| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 20:06
- Nahlásit
jana33
No má, ale ona je šílený závislák a jak vidí, že já jsem venku, tak si to tam proběhne, vyběhne ven, zajde si pro vítr a frajeří takhle. To se jim ovšem zamlouvat nebude.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 21:51
- Nahlásit
Tak Severočeské derby, 13-14.10. Malá Skála na jablonecku
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 07:52
- Nahlásit
jana33
tam je hezky
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 08:03
- Nahlásit
Vlasta
Páteček
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 08:40
- Nahlásit
Ketrin1
no jo - já zapomněla už sotva lezu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 09:59
- Nahlásit
Viděli jste kozlíka?
http://www.novinky.cz/koktejl/274862-kung-fu-kuzle -skace-jako-dive-a-trapi-sve-druhy.html
Silně mi to připomíná provokace Kokinka k našim starším psům
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 10:18
- Nahlásit
Vlasta
Tak ten je výbornej a jinak souhlasím,taky se mi to zdá důvěrně známé
Ketrin1
Tak helčo,jak jsem psala,derby budete mít skoro za barákem,tak žádný,kuš babo
A je pááteček a já jedu n dámskou jízdu do Prahy, akce naprosto nepsí a mooooc se těším
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 11:16
- Nahlásit
Ketrin: Svatováclavák bude někde u vás? Se nestačím divit, dělával to Mach u sebe v Brandejse.....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 11:37
- Nahlásit
Petra Bailie
Ne, Svatováclavák je stále u Staré Boleslavi
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 11:43
- Nahlásit
jana33
Tak to mě jen Ketrin zmátla: no - mám to blízko, můžu spát doma... bude tam nejspíš mordparta... samá pozitiva a sociální jistoty
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 11:46
- Nahlásit
Petra Bailie
Tak je to u boleslavský dálnice,takže se to dá zvládnout na otočku,tak to asi Helča myslela. Anebo neví,co mluví
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 12:25
- Nahlásit
Od nás je to tak hoďka autem, to je pro mě přijatelně blízko
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 12:28
- Nahlásit
Vlasta
Ten je suprovej!! Je to divný, ale vidím naší Charlotte na cvičáku...
Já mám dneska pracovní den - ráno jsem oběhala nákupy, ještě si zaběhla koupit pevnou pláštěnku, kdyby náhodou zítra lilo, dokoupila nějaké jídlo a jdu čučet na olympiádu a u toho žehlit. Už tu mám Mont Everest.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 10:46
- Nahlásit
Tak Šárka už má tuto chvíli pár disciplín za sebou - Šárko, držííím palce !!!!!!!!!!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 17:16
- Nahlásit
Tak máme hotovo - Charlotte šlapala jako hodinky - podrobná reportáž na FB.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 19:37
- Nahlásit
bilksa já žádnou podrobnou reportáž nevidím - fotky jo, ale podrobně to tam není
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 19:46
- Nahlásit
Vlasta
Tak ti to překopíruji sem:
Jihočeské derby - dnes podzimní zkoušky a přináším slíbenou reportáž. :-D
Vylosovala jsem si první disciplínu slídění, což jsem si přála, Charlotte makala naprosto skvěle, slídila daleko, reagovala na povely, bažanta našla hned a bez problémů.
Další disciplína - vlečka pernaté. Vypouštím, bez problémů dobíhá ke kusu, ovšem zafouká vítr od vody a mizí v přilehlém rákosí... Říkám si, že se jde pod
ívat na rozhodčího, ovšem neštěká a slyším cáchání vody. Připískávám, znovu nasazuji, tentokrát už bere kus a pádí zpět ke mně. No nervy už jsem měla na pochodu - rozhodčí ji nezajímal, šla vyhánět kachny z rákosí, tož jsem zvědavá, jestli takhle bude pracovat zítra... :-D
Dále vlečka srstnaté - dnešní časový rekord - 45s. To je tedy divné, že??
Dále marking, bez problému, uf. Přejíždíme na aport kachny, Charlotte jde na vodu, hezky přináší. Poslední disciplína - vodění, trocha vyškubání za ucho a šlape jako hodinky.
