| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 07:55
- Nahlásit
Mira A
Míro a co ty živé kachny ve vodě - pes plave kolem nich a oni se ani nehnou,dokonce ani nereagují na střelbu? Nejsou umělý ?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 08:05
- Nahlásit
to asi budou ty tzv.balabány, ne?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 08:17
- Nahlásit
Dobrá ráno - Greenovi už fuguje ocásek...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 08:21
- Nahlásit
Ketrin1
co to je- balabány ???
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 08:31
- Nahlásit
Zuzana T
To cos psala - umělé napodobeniny kachen pro trénink handlingu na vodě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 08:37
- Nahlásit
Ketrin1
haha,to je dobrý.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 08:43
- Nahlásit
Zuzana T
vždycky koukám po těch dekorativních co se prodávají na zahradní jezírka, taky by se mi to doma líbilo mít, jenže Cora by s nimi určitě lítala po louce, pak by si je nanosila do boudy a bylo by po parádě
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 08:49
- Nahlásit
Zuzana T
Tak tak, jsou umělý
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 08:53
- Nahlásit
Mira A
Chudák pes,takhle mu plést hlavu .
Míro co fotky???
Vlasta
To je dobře,že už vrtí!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 08:55
- Nahlásit
Zuzana T
Včera jsem je v 10 večer nějak probral, dneska je někam nahraju, ale nejspíš až odpoledne se k tomu dostanu. Ale jak jsem říkal, záběry jsou téměř shodné s tím co má EvaS.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 09:30
- Nahlásit
Mira A
prima,těším se.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 09:50
- Nahlásit
Mira A
Taky jsem se divila, co ty kachny, že se nehnou.
Tak u nás dneska nádherně!!! Jdu přes net vyplnit sčítání, fuj!! Vůbec se mi nechce - vyplňuju šest lidí a čtyři domácnosti.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:11
- Nahlásit
Krásný sluníčkový den všem!
Jsem ráda, že se Vám fotečky líbí. Alespoň máme nějakou vzpomínku na super víkend (a na tu ledovou vodu, že Míro)
Mira A
Tě kvůli mojí horlivosti teď furt uhánějí o fotky, co? Ale taky se na ně těším. ;) Jinak ten lov kachen z pohledu psa je fakt síla!!
bilksa
Taky jsem se včera "sečela" přes internet, tedy naštěstí jen sama sebe. Ale mají tam kopanec. Když člověk vyplní, že pracuje na stejné adrese, kde bydlí, tak proč pak musí vyplňovat následující 3 otázky týkající se jak se dopravuje do práce, jak dlouho mu to trvá a jak daleko to do práce má. Já sice ještě docházím do jedné firmy. Ale třeba Lukyn ne. Ten to má do práce daleko z jedné místnosti do druhé
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:16
- Nahlásit
EvkaS
napíše ,v bačkorách ,no !
My jsme také sečteni přes net.
Evičko,můžu nějaké fotky použít?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:16
- Nahlásit
Uf, tak to mám!! Skoro hodina a půl.
EvkaS
Tak to se nás netýká, my všichni dojíždíme. Pokud vše dobře dopadne, tak od září já už jen na kole.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:55
- Nahlásit
Já jsem naši domácnost sečetla ve stejný den co jsem dostala formulář a Hujersky - abych nezapomněla - jsem to hodila do schránky. Nějak mi uniklo, že rozhodný den bude asi za 14 dní poté a že bych třeba ještě mohla umřít - no nic, snad nás sečetli
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:03
- Nahlásit
Vlasta
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:09
- Nahlásit
Vlasta
No když se jim to nebude líbit, tak budeš vyplňovat ještě v druhé vlně.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:15
- Nahlásit
Vlasta
tééda,ty jsi Hujer
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:15
- Nahlásit
Já si formulář musím nejprve někde vyběhat....paní komisařka mi ten můj nechtěla dát u našich, kde mám trvalé bydliště,protože pobývám u přítele, tak že mi to mají dát prý u něj. Tady mi to samozřejmě nedali. Tak asi budu muset na úřad po 5.dubnu.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:16
- Nahlásit
mně připadalo dost nejasné to o tom společném hospodaření, nejspíš jsem to tam namastila blbě, ale ono je to asi stejně fuk
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:19 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
bilksa
že kecáš...řekni že jo....!
No jsem fakt blbá - my jsem se už včera měli lépe než zítra - jak říkala Růžičková ve Slunce,seno....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:25
- Nahlásit
choco
Tak to je divný, mně to nechali úplně v pohodě u babičky. Bavila jsem se o tom se sestřenkou (dělá na poště a taky je komisařka) a ta sama říkala, že starší ženský tomu prostě nerozumí, co mají dát a kde.
Ketrin1
No tam je to jen tak, když bydlí spolu jakoby dvě rodiny, každá si platí všechno sama. Jinak, když hospodaří společně, je to jedna domácnost.
Vlasta
No doufej, že ti hujerství uznali.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:27
- Nahlásit
Vlasta
No jo Hujerka!
Zuzana T
Zuzi, klidně použij všechny. ;) A pokud bys chtěla nějakou v originále, tak ti je pošlu přes e-mail.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:28
- Nahlásit
bilksa
jim dokážu že se nic nezměnilo ani dneska - ať mě moc nerozčilují já jsem tam ještě ke všemu to datum dlouho před i napsala
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:35
- Nahlásit
Tak já jsem zjistila,že nám pošťačka zapomněla dát jeden z formulářů,ale hlásit se teda o něj nebudu. Vyplním co mám a můžou být rádi,protože jsme jim nějak úplně vypadli z databáze a pošťačka nám pak musela vyplňovat ty papíry ručně a někam nás dopisovat
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:39
- Nahlásit
bilksa
no právě, a když "děti" co už vydělávají, mají trvalé bydliště u rodičů, ale nebydlí tam, ale různě občas přijíždějí a odjíždějí, a když přijedou tak taky třeba nakoupí, .. tak babo raď
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 13:09
- Nahlásit
Vlasta
Hihihihi Tak ted te doufam potesim,nebot jsem to udelala uplne stejne.Jsem zvykla delat vse hned,abych na to nemusela myslet a mela to z krku. Takze kdyz nam 8.3. komisarka prinesla formulare, ten svuj i na byt jsem mela vyplneny pri veceri za 10 min., manzel to vyplnil za 3 dny a sup s obalkou do schranky Ani jsem to nejak neresila, az kolega v praci mi rekl,ze se to musi az 25.3.,si rikam ze se tezko neco zmeni....tak snad to uznaji )))Ještě je otázka,jestli to pošta doručí a někde nezašantročí.By mě zajímalo jak bychom se dohadovali, že jsem jim to poslala a oni po mě chtěli pokutu, že jim nic nepřišlo a nic jsem nevyplnila.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 13:23
- Nahlásit
HanuleGR
no jo, to je fakt, obálka byla na zpětnou zásilku, tak nevím proč vyhrožují pokutou 10 tis. když nikdo nezaručí, že to opravdu dostanou zpátky.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 13:26
- Nahlásit
HanuleGR
Pokuta je právě až po tom druhém pokusu o sčítání, takže bych se nebála.
Ketrin1
No oficiálně je do formuláře nezapisuješ, když bydlí jinde. Měli by se přihlásit, tak kde bydlí. Já jsem se ale taky přihlásila, že jsem na místě svého trvalého pobytu, který mám od svatby, ačkoliv se tam budu stěhovat až v létě.
Takže pokud si je napsala do domácnosti k sobě, tak bych je napsala do jedné hospodařící domácnosti.
|