| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 08:47
- Nahlásit
Náš soused se taky nepřestává divit, když mě vidí ve slušném oblečení, co jezdím do školy. Normálně mě vidí buď v domácích hadrech, nebo v hadrech ke psům.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 09:16
- Nahlásit
Tak co uz vas dnes nekdo vyvedl aprilem?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 09:34
- Nahlásit
Mira A
No jo, mě se snažil poslat šéf kamsi pro nějaké kachny že na to zapomněl, ale odpálkovala jsem ho ať si je doveze zítra sám.
A my jsme mu naopak plánovali zavolat že mu z jeho řetězce vylistovali ty nejprodejnější položky, ale v rámci jeho zdraví jsme to vzdali - je na cestách, tak aby nezačal telefobonat a vyšetřovat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 09:42
- Nahlásit
Mira A
No hlavně,aby tebe Brůča nevyvedla...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 09:51
- Nahlásit
Zuzana T
Nestras. Dneska jde na progesteron cislo 2. a na ockovani proti herpesviru. Odpoledne uvidime. Priznam se, ze jsem tak trochu napjaty.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 09:57
- Nahlásit
Eda
Jo,tak na to se chystám jít
Ketrin
Jj,na Avatara jsme šli hned, když to začali dávat...mě se hrozně líbila grafika a z 3D jsem taky byla unešená. I když to kamarád ,který dělá kritiky na filmy nazval okopírovanou Pocahontas ,tak mě se to líbilo, taková pěkná pohádka na dobrou noc ) Pak jsme na to šli ještě jednou do Imaxu, kde si to 3D člověk užil ještě víc
Achjo,tak jsem myslela,že bychom jeli na trénink Wt s anglánama,ale přítula nedostane volníko, tak prd.
Jinak zatím mě nikdo nenachytal, tak doufám,že nebude volat máma z chalupy a vymyslí si něco peprnýho se psema...zítra frčíme do toho Holandska a psíci už včera odjeli na hlídání s mamčou a ségrou,tak snad bude vše v poho
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:00
- Nahlásit
Na Ženy v pokušení se chystáme v půlce dubna, máme přednášky ve škole tak vtipně, že mezi nima je tříhodinová pauza,tak to využijeme.
A na jak dlouho jedete?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:04
- Nahlásit
jana33
Zítra brzy ráno odjezd a v pondělí na večer příjezd, je to jakési zahajování yachatřské sezony...ale počásko nám moc přát nemá, tak jsem zěvdavá,co se povede nafotit :/
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:12
- Nahlásit
choco
Tak to bude paráda a to jedete na kanály?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:20
- Nahlásit
jana33
Jj, na kanály, tak kdyby něco, jsem v kanále DD
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:25
- Nahlásit
TOhle je taky dobry....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:34
- Nahlásit
choco závidím, užijte si to - tam už bude jaro se vším všudy
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:39
- Nahlásit
Mira A
To snad není pravda
Hani,tak si to užijte,určitě to bude super
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:41
- Nahlásit
choco
a na čem plachtíte?My jsme surfaři.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:52
- Nahlásit
jana33To snad není pravda bohužel je, tady to taky bejvá občas k vidění, akorát pes běží navolno a né za volvem nebo co to je, ale za traktorem nebo za starou škodovkou.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 11:09
- Nahlásit
Ketrin
To bylo taky embecko, ale novejsi...
Kazdopadne jsem si pri tom vzpomel, jak jsme se pred lety smali amikum, jak bez auta nedaj ani ranu. Dokonce byl v televizi takovy sranda skec, jak vyjde pani z domu, nasedne do auta a popojede ke sve! postovni schrance (10m) vybere postu a jede zpet.....A dneska je to realita v Cechach. A pak se najde nejakej blbec, co rekne, ze se zvysuje zivotni uroven.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 11:31
- Nahlásit
Mira A volvo x škodovka ups to se mi povedlo ale můžu dělat, že to byl apríl, ne?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 11:32
- Nahlásit
Děkuju Snad to bude stát za to
Zuzana T
Teď to nebude na plachetnicích, ale na motoráčcích http://www.holandskonalodi.cz/seznam-lodi, jen teď nevím,která z Těch Derby to je...
Ale předloni jsme byli s tím naším známým obeplouvat jih Itálie na tomhle http://www.aurayacht.cz/D35.html a na Slapech pak má asi 8m plachetnici..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 11:36
- Nahlásit
choco
Já jsem o těch kanálech viděla nějakej dokument a opravdu to vypadalo krásně
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 11:38
- Nahlásit
choco
hezký - a máš kapitánské zkoušky nebo se jen vezeš?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 11:41
- Nahlásit
Zuzana T
Hele,já myslím,že na některý lodičky ani zkoušky nepotřebuješ
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 11:46
- Nahlásit
Zuzana T
mas mejla a neni to april...
Jo a odber je hotovy a ockovani bude zitra, nebot vakcina dorazi az ve dve odpoledne a to uz bude pan veterinar na ceste na nejake vcelarske forum Nemuzeme to mit jednoduche.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 11:54
- Nahlásit
Mira A
odpovězeno.
No na velkou plachetnici a navíc s motorem zkoušky mít musíš a musíš je také obnovovat.Není to prča tohle řídit - ona není prča řídit ani Optimist/ necky s plachtou pro děti./
|
choco
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 12:10
- Nahlásit
Nene, to nemám, To by nebylo nic pro mě....a fakt to není sranda,stačí když mám jen s něčím trochu pomoct
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 12:11
- Nahlásit
Respekt řádí
Jedovatá řepka zabije ročně stovky myslivců, srnky jsou bezmocné
K problému s řepkou se na serveru iDnes.cz vyjádřil mluvčí Českomoravské myslivecké jednoty Josef Puba: ...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 13:03
- Nahlásit
Zuzana T
Já nemluvím o velkých plachetnicích,ale těch menších lodičkách na holandských kanálech
Ketrin
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 13:06
- Nahlásit
jana33 v kolik začíná ta výstava? jestli nebude ch*át, přijedu vás zkontrolovat, tak koukej objednat počasí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 13:08
- Nahlásit
Ketrin
Zatím předpovídaj polojasno,vítr,ale bez deště. Klidně si přispi, začíná se v devět,ale před labrošama jsou všichni ostatní retrívři. To jsem ani páníčkovi neřekla
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 15:58
- Nahlásit
Tak u nás se třeba na oujeť a do lesa jinak nejezdí, než s traktorem a holky zásadně běhají u něho. A milujou to, jakmile nastartujeme traktor už jsou na cestě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:27
- Nahlásit
Je tu někdo?
Vlasto
Tak na kolikátou to zítra vidíš?
|