Celkově samé čtyřky a zjišťujeme, že nás čeká rozstřel. Charlotte v hospodě usíná, po hodině ji budím a přejíždíme na rozstřel - kachna z hluboké vody.
Rozhodčí nehodnotili čas, ale celkový dojem. No Charlotte mi předvedla, že také umí být klasický golden, takže do vody a z vody šnečím tempem a navíc si kachnu chytla za křídlo, takže nakonec dnes 4. místo a res. CACT.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 20:10
- Nahlásit
bilksa ty jo na FB to nevidím
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2012 18:30
- Nahlásit
Takže jak všichni již víte - dneska dvojka z markingu, celkové 5. místo na derby. Jsem spokojená.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2012 18:59
- Nahlásit
Šárko,ještě jednou mooc gratuluju,zaválely jste!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2012 19:36
- Nahlásit
jana33
No měly jsme na víc, ale to už bych si o Charlotte moc myslela...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 07:43
- Nahlásit
bilksa
určo máte navíc - je to jenom o štěstí - ale stejně gratuluju.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 07:50
- Nahlásit
Dobré ránko!!
Tak u nás včera večer řádila šíílená buřina, také to k vám došlo? Teď je to počasí na hlavu - přes den hrozná vedra a odpoledne a večer buřiny s kroupama.
Jedu na chalupu za našima, pokud bude hezky, tak se zajedeme vykoupat.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 08:46
- Nahlásit
Varování:
Tak několikrát mě kontaktoval pán, s tím že se přijede podívat, pak se mu to nehodilo, pak by koupil se slevou všechna zbylá štěňata, s tím, že je chce vycvičit a prodat, pak neplánovaně přijel, já nebyla doma a ve finále bych mu je mohla přivést do Mělníka nebo Prahy, protože ke mě už po druhé zbytečně nepojede . Poptává hlavně starší psy, je mu jedno co. Takto sháněl ovčáka, labradora, teď flata. http://zvirata.bazos.cz/inzerat/17526736/koupim-fl ata-s-pp.php
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 09:24
- Nahlásit
Ahoj všem, jdu se k vám optat - existuje plemeno Kanadskej labrador? Nebo nazývá se tak nějaký ráz toho plemene? Vim, že labrouši jsou z Kanady všichni, ale tohle má prý být nějaký mohutnější typ... Machruje tady s tím náš šéf a mně se to teda moc nezdá, ale páč je to šéf, nechci na něj být drzá jen tak.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 09:26
- Nahlásit
http://www.retriever-klub.cz/plemena/18/chesapeake -bay-retriever
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 10:05
- Nahlásit
jbat
Kdysi dávno na výletě nějací kolemjdoucí usoudili, že naše dvě labradorky jsou ten kanadskej rekvír
bilksa
Gratulace k JČ derby, je to skvělý výsledek!
U nás dusno a hic, tak jsme se hlavně koupali a přesouvali zpod stromů k rybníku a od rybníka pod stromy V podkroví se nedá vedrem spát, takže nocuju pod "širákem" na terase - než usnu čumím na měsíc, hvězdy... a ten chladný vzdoušek!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 10:09
- Nahlásit
bilksa
U nás zas nic,jen hic. Ale začíná být pod mrakem,tak snad to přijde
Marie Šustová
To je teda síla,kopat je do zadku
jbat
Kanadský jako plemeno není. Někdy se tak říká NSDRT
http://www.retriever-klub.cz/plemena/22/nova-scoti a-duck-tolling-retriever ,ale to je nejmenší z retrieverů, největší je česepík,kterého sem dávala Marie
Ketrin1
Spíme v obýváku
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 10:12
- Nahlásit
v obýváku
tam běsní dlouho do noci olympiáda - a já musím brzo vstávat
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 10:23
- Nahlásit
jbat
Kanadský retrívr se říká NSDTR, "kanadský labrador" se neříká žádnému plemeni.
Tade je venku hrozné vedro, ale spala jsem krásně, příjemně unavená z OVVR a vypadá to, že jsem unavila i Cloinku, tak prima .
|