Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 11:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Petra Bailie
No za to u GR jsem z českého překladu nabyla dojem, že nad český chov není ))))Asi byly goldenní dámy hodně hodné.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 13:22
- Nahlásit

Zuzana T
A nebo jsou čeští goldeni opravdu vynikající.
Angličani to většinou takhle mají - i v posudku pochválí přednosti a o nedostatcích pomlčí. U nás je spíš tendence hledat chyby než přednosti, vlastně i na zkouškách. Tenhle obrácený přístup je možná lepší, i když od těch labradorářek jsem za konstruktivní kritiku ráda. Chválení je hezké, ale takhle zase upozornily na co si dávat i v chovu pozor, kde viděly častější problémy. Jsem moc zvědavá, co bude říkat Carol Coode na tom semináři.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 14:05
- Nahlásit

Petra Bailie
a nebo taky tak.....
)))

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 16:43
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to je dobře,že princezna už má nové majitele. A třeba je ještě něco chytne,nikdy nevíš,zvlášť kdyby třeba s těmi kamarády vyjeli někam na tábor Tak ještě chlapínka a je hotovo

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2012 08:24
- Nahlásit

Zuzana T
Zaplať pán Bůh!! To mi spadl kámen ze srdce, že má šmudlinka skvělé pány!! A jak píše Janča, třeba se ještě chytnou...

Já jsem pod nějakým bláznivým nápadem přihlásila na příští týden trial a vypadá to, že nenastoupíme - včera jsem byla u stomatochirurga a ten mě přesvědčil o tom, čeho jsem se dlouho bála - osmičky mi rostou blbě, takže okamžitě ven... Takže ve čtvrtek odpoledne mi je všechny vyrvou, tak z Trialu stejně nic nebude...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2012 08:25
- Nahlásit

pátečééééééék a já mám příští týden dovču Jo

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2012 09:31
- Nahlásit

bilksa
Tak to tě teda upřímně lituju,to ti nebude dobře
Vlasta
A kam vyrážíte,paní?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2012 09:47
- Nahlásit

jana33
na Moravu se psama ke koním my jsem sociálně slabší a jinak nikam nejezdíme

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2012 09:52
- Nahlásit

Vlasta
No já myslím,že týden u koní s psiskama zní naprosto úžasně

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2012 10:37 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

jana33
jo bude to super - jedeme ke známým co mají stáje a známe se už .... 30 let Jen jsem zvědavá co na to psi - neznají koně a navíc jsou tam stájoví psi - tak jak se snesou třeba to bude poprvý a naposledy co je bereme sebou

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2012 10:41
- Nahlásit

Vlasta
Já myslím,že to kluci zvládnou,to je jen o zvyk, a že by je chtěli lovit,to moc u retrívrů naštěstí nehrozí

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2012 11:54
- Nahlásit

Vlasta
Tak to budeš mít bezva!! A kluci to určitě zvládnou - Charlotte koně nikdy neviděla a je v pohodě, nebojí se, ani neštěká.

jana33
Nooo, už teď mám docela strach - čtvrt století mi nikdy nic se zubama nedělali (ani nevrtali) a teď tohle, brrrr!!!

michna
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2012 19:30
- Nahlásit

bilksa

pred ctvrtstoletim si taky nemela jeste ani mlicnaky ))

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2012 19:43
- Nahlásit

michna
taky pravda

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2012 19:48
- Nahlásit

michna
No a taky to nebolelo!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 21:45
- Nahlásit

Tak jsme na cvičáku absolvovali Mistrovství republiky mládeže. bylo to náročný,ale musím říct, že když nastupovali družstva závodníků a hrál se Šampion od Mercuryho a potom když hrála hymna vítězce tak jsem měla slzy na krajíčku a knedlík v krku - bylo to moc dojemný.....asi stárnu nebo co....

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2012 17:03
- Nahlásit

Vlasta
To věřím,že to bylo dojemný,to bych byla taky asi naměkko

Já mám dojem,že mi někdo vyměnil psa,zaplatila jsem zkoušky a od té doby mě Fanda cvičí teda maximálně,nic neumí,nic nezná a včera to vyvrcholilo,když stála nad bažantem a chovala se jako po tom napadení, rozhlíží se jak blb všude okolo,bažanta vezme milostivě na pátej povel do špičky huby,takže jí ještě dvakrát po cestě spadne. To jsem si myslela,že nějak máme už za sebou:rolleyesřitom se nestalo nic,co by jí to mělo oživit,tak fakt nevím. Já to nechci vidět

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2012 18:35
- Nahlásit

jana33jestli Ty ji moc nebuzeruješ před zkouškama.
Kam vlastně jdete?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2012 18:42
- Nahlásit

My jsme taky byli cvičit, ale WT, v lese u vody bylo úžasně - máme takový krásný místa, že se u toho můžu ještě kochat

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 10:33
- Nahlásit

Vlasta
Vůbec,ale asi se jí zavařil mozeček nebo co nejdeme naštěstí nikam,až druhej víkend v září na podzimky. Ovšem jestli to bude vypadat takhle,tak ani ty nedáme a mě klepne

michna
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 11:05
- Nahlásit

jana33

paninka ma nervicky??? ze ty si ji pretahla/precviclia neblbni, mate jeste 6 tydnu casu....

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 11:17
- Nahlásit

michna
Kuš,dědku,přecvičení fakt nehrozí a (zatím) nemám nervíčky,jen čumím,co se to děje

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 10:39
- Nahlásit

A je to domaaaa!!!

Athos, Aramis i Amálka DKK A/A a DLK 0/0. Tomu říkám prima zpráva!!

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 10:53
- Nahlásit

bilksa
Už jsem četla a gratulovala na FB,tak ještě jednou tady. Super!

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 10:55
- Nahlásit

jana33
Díky, se doma vznáším jako na obláčku!!

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 11:34
- Nahlásit

bilksa
To věřím, já budu muset Barbuše taky nějak naplánovat RTG,ale vzhledem k výdajům,co teď máme to vidím až na konec roku. Teď jí nechávám testovat na EIC a CNM,dělá se hromadný testování,tak je to levnější. Ale to jsem vcelku v klidu,nejhůř může být přenašeč

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 08:18
- Nahlásit

Dobré ránko, tady to tedy žije...

Jak jste na tom s bouřkama, neplavete? Nás každý den minulo, takže trochu větru a deště, ale jinak v pohodě. Celé úterý a středu jsem uklízela, bo dneska jdu na ty zuby a pochybuji, že budu mít sílu uklízet. No uvidíme....

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:10
- Nahlásit

bilksa
nás to obchází,vždycky hromy blesky,ale spadne jen pár kapek,takže furt pařák jako blázen.Ale v Litoměřicích padaly kroupy,tak o to teda nestojíme

Se zubama džím palce,ať tě moc netrápí

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:52
- Nahlásit

Ahojte všichni,

tady je taky pařák a ráno tu byla parádní mlha. Když jsem v pět venčila psy, tak jsem na ně skoro neviděla.

Jinak hlásím, že náš nový přírůstek - Eruška - je úžasné kvítko a pěkný akčňák. Do naší smečky se zapojila jako kdyby se tu narodila. Mám z ní velkou radost. Je moc šikovná a strašně rychle se učí - krom toho, že tedy strašně rychle roste.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:20
- Nahlásit

EvkaS
Užívej si ji moc!!!! Každý den je vzácný, než vyroste.

jana33
No jsem doma a byla to tedy síla... Trhal mi "jen" oba spodní a fakt jsem toho měla plné zuby. Teď nemůžu mluvit, hubu mám jako meloun a mám bryndák, protože mi cedí krev z pusy. No parádní den...

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání