Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:21
- Nahlásit

Zuzky glosa o černých brýlích mi připomněla: včera jsem se stavěla v řeznictví kde mi vždycky mladý řezník s šíleným předkusem schovává dobroty pro psy. Jindy tam chodim v pracovní době za dámu, včera jsem byla se psy tj.džíny, triko, vesta. A černý brejle, páč bylo slunce konečně. A on se vůbec jako jindy neusmíval tim svým předkusem, ale řek že nic nemá. A já - hmm, škoda, tak já to zkusím zítra... a on - Jo to ste vy?! já vás nepoznal, vypadáte o 30 let mladší[i][/i]... - DRZOUN!!!

choco
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:22
- Nahlásit

jana33
Ani se nedivím, taky bych se třásla a někomu se trefila do zadnice

brookbank
A já vůbec nemám tušení, ale ahoj )))
Prosím o nakopnutí

choco
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:23
- Nahlásit

Ketrin
Jsi měla říct,že to jsi ještě nebyla na světě .D

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:31 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

brookbank
A ten normálně používaný nick?

brookbank
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:32
- Nahlásit

tady se hlásí Brno ;) dáša s quennym a faith

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:34
- Nahlásit

brookbank
No vždyť jsem si to myslela,ale to jsou výmysly,máš mít nick Quenny a ne se dělat tajemnou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:38
- Nahlásit

brookbank ahá, tak ahoj - co že Brno -jste přestěhovaní??

brookbank
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:40
- Nahlásit

jana33 nj tak příště ;)
Ketrin my už jsme v Brně druhým rokem a nějakou dobu tu nejspíš ještě zůstaneme ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:55
- Nahlásit

brookbank jj Brno je moc příjemný, i když já z něj znám vlastně jen výstaviště a divadlo

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 11:01
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to je pro mě lepší - jedem do POčernic na prac. oběd, tak záleží jestli jedem jedním autem se šéfem - jako minule - tak to bude jenom před barákem - jestli pojedu sama tak může být káva. Já se Ti v pátek ozvu tel.

brookbank
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 11:07
- Nahlásit

Ketrin já v podstatě taky Brno nijak zvlášt neznám, jen trasy co tam jezdím
to je tak když život podřizuješ psům veškerá kultura jde stranou

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 11:40
- Nahlásit

Vlasta
Ok,zavolej.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:49
- Nahlásit

Zuzana T
Už jsem to zkoušela vyšetřit jak to uděláme v pátek, ovšem šéf vypadá neoblomě a budu se muset vracet na firmu, tak to spíše dopadne před barákem.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:24
- Nahlásit

Vlasta
Tak jo,nemusím uklízet!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:18
- Nahlásit

Zuzana T
To přeháníš, jsi uklízela o víkendu a určo ve dvou nenaděláte zase takový bordel Já taky stíhám jenom takové to základní odhmyzení a třeba na okna přijde řada asi až na Vánoce nebo kdy?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:27
- Nahlásit

Vlasta
no ještě nepřekračujeme odpadky,ale velikonoční úklid jde mimo mě.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:32
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to jsme na tzom stejně - a vůbec Velikonoce jsou blbé svátky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:34
- Nahlásit

Vlasta
to je škoda,že nepokecáme.Co když dám šéfovi čuby,ať mezitím vyvenčí?

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:56
- Nahlásit

Zdravím všechny!! I nově příchozí!!

Zuzana T
Tak to u nás se úklid nějak rozjel - včera jsem uklidila špajz a dneska lednici, okna umyl skoromanžel, tak ještě utřít prach, vyžehlit, dodělat výzdobu a je to.

Dneska toho ale moc neudělám - právě jsem se vrátila z chirurgie, kde mi řezali dvě pihy, tak nic moc. Ještě jedna na čele, tak vypadám, jak když mě přítel vzal válečkem a to ještě nejsme svoji...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 15:12
- Nahlásit

bilksa
není Ti to blbé takhle Hujeřit???
Zuzana T
Šéf je v pohodě, myslím že na naše poměry celkem tolerantní, ale toto by asi nezkousnul . Už jsem mu říkala že potřebuju jet tam jako minule - a on že mu to bylo jasné už když jsem se ptala jestli se budeme vracet. Pejskaře toleruje ale moc nechápe, doma má pudlici z bezva chovky, ale má ji na gauči - to už jsem sem myslím psala.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 15:14
- Nahlásit

Zuzana T
Hele ale jestli pojedete v létě na Mácháč tak tu kávu dáme u nás ne??? To už by malí Lexyňáčci mohli být z baráku.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:12
- Nahlásit

Vlasta
Mácháč je 15.5.,to budou ještě v břiše- doufám.

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:12
- Nahlásit

Vlasta
Kdepak, to jsem chytla včera od Míry... Je nás tu Hujerů víc..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:23
- Nahlásit

Vlasta
no dobrý,v rámci zachování pracovní pozice,ti nebudu nervovat šéfa.Pokecáme v květnu na Mácháči,doufám,že nebudou padat trakařea že budeme moci s čokloni jít na prochajdu.
bilksa
kosmetická úprava,extra svatební výbava,hergot ty budeš partie a ještě umíš uklízet a vařit!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:11
- Nahlásit

Zuzana T Mám takový dojem že 15.5. jsou WT v Milovicích to není možné že se netrefíme do stejného volného termínu??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:12
- Nahlásit

Zuzana T Jo už to mám WT jsou v sobotu ale v neděli budeme doma tam můžu

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:21
- Nahlásit

Zuzana T
No jo,partie.... jsem neustále v trapu se psama, nutím přítele se mnou všude jezdit (to mu naštěstí nevadí), a občas smrdím čímsi neidentifikovatelným - to podle toho, v čem se zrovna Charlotte vyválí.... Dneska je to například h... Myslím, že dneska bude "dáma" spát venku....

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 22:22
- Nahlásit

Ketrin
vypadáte o 30 let mladší
krásná, ze života...
já si vzala v pondělí do práce výjimečně halenku a kolegyně s nehraným údivem nevěřily a celý den jim to vrtalo hlavou, proč nemám třičko jako obvykle chtěla jsem být za slušnou, a to jsem ještě mohla vytáhnout i punčocháče, ale to už by byla veliká oběť
jinak doporučuju vám (pánové prominou, spíš holkám) film Ženy v pokušení. stojí to za to, i když se mi děj zdál dost čitelný, je to pěkné a místy i vtípky... nebo jsem nadšená, že už jsem dlouho nebyla v kině???

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 07:21
- Nahlásit

Eda
taky jsem slyšela že ten film nemá chybu - jooo, jenom dojít do kina - asi počkám až bude na DVD.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 07:28
- Nahlásit

Počkám, až to budou dávat u nás na dědině... zatím je v plánu shlédnout Muže v říji a když jsme u filmů, nedávno jsme neodolali a jeli do MB na Avatara - příběh prostinký až komický, ale ta 3D show

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání