| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 10:23
- Nahlásit
Ketrin1
Aha,tak to u nás nehrozí,sportovní fanda jsem u nás já
A jinak doporučuju někdy zavítat na Pražský hrad a zkouknout svatovítský poklad,je to nádhera a mají k tomu moc hezky udělaného audioprůvodce. Jo, a v kině Muži v černém 3 taky nejsou k zahození
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 10:43
- Nahlásit
jana33
No joooo, tys měla ten nepsí víkend, viď??? Hezky sis to užila!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 10:56
- Nahlásit
Aha aha, děkuju, Novoskot to není, na obrázku je to normální hnědej labrouš. teda jak říká šéf - játrově hnědý kanadský labrador.
Tak se tu mějte.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 10:58
- Nahlásit
jbat
Tak to bude ten česepík,ne?
bilksa
Jj, v pátek kino, v sobotu výstava, procházka Prahou, nějaký krámy a pak večeře v Kolkovně A v neděli už jen kondiční procházka do Chuchelského háje Moooc jsem si to užila,akorát to bylo nějaký krátký nebo co
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 11:15
- Nahlásit
jana33
se ti ve Vidlákově stejská po Praze, viď, to znám, neboj, asi tak po 10 letech to přejde
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 11:32
- Nahlásit
Ketrin1
Hele nestejská,ale užívám si jí. Teprve teď si to můžu vychutnat,protože vím,že se záhy vrátím do klidu vesnice. Z pohledu turisty je Praha moc fajn,i když Karlův most byl na mě i teď moc V každém případě,když jsem bydlela v Praze,tak by mě na Pražský hrad nikdo nedostal
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 11:51
- Nahlásit
jana33
Aha, tak to jo. Já jsem si zas tohle všecko dostatečně užila v útlém mládí, to tam ty davy nebyly, (ale zas bylo všecko ošuntělé a všude fízlové)teď už mě to fakt neláká - ani jiná (velko)města, jsem už prostě nenapravitelnej buran
Včera s Corou barva - jde dobře, ale děsně rychle a s vysokáááánským nosem to ještě bude práce. Barvu budu ředit a ředit, dokud ten frňák nedá k zemi
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:01
- Nahlásit
Ketrin1
Koho mi to přípomíná ale na F to ředění moc nefunguje,ona si to pak chce prostě vyslídit a chodit si pro vítr,takže to má efekt opačný, tu hlavu zdvihá výš a výš
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:52
- Nahlásit
jana33
na Borga ředění fungovalo, ovšem Cora je jiný kalibr... ale zas hodně motivovaná, tak uvidíme!
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 16:09
- Nahlásit
Denimu přišel nový pelíšek a ten je teda, seděla jsem v něm a koukala se na televizi , úžasně pohodlný.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 16:12
- Nahlásit
Ewka
Koukala jsem na něj na FB. Krásný,ale u nás by to nikdo neocenil
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 16:46
- Nahlásit
jana33
No se mnou spávají v posteli nebo na dlažbě v předsíni, když je vedro, ale Cloe chodí do pelíšku jíst mlsy a Denýsek tam lehává přes den nebo když chce mít klid, podezírám Cloe, že ho kope v noci z postele
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 17:15
- Nahlásit
Ewka
No,hele, my bychom ty pelechy neměli ani kam dát,kdyby měl mít každej pes jeden
|
michna
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 17:34
- Nahlásit
Ketrin1 a jana33
vy se z te barvy jednou zlaznite
A ketrin1 jde na vsestranky s nama? ja jen na jakou squadru se mam pripravit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 17:40
- Nahlásit
michna
Hele,slibovala,slibovala,ale skutek utek. Nicméně na Derby by měla jet,protože ho bude mít víceméně za barákem. Btw právě vypsali propozice,což mi připomíná,že na všestranky furt nic....mohli by sebou hnout
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 18:04
- Nahlásit
jana33
No snad raději ani ne, jakmile vypíšou propozice a přihlásím nás, tak se mi zase o tom bude zdát....
Jinak dneska mě rozštípl Michal: volá mi z práce, abych si urychleně sehnala nebo půjčila mysliveckou uniformu, bo v sobotu jsou u nás myslivecké slavnosti a pan Tripes mě má na pódiu před lidma pasovat na myslivce.
Takže sháním uniformu...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 18:07
- Nahlásit
bilksa
No,já začínám přemýšlet,kde na to na všechno vezmu prachy
jinak to si teda užij,mě pasovali hned po ukončení kurzu coby nejlepší adeptku a málem mě to rozsekalo,nejsem typ,co by byl rád ve středu pozornosti
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 18:13
- Nahlásit
jana33
No u nás se právě nejlepší adepti nepasovali, taky bych už to měla za sebou.
Tak čučím na internet a uniforma 6 tisíc, no to je tedy darda... Navíc pochybuji, že to dojde do pátku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 18:18
- Nahlásit
bilksa
Hlavně ti to podle mě nebude sedět
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 18:20
- Nahlásit
jana33
No právě, to jsou ceny... Tož nevím, jak to udělám..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 18:57
- Nahlásit
bilksa
A to musíš mít uniformu?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 19:32
- Nahlásit
jana33
No měla bych... Je to hodně slavnostní a oficiální.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 19:39
- Nahlásit
bilksa a v půjčovně nemají?? To asi jedině na Barrandově co?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 20:14
- Nahlásit
Vlasta
No, to asi jo. Nevím, kde by se dala půjčit myslivecká uniforma...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 20:21
- Nahlásit
teda,to jsi mě,Vlasti,pobavila,já si představila takovou nějakou ladovskou alá Hrátky s čerty
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 20:59
- Nahlásit
jana33
Ta by mi ale jistě moooc slušela...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 21:16
- Nahlásit
bilksa
to rozhodně
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 05:57 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit
michna
vy se z te barvy jednou zlaznite
mno já ne, ale čubajs má k tomu dost blízko - nadšením včera mě protáhla ostružiním a vymáchala ve vývratech plných vody atd., jsem si já blbka myslela, že ji ten těžší terén trochu zpomalí ten svatováclavský pohár mě docela láká , ale takhle by to fakt nešlo takže s přihláškou ještě počkám. A derby fakt né, PZ Cora má a rákosí vůbec nezná... ale můžu se s rozhodčími domluvit a přijet se tam na vás podívat coby čekatel
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 09:54
- Nahlásit
Ketrin1
Koho mi to připomíná
JEstli ty se nevymlouváš,pokud vím,tak se svýma psiskama rákosí prakticky nikdy netrénuješ Ale čekatelovat bys tam mohla. Že bychom stanovali u vás na zahradě?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 18:19
- Nahlásit
Tak vás všechny zdravím!! Dneska pro mne náročný den - hlavně na psychiku, jeli jsme k Libušce Štorkové na RTG. Výprava byla super - Athos, Aramis a Amálka.
Přístup byl naprosto skvělý, pejskové to zvlásli bez problémů, prostě pohoda.
No a završila jsem to koupí krásné uniformy, tak budu fešanda.
|