| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:17
- Nahlásit
Vlasta
Bylo to fakt šílený a hlavně ty majitelé to snad ani nevnímají, když jedný paní od vyděšený zlatandy, Korda vysvětlval, že s ní musí mezi lidi,že se děsně bojí,tak paní tvrdila,že čuba je v pohodě, a že ona jí nevede ke rvavosti
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:18
- Nahlásit
jana33
Dneska samé hvězdy - taky blahopřeji.
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:21
- Nahlásit
Ahoj všem, tak v Bolce sme dostali NADĚJNÝ - typická hlava i povaha, dlouhý krk, korektní úhlení, výborná srst ALE DOST VÝRAZNĚ PŘEKRMENÝ !!! Bylo mi to hodně líto, protože Balík dostává 400 g granulí a má dost pohybu, ale po příjezdu domů sme ho u kámošky zvážili a pan rozhodčí měl pravdu - náž drobek váží 37 kg !!! Budeme muset krmení ještě snížit...
Ani sme se tam moc nezdrželi a pro zlepšení sme se jeli vykoupat a proběhnout do Českého ráje, byl to fajn den, snad budeme přístě lepší.
Všem kolegům gratulujeme!!!
P.s. moóóó´se mi líbil flatík ART
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:26
- Nahlásit
Zuzana T
Děkuji, na první výstavu Fandy ani tak moc nekravila,čehož jsem se dost zásadně bála
Balu 29
Tak trochu zhubne a příště už budete hvězdy
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:34 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Balu 29
Balu,to se dá napravit - Korda to nemá rád.Příště budete určitě úspěšnější.
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:50
- Nahlásit
Díky za podporu zahájíme dietku oba - prospěje nám to !
Ráda bych Vám sem dala fotky, ale nějak se mi je sem nedaří vložit... ?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:55
- Nahlásit
Balu 29
Musíš je mít umístěné někde na webu,z počítače je nevložíš
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:11
- Nahlásit
jana33
Já sem tak trošku levá na veškerý technický věci takže s fotečkama se Vám nepochlubíme
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:14
- Nahlásit
jana33
dekuju, tobe taky moc gratulujeme!!!
Balu 29
nic si z toho nedelej, Balua jsem zahlidla a je moc peknej, vsak on to vybeha a priste zazarite, s Laurou to bude silna sourozenecka dvojka Artikova majitelka sem pokud vim, nechodi, ale vyridim ji, ze se ti libil, bude mit velikou radost
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 08:29 - Změnil/a: Kaccka
- Nahlásit
Balu 29
Muzes mi na sebe, prosim, poslat mail? Panicka od Arta by ti chtela napsat, ma nejaky tip ohledne Balua A moc dekuje za pochvalu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 08:39
- Nahlásit
Balu 29
Musíš fotku vložit někam na net, třeba sem do fotogalerie nebo kamkoliv jinam. A pak zkopčíš její adresu do okýnka,co se ti otevře po kliknutí na tu předposlední ikonku,tady nad odpovědním okénkem. Chce to jen zkusit
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 08:51
- Nahlásit
Kaccka
Dobré ráno,
můj mailík je katkakadlecova29@seznam.cz
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 08:58
- Nahlásit
Balu 29
super, diky, predavam dal
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:09
- Nahlásit
Balů
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:10
- Nahlásit
No tak to se mi nepodařilo , zkusím to znova
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:12
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/obrazek-15660-q-Se-zlatym-kam osem
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:16
- Nahlásit
Nevšímejte si těch podivnej písmenek , třeba se mi do večera podaří alespoň jedna fotka
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:29
- Nahlásit
Dobré ráno, chtěla bych se zeptat, co se dá dělat, aby se zpevnil hřbet? Nebo to je vzhledem k věku ještě normální (10měsíců)?Pohybu má dost, granule kvalitní, přidávam kloubní výživu a jak bude teplejší počasí, tak Chelsi vpustim do vody. Už včera se šla před výstavou podívat do jizery Ještěže byla mokrá tráva a nohy si docela očistila.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:31
- Nahlásit
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:33
- Nahlásit
jowana
Ahojky, mám 7 měsíčního flata a prý má taky slabej hřbet, všichni mi raděj hodně plavat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:33
- Nahlásit
jowana
Myslím,že v tomhle věku je to normální, někteří psi zpevní až později. Moc bych to neřešila,smozřejmě pohyb a nasvalení nic nezkazí. Chovatel,od kterého máme Fany,měl v té době zhruba stejně starého psa - totálně prohnutý měkký hřbet,pohyb jak kachna. A letos v Brně získal res. Caciba
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:34
- Nahlásit
jana33
Děkuji, třeba se to naučím, jinak sem normálně inteligentní
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:35
- Nahlásit
Balu 29
Musíš si kliknout na fotku pravým tlačítkem, pak vlastnosti a zkopírovat celou řádku. Neboj, mě to taky trvalo
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:43
- Nahlásit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:46
- Nahlásit
Balu 29
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:47
- Nahlásit
jana33
Hurááá
Děkuji za trpělivost!
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:55
- Nahlásit
Plavat bude a občas i trochu běhá - cca 2km po lesních cestách s přítelem + běžné procházky. Jak jste řešili bázlivost, tak mě taky někdy přijde trochu ustrašená a vůbec nevím proč. Mezi lidi chodí dost, psy má ráda, na cvičáku je v pohodě, ale jak je kolem ní hodně velký ruch, tak je taková nesvá. I včera, když měla jít do kruhu, tak si sedla a viděla jsem to na ní, pak už byla v pohodě. Ale oproti Brnu se to nedalo srovnat, hlavně v kruhu už docela hezky stála, bála jsem se, aby si nesedala jak v Brně. Udělala mi radost
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 10:01
- Nahlásit
jowana
Tam je jediná rada cíleně vyhledávat rušná místa,aby se co nejvíc otrkala. Hodně lidí,hluk atd.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 10:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jowana
To se kolem puberty stává,že se lekají.Cathy nesnášela modrou popelnici a Lexy bezdomovce .To se spraví věkem,ale chce to ji otužovat neznámým prostředím,ruchem atd.
Hřbet se nejlépe zpevňuje plaváním a klusem po tvrdém povrchu- ale s rozumem- je to mladé zvíře!.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 11:02
- Nahlásit
Zuzana T Holky taky nevědí co by si vymyslely co?? Dneska se jedu kouknout na štěňátka a zítra jdu zkoušet vodu, jestli Greeny bude ochotný jít plavat do studené.
|