| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:05
- Nahlásit
Zuzana TJá nevím jestli se tomu říká Velikonocování ale dělala jsem okna a byla jsem dokonce tak pilná, že jsem odšoupávala nábytek a luxovala a vytírala i za ním
Psy mám s manželem u známých na zahradě tak jsem toho využila.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:24
- Nahlásit
Musim se za Apolla pochlubit, dneska jsme byli v Bolce na vystave - prvni, kam jsme sli do mladych a byl to necekany uspech, vybehali jsme si V1, vitez tridy, nejlepsi mlady, vitez Mlade Boleslavi Je to nas prvni takovy uspech, tak jsem z toho uplne nehorazne nadsena
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:26
- Nahlásit
KacckaNo tak vééliká gratulace !!!!!!!!!! Kdo byl rozhodčí??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:31
- Nahlásit
Kaccka
Kačko,gratulace - u Kordy - byl to on? - to znamená,že jste opravdu šik
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:31
- Nahlásit
Vlasta
dekujeme mockrat posuzoval Korda
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:32
- Nahlásit
Vlasta
naše okna jsou neumytá,za to máme naleštěné a vydrbané auto,byli jsme na chatě a pucovali ho.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:33
- Nahlásit
Kaccka
Máš fotku?
Nevíš,jak dopadli goldeni,co Bilksa?
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:35
- Nahlásit
Zuzana T
moc dekujeme
Jsem fakt nadsena, cekala jsem, ze se proste probehnem a pak jedeme domu a ono tohle, to by me ani ve snu nenapadlo.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:36
- Nahlásit
Kaccka
No musíte být krásní,jinak by vás Korda nevybral za nej plemene.Tak směle dál,doufám,že pojedeš na nějakou klubovku?
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:36
- Nahlásit
Zuzana T
Fotky budou, hned to sem pak soupnu. Charlottka dostala V1, vitez tridy, takze taky super
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:39
- Nahlásit
Kaccka
náhodou nejlepší mladou fenu GR si nepamatuješ.Byla tam totiž Eva Šípová s Bocinkou.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:41
- Nahlásit
Zuzana T
bohuzel, to nevim, u GR vim vlastne jen jak dopadla Charlottka, jinak nikoho
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:42
- Nahlásit
Kaccka
A Jana33 s Fanynkou v LR?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:44
- Nahlásit
Kaccka
GRATULACE VELIKÁ
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:47
- Nahlásit
brezen2008
dekuju moc!!
Zuzana T
bohuzel, netusim. Ono se s Apollem nic moc jinyho stihat neda, je to magor, takze pokud se neposuzuji flati a nehrozi nam, ze pujdeme na radu, musim od kruhu trochu dal.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:49
- Nahlásit
Kaccka
fuj ,takhle mluvit o vítězi!!!
No snad se Jana pochlubí sama a Bilksa bude vědět více o goldenech.Počkáme si....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:50
- Nahlásit
Kaccka a ještě u KOrdy - no tak to je dvojnásobná radost....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:52
- Nahlásit
Vlasta
králík už je v mrazáku,musí počkat až po štěňatech,pak ho teprve na Lexy vytáhnu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:54
- Nahlásit
Zuzana T Já jsem to zkusila jenom zase doma - Greenovi se zdál těžký, sice nosil, ale furt mu padal z huby a to jsem si nechala bílo strakatého, abych já slepá ho našla - no ještě to nikdy neviděl, ale myslím, že dobrý a klips zajedu v LTM, doufám, že bude nosit štěstí
Jo a Bocinka V3
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 19:01
- Nahlásit
Vlasta
Taky pěkné,měla silnou konkurenci,alespoň o jedné vím.
Králík je pěkně těžký,Cathy - to jsi viděla - v pohodě,Lexy ho vzala a v zápětí jí vypadl.Nění to ale ono doma, v terénu se lépe motivuje,alespoň loni neměla problém.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 19:12
- Nahlásit
Jeste jednou vsem moc diky!!!
Tady neco malo z dnesnich fotek
Ale pry stejne uplne nejlepsi bylo koupani a litani po vystave
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 19:18
- Nahlásit
Kaccka
No na třetí fotce je opravdu šťastný - relax po výstavě musí být
Snad se ozve Balu29,ta byla také s flatíkem v Bolce.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 19:27
- Nahlásit
Zuzana T
u flatu vim jak vsichni dopadli, mela Balu pejska v dorostu? Jeden co mu rikaji Balu tam byl
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 19:45
- Nahlásit
Zuzana T Já jsem ho taky schovala do mrazáku a až pod vedením Míši ho zkusím. Říkal kolega co mi ho dovezl, že jeho bráchovi - přestože má taky lov.psa NKO a je myslivec - že krvácelo srdce když je dával pro psy - že to jsou králíci už na jídlo - tak jsem mu říkala že pečeného králíka miluju, ale co mám dělat když chci jít na zkoušky....
Prosím tě a králík vydrží více cvičení než bažant??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 19:53
- Nahlásit
Vlasta
pokud není vedro,tak jo - je dobré mít lednici na mrtvoly nebo tolerantní okolí.
Kaccka
Jo to bude on.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 19:59
- Nahlásit
Zuzana T
tak v tom pripade N1
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:00
- Nahlásit
Ahooj,my taky zaznamenali úspěch, ze šesti fenek Fanča V1, vítez třídy mladých Korda moc hezky posuzoval,vytýkal špeky, Fanče napsal subtilní postavu,ale sám mi říkal,že to nebere jako nic negativního,že v tomhle věku by tak vypadat měla .-)
Ale,co mě naprosto šokovalo, byla bázlivost řady psů,u zlaťáků to byla snad polovina,zvlášt mladých, u labradorůse jich taky dost našlo. A to nemluvím o nějakým couvnutí,ale fakt o naprostý vyděšenosti, visení na vodítku,děs. Je to smutný
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:01
- Nahlásit
Kaccka
A tobě ohromná gratulace, jste hvězdy!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:12
- Nahlásit
jana33 O tom jak píšeš už asi před rokem nebo dvěma psal jeden rozhodčí - myslím že Šulcek - na stránkách KCHLS - chtěla jsem sem dát na ten článek odkaz, ale nemůžu to najít. Měl ty samé postřehy, že předvedení v kruhu bylo ve stylu že jediná myšlenka psa byla utéct a když ho chtěl rozhodčí prohmatat tak psa málem ranila mrtvice. Bylo to docela vtipně napsané.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:13
- Nahlásit
už jsem to našla:
http://www.kchls.cz/info/quo_vadis_vystavovani_psu _sulcek.htm
|