Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 10:37
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi ještě rádá říkám: HLAVNĚ ŽE JE MÍR no a ne????

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 10:40
- Nahlásit

jo a to jsem byla před chvílí venku kouřit a za budovou máme 3 pampelišky a na jedné seděl motýlek -taková ta hnědá babočka - jéééé, jaro je tady
Akorát v rádiu hlásili, že bude ještě více klíšťat než v loni, protože jim toto počasí naprosto vyhovuje ...

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 11:20
- Nahlásit

Vlasta
jojo, zrovna jsem se vrátila z očkování 2. dávky proti klíšťákům... čekám jich tady na Brdech mraky
jen kdyby to nebyl takový byznys a všichni si nechtěli namastit kapsu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 11:20
- Nahlásit

Vlasta
Světový mír !!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 11:41
- Nahlásit

Zuzana T
no vezmi si že kdyby byla válka tak nějaký proteklý strop neřešíš.. a rezivějící nerezové rošty by ti byly k smíchu

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 11:48
- Nahlásit

Eda
Já se docela divím,že u nás klíštata ještě nejsou. Loni jsem lezoucí viděla snad už v únoru a letos zatím nic. Tak vyčkávám,spoty mám doma
Vlasta
To víš,že je světovej mír nejdůležitější a pak ještě charita,jak říkaj missky

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 14:36
- Nahlásit

jana33Vlasta
a ještě jste zapomněly na "trochu toho štěstíčka", jak s oblibou říkávají fotbalisti po prohraným zápasu

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 14:54
- Nahlásit

Eda
"trochu toho štěstíčka",
a srdíčko!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 18:26
- Nahlásit

Ketrin1 no jo - pro všechny skvělý lidičky....blééé

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 18:40
- Nahlásit

asi budu zvracet....

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:38
- Nahlásit

Zuzana T
mně spíš vadí v dnešní době hojně používané slůvko "jako", popř. "jakoby" nevím, kde se vzala ta děsná móda ho používat vždy a všude
a nebo není špatný... "jednou z mnoha alternativ" a taky "jedna z našich hlavních priorit je..." a dost mě baví i "něco komunikovat"

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:47
- Nahlásit

Eda
Já jsem alergická na - to si vylepšíte si své pí ár... a nebo já to "zmenežuji".... slova tiskového mluvčího nejmenovaného úřadu,který ovšem nezařídí nic a pak své pí ár vylepšuje cizími nápady.

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:17
- Nahlásit

Zuzana T
aha, tak s tím se tolik nesetkávám...
ale když mi student tvrdí, že třeba to look after znamená JAKOBY starat se, tak můžu vyletět z kůže a žádám, aby mi vysvětlil, jak to vypadá OPRAVDU...
no, a pak je taky věčný šlárg "merito jádra", ale už jsem to dlouho neslyšela, používal to pan politik, který byl již odejit...
ale končím, konec lingvistického okénka
mějte krásný slunečný víkend!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 22:17
- Nahlásit

To je nářez - jsem doplnila Greena a zkoušky na stránky - jsem z toho úplně vyčerpaná - ještě mi pořád nejdou natáhnout fotky a to už je mám zmenšené - potomci se v rámci rodinné vendety vzmužili - ale pořád mi to nějak nejde - raději jdu spát

Prosím o kritiku textů - píšu co mě napadá, ale nevím , jestli to není moc....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 22:23
- Nahlásit

Vlasta
moc pěkné,pokračuj,styl je mi blízký.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 22:33
- Nahlásit

Vlasta
Styl moc hezký,jen zapomínáš používat čárky ve větách jen pokračuj,ať to máte hezky plný

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 22:43
- Nahlásit

Zdravím!! Tak jsme dorazili z matičky Prahy. Musím říct, že FOR PETS totální zklamání, pominu parkování, o kterém jsem věděla, tak jsme si zastavili jinde, ale těch pár stánků, to byla bída!!

Kromě granulí od pana Pučálky jsem si přivezla jen dvě reflexní pásky pro holky do lesa.

Jinak, taky mám doma zvíře, které dummíci nic moc neříkají. Při házení čučí jinam.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 09:06
- Nahlásit

jana33Zuzana T díky - čárky opravdu neumím, nikdy jsem to nepochopila... v práci píšu krátké věty, takže to dosud ani nikdo nepoznal ale máš pravdu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 10:20
- Nahlásit

Vlasta
Mně se nic nezobrazuje... Jen první úvodní stránka.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 10:41
- Nahlásit

Vlasta
To je detail
bilksa
Fakt tam nic nebylo? To jsem čekala,že nebudeš vědět,co kupovat dřív

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 11:54
- Nahlásit

jana33
No byla to fakt bída!! Sestřenka potřebovala pelech a ani ten si tam nevybrala. O kennelkách ani nemluvě, fakt nic. A ještě jsem si odnesla sennou rýmu, protože tam prodávali morčata. No prima výlet.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 12:48
- Nahlásit

bilksa tak to nevím, doplněny jsou o nás, naši psi a zkoušky, aktualitu mám pořád jenom jednu, potřebuju ty fotky, syn mi je zmenší jenom na 1MB - já totiž mám i 30MB, tak je sice změnšil, ale na 3 MB a to nestačí

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 12:53
- Nahlásit

Vlasta
Ach jo, furt se mi to nezobrazuje. Vlasta

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 13:39
- Nahlásit

Tak hlásím první klíště,naštěstí nezakousnutý,tak jsem na psiska naprdala spoty. Dneska se už v lese rojili i nějaký mušky,prostě odvrácená strana jara už je tady taky.A včera jsem na silnici zachranovala žáby,v rámci lásky nevnímaj nic jinýho

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 16:47
- Nahlásit

bilksa
Já si také vyřídila věci u Pučálky a ve stánku Dogs magazínu se domlouvala o poslání fotek našeho Pipa s paničkou.Jinak jsem v Axonu koupila manželovi dvoje kalhoty na kolo a venku sobě výbornou zmrzlinu.T vše za 100 + 100 vstupu a parkovném.

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 16:52
- Nahlásit

Zuzana T
No tak to jsi byla taky úspěšná. Mně to bylo jedno, protože jsem měla vstup zdarma a parkovali jsme taky mimo, ale platit vstupní a ještě parkovný, tak by mne to naštvalo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 17:08
- Nahlásit

bilksa
v Praze je blaze....

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:02
- Nahlásit

Zuzana T
To určitě, ale já radši zůstanu u nás v zapadákově, kde nám dávají lišky dobrou noc a čouhá nám sláma z bot.

Dneska jsem totálně hotová - ráno 50 lidí na cvičáku, jen nás pokročilých bylo 19, zbytek v začátečnickém kurzu, pak jsem měla povídání o výstvách a základní přípravu, tak jsem měla asi 12 pejsků, no a zakončila jsem to tréninkem flyballu. Kdepak, jak vyleze sluníčko, máme hned plno. Když je minus dvacet, tak je nás tam pět.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:27
- Nahlásit

bilksa taky hlasuju pro pohraniční město CL

U nás taky tak, sice jsem nebyla na cvičáku a psi mají dneska zahradní párty na celý den, ale jak vyleze sluníčko tak je na louce víc lidí než na náměstí - nevím, kde jsou přes zimu sakra????
Měla jsem v úmyslu umýt okna - ale odložila jsem to na další víkend - mám nějakou unavenou a lenivou náladu

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:37
- Nahlásit

Vlasta
My jsme je umyli s Michalem včera. Jen nám ještě zbývají v kuchyni, tak ty snad zmáknem během týdne.

Musela jsem se smát, máme tu ještě jeden cvičák (zaměřený na IPO) a tam je max. 9 lidí a psi mají věčně přivázané. U nás před výcvikem běhalo 50 psů na volno a naprosto v pohodě.

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání