Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 19:06
- Nahlásit

Vlasta
Gratuluju,vy jste letos samej úspěch
Zuzana T
Jen jestli si neudělali koupel

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 19:13
- Nahlásit

Vlasta
Moc gratulujeme!! Měla jsem tam kamarádku s ohařem, dělali OB-1.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 20:01
- Nahlásit

bilksa Jo tu znám, loni byla u nás na semináři OB - Vílík že jo? Tak neudělali, oni byli v OB 1 - Vilík se projevil jako lovecký pes a napřed vystavoval králíky co se tam ráno proháněli a potom - vlastně to až na konec zjistili - vedle nich parkovala háravá fena, která startovala na konec - no a Vilík byl v pytli - je moc hezký a mají milou paničku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 20:05
- Nahlásit

jana33 NO zatím samej malej úspěch na jednodušších zkouškách, ale hlavně já si je potřebuju "vychodit" - třeba se nám příští rok zadaří ty větší....

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 20:07
- Nahlásit

Vlasta
Hele neshazuj to, jaký malý a jednodušší?

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 20:12
- Nahlásit

Vlasta
Jj, to jsou oni. No jo, lovecký pudy čepicí neumlátíš... Ale ona si z toho naštěstí nic nedělá, ví, že musí chodit...

Je to naše předsedkyně cvičáku, je fakt v pohodě. Celý cvičák máme pohodový.

A neshazuj jednodušší zkoušky, jako že lovečina jsou ty větší? Znám spousta psů, které mají lovecké zkoušky a ZOP nebo něco podobného by pes neudělal...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 20:14
- Nahlásit

jana33 já to myslím tak, že zatím máme ty nižší stupně všech možných zkoušek a v nich na sobě musím zapracovat hlavně já - dneska jsem to zase kazila jenom tím,že jsem si pomáhala rukama a zbytečně jsem tím Greenovi brala body. Pořád mám trochu problém s nervama na zkouškách, doma to umíme a na zkoušce to neprodáme.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 20:19 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Vlasta
Tak to je jasný,že se začíná na prvním stupni a postupuje dál. Ale právě proto,že je pes začátečník,tak to není o nic jednodušší než všestranky u psa,kterej má už všechny lovecký zkoušky složený. Třeba

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 21:24
- Nahlásit

Vlasta
Nic si z toho nedělej, taky jsem nervózní... Charlotte to pak ze mě cítí a podle toho to vypadá...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 21:30
- Nahlásit

Vlasta
bilksa
No,holky mě na zkouškách asi klepne,takže bude jedno,jak bude F pracovat nebo ne

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 21:40
- Nahlásit

No mě klepne, až uvidím, co zas bude Charlotte vymýšlet... To se zase korona pobaví...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 21:51
- Nahlásit

Tak my to máme ještě za dlouho a teprve se musím rozhodnout,jestli letos vůbec půjdeme. Ale každopádně až to jednou přijde,bude se asi smát někdo jinej než já

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 21:59
- Nahlásit

jana33bilksa Já bych řekla že je to vlastně v pohodě, když někdo vypadne, tak ani na WT, ani na OB se nikdo nesměje - já nevím proč jsem nervozní - asi bych měla navštívit nějakého psychoanalytika nebo co? Můžu si 100x říkat že o nic nejde - pouze vypadnu a max. přijdu o peníze za přihlášku a stejně mi to nepomáhá. Ale je fekt, že na WT jsem o 50% více nervozní než třeba na tom ZZO a nebo dneska - protože na těch byť i odnožích loveckých zkoušek mi více záleží.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 22:09
- Nahlásit

Vlasta
Oni se nebudou smát tomu,že vypadneme,ale jak vypadneme,resp. co ty naše mrchy vymyslí

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 22:13
- Nahlásit

jana33 NO jo, ale to se zase můžete smát s nima ne, to je hezké když je pes nápaditý! Blbý je jenom to, že s budete smát za vlastní peníze a pot, ostatní za cizí. Mě taky občas Greeny velmi pobaví - naposledy při nácviku toho blbého rákosí přinesl starou botu, ale tvářil se tak důležitě, že jsme se smáli všichni přítomní.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 22:49
- Nahlásit

Vlasta
No jo, je fakt, že se bavím i já, ale mrzí mě ty penízky, protože jich moc nemám, jinak se taky pobavím. Jako loni, jsem se fakt smála i já, když jsme dorazili na zkoušky a všichni známý, no jo, to teď uvidíte, jak má pracovat golden a šup, první disciplína a Charlotte plivne kachnu ve 2cm vody a už ji nezvedne.... Místo toho odkráčela asi 3metry odtud a šla se napást trávy.... Pohoda, ne?? A takových hovězích nápadů máme.....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 00:06
- Nahlásit

Vlasta
Je já zapomněla pogratulovat,šikulové jste!
Dobrou

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 08:09
- Nahlásit

Dobré ráno!
Tak jak trávíte neděli? Já se celý den budu učit a večer vyrážím na Nohavicu, tak se těším.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 09:38
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, mooooooooooooooooc gratuluji!!!!! Jste neuvěřitelní šikulové, fakt máte letos skvěle našlápnuto. Na vodky vám budu taky držet palce. Já pojedu zkusit Litohoř.

Zuzana T
Mrňata jsou nádherný. Dneska se vracíme z Mostu do Pardubek přes Prahu. Tak jsem přemýšlela, zda se nestavit? Ale asi máš návštěv tento víkend dost, viď?

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 10:31
- Nahlásit

bilksa
Jéé,Nohavicu závidím

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 11:10
- Nahlásit

EvkaS
Poslední ve13,00 hod.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 11:48
- Nahlásit

Zuzana T
No my dřív, jak v 15h v Praze asi nebudeme. Já ti zavolám a uvidíš. Bylo by to jen na skok, udělat pár foteček.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 12:15
- Nahlásit

jana33
Já se hrozně těším, jen nevím, jak to zmáknu s učením, mám toho hodně, zíta mažu na zkoušku. No ale Nohavicu si kvůli tomu ujít nenechám....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 12:27
- Nahlásit

EvkaS
Ok,zavolej

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 16:01
- Nahlásit

Zuzana TEvkaS děkuji za gratulace a holky - honem sem s fotkama!!
My jsem dneska byli cvičit rákosí - myslela jsem, že po včerejšku bude Greeny trochu unavený, ale dneska se přímo vyžíval - byli jsme ve skoro úplně zarostém rybníku s trsama rákosí a Greenyho to fakt bavilo - nebylo zase tak moc husté jako u nás, ale musel chvíli plavat, chvíli skákal - akorát dal před kachnou přednost dumíkovi - to mě tedy naštval, ale hledá krásně.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 17:30
- Nahlásit

Vlasta
Teda vy hujeříte!
Evička s přítelem a všemi pejsky odjela před půlhodinkou,takže na fotky si musíš počkat.
Dneska byla mrňata poprvé na bolkoně ve výběhu - docela se jim tam líbilo.Dělali jsme tam i fotky,dokonce portrétky - už se těsím.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 18:57
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, moc děkuju, že jsme mohli prcky vidět a pomuchlat. Právě jsem dovybalila věci a stahuju fotky. Myslím, že portrétky se určitě povedly!!!

Vlasta
Vydrž "prťka", vydrž.

choco
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:05
- Nahlásit

Zuzana TEvkaS
tak to se už těším na fotečky , ty budou stát za to

Vlasta

Jste šikulové a Greeny největší Gratulka )

My jsme byli včera na svatbě kamarádky z party od koní a po obřadu a před večerní svatební oslavou jsme ještě s Mončou stihly zajet na Slapy na oslavu 3O.narozek, takže jsme to měly nabitý. Večerní svatební oslava byla fakt super a bylo hrozně fajn se zase s lidma po letech vidět

Dneska jsme zase byli pro změnu s rodinkou u babči popřát k svátku a pak s Andym u rybníka,kde zachránil tenisák novofundlanďance,které předvedl,jak se vysílá na dopředu A po procházce dostal i trochu zmrzky s kornoutem s námi

choco
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:07
- Nahlásit

A páník s Ellie byl celý víkend na tréninku s Ritou v Třebíči a po včerejšku psal,že ji prý prodá do zoo Jsem se musela smát a už jsem zvědavá, co mu tam prováděla

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:13
- Nahlásit

choco
no já nevím.. jsme bohužel neměli úplně vhodní objektiv na prcky, ale portrétky jsou pěkné.. hned jak zpracuju, tak pošlu link. Nebo jestli je chce jen Zuzka privátně poslat, aby si mohla vybrat?

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání