Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 16:32
- Nahlásit

Ewka
Tak to já teda psiska k výkonům v tom hicu nenutím,max. děláme vodní práce. Chudáci, je jim hic, ochlazovat se můžou jen mordou a v tý mají mít aport? Nejsem kruťák

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 16:44
- Nahlásit

jana33
No já se modlím, aby se to pokazilo na příští víkend, bo jestli bude takhle, tak je mi strašně Charlotte líto a nebude se mi chtít ani nastoupit.

Ewka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 16:55
- Nahlásit

jana33
A to já zase kruťák jsem . Nechtěla jsem extra výkony, ale i takto může být na zkouškách.

michna
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 17:03
- Nahlásit

jana33

tak to ja jsem taky vzdy u Benjiho dohledavky v rakosi dojaty, aneb jak prijit o kacenu snadno a rychle....

Jeste ze ji pak najde Felina

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 17:09
- Nahlásit

bilksa
Snad už má být líp
Ewka
Nevim,podle mě temperamentní pes pak na zkoušce se zvěří makat bude,ať je,jak je,alespoń tak je to u nás,ale trénovat v tom mi přijde zbytečný. Neříkám ráno nebo večer,když je snesitelněji,ale ani tak bych to v těch teplotách nepřeháněla.
michna
No vidíš,ty to máš nejlepší,nejdřív tě dojme Benji a následně Feli

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 12:32
- Nahlásit

Tak jsem dneska vstala v 6 ráno abych byla do 8 v lese potrénovat. Nakapala jsem 2 kratší barvy Greenovi a jako ne že by je nedal, ale nadšení to moc nevzbudilo. Na lomech by šel rovně až jsem ho beze slova zastavila tak se správně opravil, ale kdyby to bylo na ostro tak to nedá ach jo. Zkusili jsme i čtverec se dvěma bážama - tak tam dobrý - hledá tak dlouho dokud nenajde - je šikovný. No a dvě kachny-dummy - z vody tam nebyl problém nikdy takže dobrý. Vidím to na dopilování vleček - sice je umí, ale od lOňska je nedělal a hlavně tu barvu

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 13:14
- Nahlásit

Vlasta
To jsme na tom úplně stejně. Na vlečky máme měsíc,na barvu dva,tak to snad zvládneme. A taky to naše nešťastné stanoviště,že

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 13:31
- Nahlásit

jana33ale mělo to jeden kladný vedlejší produkt - než jsem nakapala barvu, nasbírala jsme plný tričko hub - večer bude smaženice - a to prosím jsme nehledala - takže fakt už rostou

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 13:39
- Nahlásit

Vlasta
Jsem ti to říkala,že není možný,aby u vás nic nerostlo,když u nás jo. Akorát musí znova zapršet,protože te´d už je les zase suchej

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 14:57
- Nahlásit

jana33 uř se to plní - začal padat zahradnický deštíček
psala jsem ti na FB zprávu - pobavíš se, tedy jestli nevíš jako já nevěděla

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 15:47
- Nahlásit

Vlasta
Jj,pobavila Na mě padla lenora,ale musíme jít zpevńovat a opravovat kus plotu,sousedi si pořídili dvouletýho bígla,tak musíme jistit pozemek

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 17:06
- Nahlásit

jana33 já jdu žehlit...........

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 17:17
- Nahlásit

Vlasta
To bych nedala,po hodině na zahradě ze mě leje jako z konve. Šla někudy bouřka,ale u nás to nebylo, jen jsme z dálky slyšeli hřmění,ale ani kapička,je na chcípnutí

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 19:49
- Nahlásit

Vlasta
Tedy, ty jsi akčňák!! Já dneska nenacvičila nic - v sedm jsme už byli na poli a sázeli brambory - to nám zabralo celé dopoledne, pak jsme se zajeli vykoupat, na zmrzku, poté dorazila na nečekanou návštěvu známá, přišla buřina a cvičení zase v nedohlednu...

Ještě, že zítra jedeme cvičit k chlupaťákům, něco potrénujeme.

Jinak hub u nás hromada.

jana33
Neboj, voda k vám dojde, tady leje už dvě hodiny.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 20:28
- Nahlásit

bilksa no jo, ale já zase budu brambory kupovat - ber to taky z této stránky
U nás lehce pršelo, ale nevypadá to, že by to mělo pokračovat

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 20:31
- Nahlásit

Vlasta
Já vím, mně to až tak nevadí, ale někdy fakt nadávám, když z brambor přelezeme do skleníku, pak k jahodám, apod.

Brrr, začínám mít nervy ze zkoušek a to jsou až za týden, já jsem fakt hrozná, vím, že je to o štěstí, vím, že Charlotte umí pracovat úžasně, vím, že nám o nic nejde, když zkoušky máme a stejně jsem nervózní.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 20:49
- Nahlásit

bilksa
Já se ti nedivím,v září zkolabuju. Ale zárveň začínám přemlouvat Barbuchu,ať se rozhárá,protože kdyby měla nej dny na všestranky,tak bych je musela skrečovat a to by mě fakt mrzelo

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 21:03
- Nahlásit

jana33
No jo, ty to máš složitější s odjezdem, viď... No budeme si držet palce.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 21:29
- Nahlásit

bilksa
No,nemohla bych je tu nechat jen s pánečkem. Takže se musí snažit,snad to vyjde....

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2012 10:46
- Nahlásit

Tak u nás nespadla ani kapka a furt je hic

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2012 11:00
- Nahlásit

jana33
Tak možná buďte rádi - u nás šílenost - vylívají se rybníky, všechny stoky jsou plné, strhlo nám to lávky k posedům. Měli jsme jet cvičit, ale protože lilo, tak jsme to zrušili. Nemůžu jít cvičit ani tady u nás, bo louky jsou všechny pod vodou, jak se vylívají rybníky.

Byla jsem na návštěvě u Evy s Athosem - bydlí teď na chatě, kterou mají u rybníka. Vodu mají ve sklepě a po celé ploše zahrady.

No máme tu veselo...

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2012 11:09
- Nahlásit

bilksa
Hmm,takže dva extrémy. Tak to vás lituju,mě by stačil tak dvouhodinovej deštíček

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2012 11:22
- Nahlásit

jana33
No je to fakt síla, z ničeho stadlo najednou šílené množství vody. Porybní upouštějí, co mohou, ale stejně to bude jen tak, tak...

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2012 14:54
- Nahlásit

Tak se to u nás uklidňuje - dvě hodinky už tu svítilo sluníčko, teď se opět zatáhlo, ale naštěstí to na déšť nevypadá.

K obědu jsme snědli kachnu s drbákem a já jsem zralá si jít lehnout...

Ewka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2012 16:03
- Nahlásit

Já mám dneska tvůrčí den, vytvořila jsem si šablony a maluju na zeď a vypadá to teda dost dobře - a to se nechci chválit.

Přemýšlím, že Denimu koupím tady ten pelíšek:

http://www.zoohit.cz/shop/psi/pelisky_kose/pelisky /rohove/205651

Vypadá dobře a samé kladné ohlasy.

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2012 16:16
- Nahlásit

Ewka
Tak to jsi odváždá, já si tedy nechala vymalovat.

Pelíšek vypadá pěkně - já nedám dopustit na pelíšky od pasadeny, drží, netahají vlhkost a povlak se bez problému vypere. Fakt super.

Ewka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2012 16:23
- Nahlásit

bilksa
No my máme taky vždycky malíře, ale mám vymalované rok a psi mi určitá místa okopali a ušpinili, takže tam tvořím obrazce a sama se u toho chválím .

Mě se hodně líbí to, že má paměťovou pěnu a je pro starší pejsky, všichni ho chválí, takže do něj asi půjdu.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 07:36
- Nahlásit

Ewka
maluju na zeď a vypadá to teda dost dobře
až budeš mít hotovo, tak nám to vyfoť a ukaž
Paměťová pěna asi fakt má něco do sebe, mám ji v horských botách co jsem pořizovala na jaře a teď v nich odchodila ten 14denní trek a fakt super - ani jeden puchýř nebo otlak, prostě nic a vůbec mě ty moje starý zničený plochý nohy nebolely

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 07:42
- Nahlásit

Ketrin1
Jj, paměťovka je super - i na spaní.

Za chvíli vyrážím směr Praha, tak zatím pa!

Ewka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 09:59
- Nahlásit

Ketrin1
Právě doufám, že se Denýskovi na novém pelíšku bude dobře spát, vypadá parádně, takový malý gaučík.
Já už hotovo mám, jen jsem líná fotit

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání