tady bys měla vyslat psa a akorát nemá zaměnit. No to je jedno...

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 19:32
- Nahlásit

Vlasta
No marking tedy smůla, protože jinak jste na to měli!! Ovšem gratuluji k práci, to je super, že takhle maká v roce!! Já si myslím, že když pocvičíte a on získá sebevědomí, tak byste to klidně mohli jít zkusit na podzim.

jana33
Já jsem taky vždycky hlásila kterou přinese jako první, právě kvůli tomu, aby pes nemohl vyměnit. Protože když se ti rozplave pro tu druhou a ty ho "uřveš" zpět na tu, kterou si řekla, že ji donese, je to v pořádku.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 19:53
- Nahlásit

Každopádně v řádech není slovo ani o té záměně,takže teoreticky by mělo jít o to,dostat psa prostě k oboum kusům...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 20:37
- Nahlásit

jana33 no mám taky takový pocit, že by to tak mělo být a že se nemusí říkat kterého přinese

michna
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 20:41
- Nahlásit

Vlasta

to bude dobry, to doladite a budete sbirat uspechy, neboj se vlka nic....

Taky jsem zil v dojmu, ze si to urcuje vudce sam krome ZPR a VZPR, ale ted nas to na vsestrankach nechali urcit samotne, ale na mne nedejte, ja rady moc neznam

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:33
- Nahlásit

michna mě to taky dali určit podle mě - ovšem zapomněla jsem na to jak fouká vítr a zvolila kus, který hrozil ujetím do rákosí bo byl vítr - a podcenila jsem nos psa, že i když ho pošlu pro druhý kus, který přes vlnky nevidí tak ucití první a protože nemáme do
cvičený handlikg tak půjde podle nosu pro ten, co měl být jako druhý - joooo, člověk se furt učí

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 08:58
- Nahlásit

Vlasta
No já bych to udělala úplně stejně... A to už taky něco odcvičeno mám. Já bych doufala, že tam Charlotte došlapu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 09:04
- Nahlásit

No koukala jsem, že nás z 18 vypadlo 10 - tož to byla úmrtnost - tedy beru i ty kdo odstoupili

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 09:12
- Nahlásit

Vlasta
Odstoupilito je furt dokola
Ale masakr teda slušnej

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 09:20
- Nahlásit

jana33
se mrkni na RK webu jsou výsledky - a je to na dvou listech - taky jsem nechápala jaká byla úmrtnost. A myslím,že jenom včetně mě 4 lidi využili toho dojít si to do konce - jeden tedy vypadl na klidu na stanovišti což byla poslední disciplína, ale stejně 5 psů odjelo hned jak vypadli.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 09:48
- Nahlásit

Vlasta
Já jsem koukala. Hihi,stanoviště,jako bychom si o tom včera nepsaly
Jinak se docela divím,ne všude to rozhodčí umožní, a když ta možnost je,tak je škoda to nevyužít,když už o nic nejde a člověk může mít představu,jak pesan zvládne všechny disciplíny během zkoušek

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 09:57
- Nahlásit

jana33
ten pes co vypadl, ale prý kňučel jako šakal - takže by mu bylo prd platný i kdyby šel na řemeni

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 10:32
- Nahlásit

Aha,já myslela,že vyběhl,tak to pak jo

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 10:35
- Nahlásit

Vlasta
No ten pes byl spíš neklidny, napnutý jak struna, sedal si, vstával, sem tam kníknul, taky mi bylo vůdce líto ....

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 10:47
- Nahlásit

Marie Šustová
To mi dělá Fany na stanovišti v lese naštěstí teda nekňučí,ale sedolehá furt. Kdybys chtěla někdy dělat nácviky na klidy na stanovišti v lese,tak bych Karla přemluvila,abychom přijeli, bohužel na to nejsou lid

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 11:14
- Nahlásit

Marie Šustová
aháá, já jsem tam z toho našeho koutku neviděla, bo se psy z mého pohledu překrývali - někdo mi to říkal,ani jsem nevěděla kdo to byl.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 11:42
- Nahlásit

Tak šup, šup, kdo se ještě přihlásí na jihočeské derby?? Ještě jsou volná místa!! Ať tam nešaškuju sama - potřebuju někoho jako podporu.

Jen upozorňuji, že je tam šílený rákos. Budou rozhodčí penalizovat, když půjdu tím rákosem se psem? Charlotte je tak zvyklá - já jdu po kraji a ona maká k vodě.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 13:39
- Nahlásit

bilksa
No,myslím,že se tady nechytneš

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 13:44
- Nahlásit

jana33
NO tak výlet na jih by vám neuškodil, ne??

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 13:54
- Nahlásit

bilksa
Jestli bude rákos tam co minule, tak když padala voda, brodili jsme po kolena, že i holinky byly naprd. Ale to už je dost let

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 14:36
- Nahlásit

bilksa
Přijeď si pro nás

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 17:05
- Nahlásit

jana33
No, trošičku z ruky....

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 18:11
- Nahlásit

Tak jsem ořezala půlku jahod a jdu se chystat do kina - jdeme s Michalem, sestřenkou a jejím klukem na Dobu ledovou 4.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 18:51
- Nahlásit

bilksa
Tak budeš referovat, Dobu ledovou mám moc ráda

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 07:40
- Nahlásit

Dobré ránko!!

Tak Doba ledová fajn, klasika jako díly před tím.

Dneska dopoledne jdu s mamkou do práce a odpoledne máme v plánu kopat brambory, to mne zase budou bolet záda jako prase, au, au.

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 08:11
- Nahlásit

Tak hlavně se upečeš

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání