| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:18
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
No jo, takovouhle srst má presnē Rocky
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:36
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, naberu ti vzorky od všech, ať můžeš kouknout a vybrat. Pro štěnda jsou tyhle oboječky akorát. Tak to pak spolu probereme. Jinak bych se u tebe ukázala někdy začátkem července, ale to se domluvíme, jak se ti to bude hodit.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:41
- Nahlásit
Tak to bude vlčí syndrom (pro nezasvěcené, máme kluky z jedné chovky) Hustá kratší srst s odstávající tendencí
Dávala jsem biotin, dvakrát do roka dávám lososový olej. Žádná změna, podle fotek spíš horší. Ale když si dám tu práci, a vyfénuju ho, tak je to nádhera. Triko jsem po koupeli dávala, ale moc ho uhladilo. Vyfoukanej vypadal líp. Ale kdo by se s ním furt fénoval, když se vyráchá v každé louži... kdyby jen v louži...
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:48 - Změnil/a: Ančí a Žufrik
- Nahlásit
Vůni mi nejde uploadovat...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:58
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
pro nezasvěcené, máme kluky z jedné chovky
No jo ale jeho brácha Rambík je zas skoro hladkosrstej a srst uplnē rovná
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 23:00
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
A Rocky ten s tou srstí jako Žufrik je šíleny prase, vyválí se ve všem, nejradši v černym močuvkovym bahnē celej. Rambík je zas decentní a skoro nikdy se neumaže.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 11:38
- Nahlásit
Dobré dopoledne všem!!
Všichni pracujete? Já jsem se vrátila z Budějovic, opět jsem byla na zkoušce, jak jinak.... Byla těžká jako p... , tak jsem zvědavá na výsledky.
Jestli ji mám, tak ještě jednu v úterý a mám hotovo..
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 13:26
- Nahlásit
Ahoj všem, štěňátka právě napapaná spinkají, tak můžu na chvilku zaskočit. Jinak lítají po zahradě a spolehlivě ničí maminčiny kytky. Nejvic spadeno mají na pivoňku, z té už nezbývá skoro nic.
Tuhle berušku si nechám, bude se jmenovat Ballantine, krátce Tina:
Vypadá jako andílek, ale je to pěkná dračice, to si Bailinka něco užije. Jeden pejsek je opravdu nádherný, mít domek se zahradou, byla bych hodně nalomená nechat si ho také. Toho je mi hodně líto dát na gauč, nádherný, mohutný, seběvědomý, temperamentní. Dali jsme mu přezdívku Kájínek, protože první uměl zdrhnout z ohrádky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 13:54
- Nahlásit
Petra Bailie
Krásné jméno a krásné štěně. A Kájínek je jak podle PP?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 14:06
- Nahlásit
Toho je mi hodně líto dát na gauč, nádherný, mohutný, seběvědomý, temperamentní.
Tak třeba noví majitelé s ním jen gaučákovat nebudou Který to je? Mě se hrozně lbí fialový pejsek, jak tam sedí na bobku s tím vyplazeným jazykem, tak to bych ho fakt umuchlila ...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 14:08
- Nahlásit
Petra Bailie
A nebudou fotky v postojích?...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 14:20
- Nahlásit
Petra Bailie
Štenda jsou krásná,holčina ti bude určitě dělat radost
A kluk třeba makat bude, v prvním vrhu jsi taky měla kliku na páníčky
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 14:49
- Nahlásit
Fotky v postojích určitě budou, už se na to chystám. Jen musím získat někoho pro spolupráci, s těmi mrňaty to není jednoduché, jsou horší než pytel blech. Můj favorit Kája má červenou mašličku, zatím ho schovávám pro někoho, kdo by s ním aspoň trochu něco dělal. Nejspíš dostane jméno Bolero.
jana33
Zatím bych uvítala vůbec nějaké páníčky. Většina lidí bohužel kouká jen na cenu, ne na kvalitu. Sice je dávám jen za náklady na odchov a krytí, ale asi je to pro většinu lidí pořád moc.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 14:53
- Nahlásit
Petra Bailie
Zrovna červenej mi padl do oka
Hmm,a není to spíš o tom,že je sháňka po holčičkách? Ale neboj, blíží se prázdniny, to si lidi štěnda pořizují. A určitě se najdou pro mrňouse páníčkové,kteří nekoukají na cenu jako na alfu a omegu všeho
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 15:18
- Nahlásit
Petra Bailie
Nádherná štěňátka. Moc se mi líbí jejich barvička. Budou opravdu tmavě žlutí, takové mám nejraději.
A vhodní páníci se určitě najdou.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 15:21 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
To věřím,že to chce na ta medvíďata pomocníka
A zrovna u tohodle spojení bych řekla,že budou prcci rychle rozebraní...furt si musím říkat,že teď to nende,teď to ještě nende .... no nebo spíš
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 15:25
- Nahlásit
choco
Já si říkám malá postel,malá postel a holčičky naštěstí nejsou
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 15:27
- Nahlásit
jana33
Tak já ci zase a jen kluka No tu máme malou taky,ale tak psiska obsazují na spaní dole gauč, nahoru do patra k nám spát nechodí Spíš si musím říkat malý auto,malý auto
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 15:30
- Nahlásit
choco
Tak auto máme malý už na stávající počet. A i to,co pořizujeme bude tak tak a někdo bude stát a borderka za rok bude jezdit vepředu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 15:40 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Petra Bailie
Teď je bohužel okurková sezóna na odběr štěňat.Také Lexy spílám,že si to měla naplánovat o měsíc dřív .Ale štěňátka jsou nádherná.
jana33
Když to vidím,jak se neudávají štěňata se zajímavých spojení,tak si připomínám slova jednoho letitého a úspěšného chovatele.říká: "Chceš si nechat? Ne - tak je zbytečné vyjíždět krýt ven." A stále více se přesvědčuji,že má pravdu.
Pokud bude nějaké příště,tak si nejdříve dopředu zjistím zájem,než vyjedu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 15:44
- Nahlásit
Zuzana T
Ale tak co si budeme povídat,lidí,co si opravdu vybírají spojení je stále minimum, většina lidí kouká na barvu a max. jestli je pes a čuba šampion a v nej případě,jaký maj kyčle.
Já myslím,že se to s prázdninama zlomí. Kolik máš ty volnejch štěňat?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 15:45
- Nahlásit
jana33
Dvě holky a pro jednu hledám partnera.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 15:48
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to do odběru budeš určitě bez starostí. Samozřejmě to spolumajitelství je s otazníkem,no.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 15:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
Jo to beru jako možnost,která buď vyjde a nebo ne.Rozhodně si tu nejlepší podržím doma a pak se uvidí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 15:53
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to je jasný Jsem ted psala kamarádce, její známá byla v pořadníku na Brdský zlato a narodilo se málo holek, tak jestli ještě shání nebo čeká na letní vrh
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 15:54 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
Tam se narodila zatím jedna holka a Bášena to čeká koncem měsíce.Pry je tlustá a viděli jich osm.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 15:57
- Nahlásit
Zuzana T
Bášena je která? Tuším,že jí chovatelka nabídla dát na čekací listinu na tu francouzskou čubinu
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 16:07
- Nahlásit
Zuzana T
tak si nejdříve dopředu zjistím zájem,než vyjedu
jasan, já se hlásím...
Jinak ta francouzka z Brdského zlata se mi taky líbí. Jsem na štěnda zvědavá.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 16:12
- Nahlásit
jana33
Jo to je ta Francouzka - říkají jí Báša.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 18:00
- Nahlásit
Mira A
EvkaS
Hlásím novinky ze Světovky - Montísek byl v pracovce tuším z 20ti psů V5.WW a BOB byl Ashbury Conan Doyle,JW Dewmist Glitterinda a Pinkerly Walmont.Jinak prý lítaly VD a D i ve třídě šampionů! Prý vysoká úroveň goldenů a otřesné posuzování.
Jo a dcera Montyho a Ońell Ria Vela z Madarska byla BOB dorost a Bis3 dorost !
Míro,to jsme si vybrali šikulu taťku!
Jo a náš macínek Pan zelený má dnes přesně 2 kilča.
|