Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:29
- Nahlásit

U nás je to jak kdy - někdy můžeme nechat masové zbytky na konferenčním stolku a jít spát a ráno to tam pořád je, někdy si manžel položí talíř a vrací se do kuchyně pro příbor a když se vrátí tak zjistí, že ho už nepotřebuje....

EvkaS
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:24
- Nahlásit

Tak my máme jak GR, tak LR a ze stolu by nevzal nic nikdo z nich. Jen Maxouš, když byl asi tak půlroční (bylo to na Vánoce), tak jsme měli na stole vyskládané cukroví a na chvíli jsme odešli. No, nic nechybělo, ale vzhledem k tomu, že pracny jsou cukrované, tak na nich bylo vidět, že to olízal.

někdy si manžel položí talíř a vrací se do kuchyně pro příbor a když se vrátí tak zjistí, že ho už nepotřebuje....

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 16:09
- Nahlásit

Když jsem doma,tak si nevezme nikdo nic,ale jak odejdeme,tak přebíraj velení a tím se myslí i povolení sežrat,na co přijdou
Tak jsem dneska odeslala přihlášku na Lt,nakonec jsem poslala jen neděli,protože to je děsná pálka. Tak doufám,že jsem si dobře pamatovala rozhodčí,kterou doporučovala Petra od Bailynky

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:39
- Nahlásit

jana33
Já mám letos přihlášené jen Budějovice, jinak bohužel nejsou finance.

Tak jsme si udělali domácí pizzu a jsem totálně přežraná!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:35
- Nahlásit

bilksa
Tak já na výstavy stejně moc nejezdím,je to spíš ze sportu,ale ty Lt jsem myslela,že půjdeme na obě,ale je to fakt darda.
Mimochodem dneska jsem nakrkla všechny psy - Fanču jsem nechala doma,když jsme šli na delší výšlap - Ferdovi jsem v lese zakázala vlízt do mlaziny,kde podle jeho reakce byli prasata - Rozáru jsem sešikanovala,když chtěla venku sežrat nějaký kosti a Samouše jsem naprdla nakonec, když jsme přišli domů - byl jedinej čistej,takže jsem ho nesprchovala narozdíl od ostatních,což vzal jako osobní urážku a nedostatek zájmu o jeho osobu

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:42
- Nahlásit

jana33
No prima skóre!! Já rozdala pár pohlavků, protože tu mám zase na hlídání sestřenky psiska a to je šílenost - naše holky jsou zvyklý, že doma jsou naprosto v klidu, ale tyhle rozjívený jelita.... fakt hrozný.

To tedy obdivuju Samouše, protože u nás je dotyčná, kterou nemusím sprchovat hadicí šťastná. Obě to nemusí.

Jinak zítra vyrážíme na FOR PETS, tak jsem zvědavá, jestli tam bude něco zajímavého.

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:45
- Nahlásit

bilksa
On to samozřejmě taky nemusí a při sprchování se tváří jako týraný psisko,ale vynechat ho,to je drzost

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 20:17
- Nahlásit

EvkaS
tak na nich bylo vidět, že to olízal
estét...
jana33
vynechat ho,to je drzost
to je psina, když je smečka, to je úplně jiný než ten náš hnědej jedináček

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 20:27 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Eda
To víš,závisláčci těžce nesou,když maj pocit,že přišli o kapičku přízně jak říká Karel,klid maj akorát když odjedu
Pro Samouše taky z celýho hárání F nejhorší bylo oddělený spaní od paničky,resp. Fanyny (samozřejmě spal s páníčkem v posteli,ale to nemá vliv) je to psina

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 20:43
- Nahlásit

jana33
Jo, u nás taky projevení přízně té druhé těžce nesou, největší prča je, když už jich tu máme těch pět.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 20:48
- Nahlásit

Zveřejňuju své nové webovky:
http://www.green-team.cz
za které děkuju Evče a prosím o její trpělivost, protože se je snažím naplnit, ale moc mi to nejde, takže ji neustále telefonicky otravuju se stupidníma dotazama - kde jsou doby, kdy jsem se smála kamarádce IT správce která když jí zákazník volal, že má chybu na počítači tak začínala hovor jestli je počítač opravdu zapnutý já Evě taky volám, že mi tam chybí ovladač který je v návodu a já ho tam nemám Evi, promiň, já se to fakt naučím...někdy

EvkaS
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 20:53
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, prosím tě, vůbec se neomlouvej. Já mám radost, jak se snažíš a fakt ti to jde!!! Stránky máš pěkné a je radost sledovat, jak se pomalu plní. A nejdůležitější je, že z nich máš radost ty!! A neboj, jejich ovládání se časem naučíš, pak budeš mazák a budeš radit jiným. ;)

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 20:56
- Nahlásit

Vlasta
Krásný!!! Gratuluje ke stránkám a přeji pevné nervy s naplňováním. Já jsem si naposledy smazala všechny posudky z výstav.

Doufám, že bude mít Evička ještě nervy a čas i na mne, taky bych její šikovnost ráda zneužila.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 21:01
- Nahlásit

bilksa
Jsem kdykoliv k dispozici. Ráda pomůžu. Nejraději dělám stránky pejskům a to hlavně goldíkům.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 21:32
- Nahlásit

Vlasta
jejda,dávám si tě do obílíbených a až budu aktualizovat,tak na link.
Pěkné,jen makej.,...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 22:07
- Nahlásit

Vlasta
Krásné! Tak makej, takhle to vypadá, že Green nemá žádné zkoušky atd. a zatím...

Dnes jsem natočila (na foťák) drsné hry naší omladiny - resp. Borgovu nekonečnou trpělivost s Corou - jenže na FB mi to hlásí, že nahrání bude trvat asi 4 hodiny, tak nic

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 22:13
- Nahlásit

Ketrin1
a co ti vadí?
Vlasta
super

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 22:14
- Nahlásit

jana33
Nechápu otázku!

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 22:26
- Nahlásit

Ketrin1
jenže na FB mi to hlásí, že nahrání bude trvat asi 4 hodiny, tak nic
s čím máš problém,proč to tam nedáš

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 22:32
- Nahlásit

jana33
kdo bude čekat 4 hod aby se mu to načetlo a prohlídl si to?!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 07:14
- Nahlásit

Dobré ráno - a je tu můj oblíbený páteček!!!!
Na stránkách makám, ale jde to ztuha, na Greena musím najít výsledky všech zkoušek a nějak to zařadit, momentálně řeším velikost fotek a to, že mi nejdou zmenšit - synátor tvrdí, že všechny fotky jdou - jenom moje ne - prý mám nějaké blbé fotky / nejsou od Evy.... /
Evi, podíváš se to Kejsi a v galerii když ji otevřeš tak jsou asi 2 fotky stráášně veliké, prosím, proím, zmenšíš mi je až budeš mít chvilku?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 07:52
- Nahlásit

Vlasta
Včera jsme našli ten prográmek Zoner verze 12, který je volně ke stažení a Lukáš už má i češtinu. Takže myslím, že ti někam hodíme odkaz, aby sis ho mohla domů stáhnout a pak s "přítelem" na telefonu nainstalovat, zprovoznit a naučit tě s tím. Není s ním vůbec těžká obsluha. ;) Takže si budeš moci zmešovat fotky sama a synátora k tomu nepotřebuješ. ;)

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 07:58
- Nahlásit

EvkaS
to jsi moc hodná - jak vidím, tak u nás doma to je udělej si sama - spratci - já jim dám...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 08:51 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

Jsem zvědavá, kolik lidí na to naletí

A tohle

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 09:02
- Nahlásit

Ketrin1
hm, zateplení - to je hustý!! My máme taky apríla, ale bohužel skutečného - kvůli tomu, že výroba nestihá máme zpožděné linky s masem - tož v pátek maso na krám někdy odpoledne - to bude nářez!

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 09:14
- Nahlásit

Tak to vypadá, že Tinečka bude spíš na lovecké a do praxe, než na WT. Trénink s orebicí ji vysloveně zaujal.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 09:23
- Nahlásit

Petra Bailie
Moc pěkná fotka!!
Taky mám doma jednu, které dummy nic neříká, ale práci s nosem vyloženě miluje.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 09:38
- Nahlásit

EvkaS
Taky jsem to nefotila já, ale Fred od Zity Červenkové.
Tina bude mít patrně jako parádní disciplínu dohledávky a stopy, vydrží hodinu čenichat na jedné louce. Nejspokojenější je, když může něco hledat nosem. Nedávno na procházce spokojeně ťapala po cestičce, najednou se zběsile rozběhla někam do pryč, já koukala jak zjara, kam se to tak najednou žene a ona dobře 60m ode mne zvedla bažanta a zase si to spokojeně přihasila zpátky. Házení dumíků sleduje s otráveným výrazem, smysl této činnosti jí zatím uniká, no ale když na tom paničko trváš, tak já se teda obětuju...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 09:47
- Nahlásit

Petra Bailie
fakt pěkná fotka i přesto, že ta suchá tráva je taková smutná zase kdyby ten příkop byl zarostlý, tak není vidět pes...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 10:19
- Nahlásit

Ketrin1
Vlasta
Pěkné,
No my také máme opravdového Apríla - protéká voda stropem u výpustí kotlu,vyhořel nám jeden jistič a reznou půl roku staré nerezové výpůstní kanálové rošty.Prý nejkvalitnější nerez.Dneska se tu nad tím vším hádal investor,zadavatel a dodavatelé - moc pěkné.
Ale Vlasti je páteček!!!

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání