| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 22:02
- Nahlásit
Kde všichni jste?
Dneska mi udělala radost Barbuška,normálně tak nádherně a vytrvale slídí,chodí si pro vítr a je nezlomná a nevzdává to,až mě to udivuje. Bude to šikulka A kromě toho utahala stejně starou labinu během čtvrt hoďky,Fanynky výchova je znát
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:40
- Nahlásit
jana33
Tak to je paráda!! My musíme rozchodit Amálku - všechno perfektní, ale přesně jako Charlotte v jejím věku - nechce slídit daleko. Jinak u nás dneska bude žranice - kamarádi každý střelil prase, tak se domluvilo u nás setkání. Zas nás bude 25, tak to bude veležranice. Odjede mi tchýně a přijede tchán se švagrem.
Jdu péct meruňkové koláče, ať je co ke kafi.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:45
- Nahlásit
jana33
tady jsem - přišlo mi pozvání na MSR - jak jsem se nominovali asi z 39 místa na loňských Všestrankách - tož bych asi měla vytáhnout barvu z mrazáku a začít cvičit - je to až v říjnu a chtěla jsem jet do Třeboně na Všestranky jako loni - tož pojedu dříve na MSR....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 10:44
- Nahlásit
bilksa
Barbuchaa ještě na veverkách taky nechtěla chodit dál,ale teď jí to nějak docvaklo a lítá,jak vítr
Vlasta
Jste dobrý,gratuluju k nominaci. To my se Šárkou už budeme mít znemožnění za sebou Tak to Zuzka asi bude s Lexy taky nominovaná,ne?
Já přihlásila Fany cvičně na září na podzimky,abychom nešli rovnou na nejvyšší zkoušky bez rozjezdu. Ale jestli tam něco projede,tak budu před všestrankama ještě víc na nervy,než bych byla normálně
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 11:00
- Nahlásit
Vlasta
Gratulace!! A na říjen se těším zase u nás!! Tentokrát i s nábytkem.
jana33
Taky se chystáme na rozjezd - chci zkusit jihočeské derby. Ovšem jestli bude horko, tak to bude k ničemu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 11:03
- Nahlásit
bilksa
My chtěli s Vlastou na severočeské,ale to nebude,tak jsem právě pátrala,kde co je. Na západočeské se mnou nikdo nechce,tak zbývají už jenom tyhle podzimky. A jihočeský je kdy?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 11:19
- Nahlásit
jana33
jj, Zuzka byla o jeden bodík a jedno místo za náma, takže myslím, že ji taky budou oslovovat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 11:24
- Nahlásit
Vlasta
Já vím,že jste právě byly holky nějak nastejno. tak to bude výprava
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 11:31
- Nahlásit
bilksa
My musíme rozchodit Amálku - všechno perfektní, ale přesně jako Charlotte v jejím věku - nechce slídit daleko.
My máme ten samý problém, nejde ode mně daleko a hledí na mě jak na boží obrázek .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 11:57
- Nahlásit
Ewka
Ano, ano, přesně tohle znám... Ale povolí to - rozchodí se.
jana33
Jihočeské je myslím 4. a 5. srpna.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 12:00
- Nahlásit
Jak říkám, B ještě v květnu byla to samé. A teď jí nepoznávám
bilksa
To už je za chvilku,to bys měla vědět jistě,jestli jste nahlášené
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:15
- Nahlásit
jana33
No jelikož jsem se hlásila teď, tak jsem ani nevěděla, kdy to je...
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 15:26
- Nahlásit
bilksa
Já to u Deniho neznala, on klidně proslídí 3 kilometry nezávisle na tom, kde jsem já .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 16:48
- Nahlásit
Ewka
Ale s tím jsi začala dělat až v dospělosti
bilksa
Tak si dej upozornění do telefonu,ať to neproflákneš
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 17:16
- Nahlásit
jana33
To ano, my jsme začali pozdě.
Však Malence to jednou taky dojde.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 17:41
- Nahlásit
jana33
No už začínám mít nervy teď... Já jsem hrozná.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 18:08
- Nahlásit
bilksa
Já se ti vůbec nedivím. Když jsem studovala,tak jsem byla známá tím,že si zkoušky užívám,jako jediná nemívám trému,ale jak jde o psy a zkoušky,tak jsem na zkolabování
|
michna
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 20:19
- Nahlásit
jana33 a bilksa
tak na vas dve se tesim, vypadate jako jeste vetsi prdlousky nez ja
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 07:58
- Nahlásit
jana33
Přesně, na vysoký relativně v pohodě, ale u psů už mám děs teď... Ne, musím si říkat, že Charlotte maká skvěle, tak se nemám čeho bát.
michna
Jj, to my jsme!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 10:13
- Nahlásit
michna
Flaška chlastu na hlav, karton cigaret, plato diazepamu a pak to dáme
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 10:50 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
jana33
No nekouřím, skoro nepiju, tak mně asi zbývá jen ten diazepam.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 10:52
- Nahlásit
bilksa
To právě během víkendu všechno přijde
Btw zjistila jsem,že mám na mrazáku jednu jedinou kačenu (bažanty mám) a není k sehnání
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 10:54
- Nahlásit
jana33 jsme na to stejně - kachny došly - ale v rákosí poslouží stejně dobře báža - akorát sviňa neplave na vodě
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 11:01
- Nahlásit
Vlasta
No jasně,rákos v pohodě,ale plavat nechce. Já jsem myslela,že aspoň tři kachny mám,ale bohužel se tam krčí jen jedna jediná chudinka Takže tu vytáhnu až těsně před zkouškama
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 11:26
- Nahlásit
jana33 jo měla jsem to stejně - Koki zítra nastupuje na vodky v Jankově tož jsem na to zvědavá
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 13:01
- Nahlásit
Vlasta
On nastupuje sám? Tak držím palce, určitě to dáte,jste šikovný
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 13:34
- Nahlásit
jana33 noooo, možná by to bylo lepší kdyby šel sám )
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 13:36
- Nahlásit
Vlasta
Kecko
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 19:26
- Nahlásit
Vlasta
Týýý jo, tak to držíme mooooc palečky!! My připravujeme mlaďochy, Amálku bych ráda viděla na podzimkách, uvidíme, jestli se rozchodí při slídění.
Jinak dnes jsme strávili naprosto super odpolednu u Chlupaťáků - pořádali sranda vycházku okolo Sedla a my jsme se sešli v hojném počtu, takže fakt sranda a super den.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2012 17:42
- Nahlásit
Uf,tak v 11 jsem vyrazila na cvičení s fany a s prostřídáním hafuší jsem se vrátila v pět. Te´d jsem rychle udělala kulajdu a mám dost a to bych měla jít pracovat
|