Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 11:16 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Dneska jsem měla infarktový zážitek v 7 hod ráno.Šla jsem holky venčit na neděli brzo,abychom nikoho nepotkaly.Rozhlédnu se - nikde nikdo,tak vypustím Lexy z vodítka.Najednou přiletěl černý kříženec labíka a vrhnul se na Lexy.Tu se mi nepodařilo chytit -utekla a lákala k sobě psa.Čapla jsem tedy psa za obojek - ostnáč!! a snažila se ho udržet řvouc ,kde je páneček.Lexy jsem na dálku zadaunovala a ze všech sil se snažila udržet psa,který po mě jednou chňapnul - mám bouli na hřbetu ruky.Nakonec se mi vysmekl a běžel k Lexy.Já sprintovala za nimi,zasedla Lexy a odrážela psa,který na mne byl už pořádně nas.....Po nekonečných minutách přiběhla ukrajinská panička a odtáhla psa pryč.Šly jsme venčit na druhou stranu potoka.Panička psa vypustila a ten si nás stejně našel u našeho domu.Opět jsem zasedla Lexy zadek a psa tentokrát pořádně praštila rukou.Dal si nakonec říct a vrátil se k paničce- Uff,to byl horor.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 11:17
- Nahlásit

Zuzana T
Teda,to je zážite. Než ho praštit,mělas ho pořádně nakopnout. Brr,to je ta nevýhoda Prahy a velkejch měst

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 11:43
- Nahlásit

jana33
No to je,holky mám naučené chodit na volno,takže na vodítku se max. vyčůrá.když je nouze.Nevím,jak to budu řešit po obědě - je krásně a všude bude plno čokloňů.Jsem zvědavá,jak proběhne krytí,Lexy se začíná pěkně nastavovat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:33
- Nahlásit

Zuzana T Ty jo, tomu se říká bránit psa vlastním tělěm!
To jak se ten pes vrátil mi dělá Kejsi taky, jakmile objeví háravku tak vím, že tu procházku už ho nemůžu pustit z vodítka - vždycky by nabral směr k ní, případně by ji i hledal - no prostě mu v tom případě fakt funguje jediná buňka v mozku
jana33my jsme malé město, ale jakmile vysvitne sluníčko tak je venku tolik psů, že si vždycky říkám jestli není nějaký druh psa který se venčí jenom za hezkého počasí. Když prší a fučí máme vždycky louku jenom pro sebe

Kaccka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 13:41 - Změnil/a: Kaccka
- Nahlásit

jowana Balu 29
myslim, ze presne jak rika jana, se hrbetem bych se nijak zvlast netrapila, plavanim a nasvalenim nic nezkazis, ale je to v tomhle veku urcite normalni. Apollo mel taky dlouho mekky hrbet, dokonce jsme si na podzim na vystave vyslechli jak strasne vypada a ze jsem ho znicila, protoze moc beha a ze uz mu to navzdycky zustane Tehdy me to pekne rozhodilo, ale nakonec jsem dala na uklidneni zkusenejsich, ze tohle rict takhle mladymu psovi je ptakovina, at to neresim. No a vsechno se samo pekne srovnalo a ted ve 13 mesicich uz je uplne v pohode a hrbet se mu krasne zpevnil, nic zvlastniho jsme pro to nedelali.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 14:21
- Nahlásit

Vlasta
Jj to znám z Prahy,jezdili jsme venčit do Draháně a nejraději v dešti - to tam nebyla ani noha. Jak se udělalo hezky a vysvitlo sluníčko,tak to byl děs.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 14:58 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
tak před domem chtěla Lexy ulovit malého francouzského buldočka- utekl před ní do auta.
Čus já vyrážím na námluvy.

Balu 29
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 16:32
- Nahlásit

Ahojky, před chvílí sme se vrátili z prochajdy - byli sme na letišti - ač sme to nečekali tak je venku docela pěkně. Teď smažim řízečky k večeři

Jak se tu psalo, že pan Korda nemusí "subtilnější" psy, tak sem zjistila, že je majitelem Balůova otce - Black Amandas To Damn Good - a to není flat, ale novofudlanďák !!!

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:00
- Nahlásit

Balu 29
No,mě to tedy včera přišlo spíš opačně,špeky dost vyčítal. A nám dal do posudku subtilní postava a přitom nás nechal vyhrát třídu mladejch, a to tam Fanča štíhlá jak proutek opravdu hubeností vynikala

Balu 29
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:10
- Nahlásit

jana33
To sem se zase projevila, nějak sem si vsugerovala, že subtilní znamená silnější

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:06
- Nahlásit

Balu 29
nevadí

jowana
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:44
- Nahlásit

Děkuju za radu, když se dozvím něco nového, tak jsem vyjukaná, jestli něco nedělám špatně a jak to napravitMůžu se zeptat, co používáte před výstavou na srst a hlavně na ocas? Většina GR měla hezky rovné chlupy a Chelsi se dost kudrnatí - i když jí je vlhké češu a fénuju..

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:11
- Nahlásit

jowana
Myslím, že jsme se na výstavě viděli - tedy pokud se na chlupy na ocase neptalo víc lidí....

Jinak, jak jsme dopadli my už víte, takže u nás nic nového. Opět jsem se dozvěděla, že má malou (pardon lehčí) hlavu, takže normálka. Škoda, že s hlavou nic neudělám...

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:14
- Nahlásit

bilksa
Ale vyhráli jste a dostali jste výbornou a vítěze, u labradorek kromě mladých výborný nedával. Tuším,že s vámi ve třídě byla zrovna jedna bázlivka

jowana
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:24
- Nahlásit

Bilksa, je to možný, jedné osoby jsem se ptalaMě fakt připadalo, že většina je má krásně rovné, jen asi 2-3 jsem viděla s trochu pokroucenýma..tak jestli se jí časem narovnají..

Kaccka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 09:09
- Nahlásit

bilksa
dobre, ze s hlavou nic neudelas, Charlottka je krasna tak jak je

Vcera jsem jeste na posledni chvili dohlasila klubovku v Budejovicich, to bude legra

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 10:53
- Nahlásit

jana33
Celkem i u nás dával dost VD... S námi opravdu byla bázlivka, upřímně já bych ji tedy neposoudila, byla to hrůza. Panička tvrdila, že se bojí jen chlapů, ale nenechala se pohladit ani ode mne. Celkově v goldenech podle mě nic moc, zvlášť ty povahy....

jowana
Určitě, stála jsem u kruhu se Charlotte.

Kaccka
Díky za podporu.
Koukala jsem, že si hlásila, my nepůjdeme, Charlottka je pro mne samozřejmě nejkrásnější, ale v konkurenci šanci nemá...

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:13
- Nahlásit

Kaccka
Takovej úspěch nakopne,co? Pro nás je to dost z ruky, jsme hlášený na klubovku RK, přece jen Konopiště je o dost blíž. A předtím teda ještě Litoměřice,to máme u nosu,ale moc si od toho neslibuju
bilksa
Jj já to taky psala,že těch bázlivek bylo nějak moc

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:48
- Nahlásit

Tak dám taky jednu výstavní

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:17
- Nahlásit

jana33 moc Vám to sluší - a taky mám červené vlasy
Jedeme na stejné výstavy - jak LT tak Kono - tak se snad uvidíme - budu hledat červenou

jowana
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:59
- Nahlásit

Bilksa, tak jsem to asi byla já
Chtěla jsem se zeptat, jak bych měla postupovat při vyšetření DKK a DKL? Musím být hlášená v klubu? Měla bych na to mít nějaký formulář, nebo ho mají stanovení veterináři u sebe? Nejradši bych šla na RTG k veterináři, který udělá i posudek, můžete poradit kdo v Praze a okolí má k tomuto u GR oprávnění? Jak se pohybuje cena při vyšetření loktů, kyčlí + posouzení?

Kaccka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 13:56 - Změnil/a: Kaccka
- Nahlásit

jana33
no kdyz jsem ted zjistila, ze prodlouzili uzaverku, kterou jsem puvodne prosvihla a muzu se prihlasit po netu, tak to proste muselo byt Na Konopisti jsme byli loni, bylo to super, Apollo byl druhy mezi mrnatama a byla jsem nadsena z posuzovani anglicke rozhodci, letos ale bohuzel v terminu kdy to je, nemuzeme. Tak aspon Budejky zkusime. Zadnej uspech necekam, ale tesim se, ze budou zajimave posudky a sami krasni psi
Na fotce vam to obema moc slusi

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 14:20 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Vlasta
Nojo,podobný bydliště, Budějovice nebo Brno jsou dost z ruky. Tak si nás pak musíte najít,vy budete mít odposuzováno jako první. Koho v Lt máte?

Děkujeme za chválu,akorát doma mrška stojí krásně navolno,ale tam jsem jí tu hlavu musela vodítkem držet,jinak se vrhala buď na pamlsek nebo na ostatní psiska případně na Kordu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 14:56
- Nahlásit

Ahoj všem. Fanynka byla moc šikovná a v kruhu kravila daleko méně, než se Jana bála že bude - vlastně skoro vůbec nekravila. Mně se povedlo pár slušných fotek, jak holky stojí na bedně, jenže Jani právě jsem je "úspěšně" smazala - holt novej foťák, novej software a já nemehlo
Jinak Korda to posuzoval dost dobře, vytýkal hlavně tloušťku a vady v mechanice pohybu. Škoda že nebyl přísnější u těch povah - na všechny ty bázlivky (LR, GR) byl opravdu moc smutný pohled.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 14:58
- Nahlásit

Ketrin
Ženskáááá a já čekám,kdy je pošleš nám z kruhu vyšla tahle jediná

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 15:02
- Nahlásit

jana33 Jsem blbáááá a vůbec nevim jak jsem to udělala a měla jsem z víkendu spoustu jiných povedených a je to pryč

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 15:12 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ketrin
Hele,já to chápu, já říkám Karlovi,aby fotky stáhnul, páč by to dopadlo podobně, i když mě ujišťuje, že se mě to zeptá,jestli je chci opravdu smazat

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 15:14 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

jana33 My máme psanou Čečrdlovou no a jestli to bude ona tak nečekáme nic - my vůbec nejsme její typ - to spíš Kordův ale hlásila jsem se tam jenom proto, že je to kousek a letos pojedu jenom ty nejbližší výstavy a chci udělat zkoušky. Teď jsme se vrátili ze cvičení - byla jsem porpvé zkusit vodu a dobrý, jsem hrozná, bylo mi Greena líto, že mu musí být zima - chudáčkovi..
jowana
Na posouzení DKK a DLK už musíš vědět v jakém klubu budeš uchovňovat a podle toho si zvolit posuzovatele - formulář mi poslalali na tel. požádání z klubu.
Adresy posuzovatelů najdeš na stránkách obou klubů - můžeš jet přímo k nim na RTG a nebo si udělat RTG kdekoliv a poslat k posouzení. Pokud tam přímo pojedeš tak formulář asi mají - to nevím, já jsem to posílala.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 15:19
- Nahlásit

Vlasta
Zima ty jseš cvok

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 15:21
- Nahlásit

jana33 NO mě by byla - fakt..... a když je s námi v bytě, co když mu je taky???

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání